Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

AlaOlo

Jaki jest Tw贸j typ figury ?

Polecane posty

minako jeste艣 kr臋glem. przylegaj膮ce sukienki z prost膮 sp贸dnic膮, dopasowane p艂aszczyki z duzymi klapami, przylegaj膮ce, dopasowane jeansy, rozszerzane na dole, kieszenie z k膮tami prostymi, szerokie dekolty, buty na obcasie to co艣 dla Ciebie podstolina i asy jeste艣cie kolumnami. pasuj膮 do Was okr膮g艂e dekolty, kurtki o nieregularnych szwach, sp贸dnice A, d艂uuuuugie wisiory, eleganckie buty na obcasie jeste艣 kurewk膮 - za艂贸偶 w takim razie sw贸j temat, skoro znasz si臋 na tym lepiej. Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 soooonkaaaa
A ja? Zawsze mia艂am z tym problem. Ramiona : -w膮skie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -lekko zarysowana Brzuch : zaokr膮glony Biodra : -proporcjonalne Pupa : -idealna tak, istniej膮 takie Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze, w膮skie na dole Nogi : -kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

ramiona: srednie piersi: srednie tulow: sredni talia: bardzo widoczna brzuch: plaski biodra: proporcjonalne pupa: plaska :/ uda: zwyczajne przedramiona i lydki: jak u gazeli nogi: zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anlun
Od dawna zastanawiam sie jakim typem figury jestem, pomozcie :( Nie wiem jak mam sie ubierac :( Ramiona : -szerokie Piersi : -du偶e Tu艂贸w jest : -kr贸tki Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -zaokr膮glony Biodra : -szerokie Pupa : -艣rednia Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze, w膮skie na dole Nogi : -kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yearning90
Ramiona : -艣rednie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -kr贸tki Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -p艂aski Biodra : -proporcjonalne Pupa : -p艂aska Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze, w膮skie na dole Nogi : -kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziulkaaa21
Ramiona w膮skie Piersi yy..zaraz..gdzie jest m贸j mikroskop? Tu艂贸w kr贸tki Talia lekko zarysowana Brzuch p艂aski Biodra proporcjonalne Pupa ma艂a,zgrabna Uda bardzo szczup艂e Przedramiona i 艂ydki jak u gazeli Nogi kr贸tkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wangrafka
Ramiona : -w膮skie Piersi : -du偶e Tu艂贸w jest : -kr贸tki Talia : -bardzo widoczna Brzuch : -p艂aski Biodra : -proporcjonalne Pupa : -idealna Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -jak u gazeli Nogi : -zwyczajne Oto moja figura. Prosz臋 o rad臋 jak mam si臋 ubiera膰. Moj膮 zmora s膮 tzw. bryczesy. Ufff......

Udost臋pnij ten post

soooonkaaaa jeste艣 kr臋glem, spinella23 jeste艣 kolumn膮, anlun jeste艣 klepsydr膮, yearning90 jeste艣 kolumn膮 tak jak madziulkaaa21, wangrafka jeste艣 klepsydr膮. odpowiednie ubrania i porady dla Was znajdziecie na blogu. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renfriii
witam,bylabym bardzo wdzieczna,gdybys i mi podpowiedziala,jaki mam typ figury:) ramiona -艣rednie Piersi : -yy..zaraz..gdzie m贸j mikroskop? Tu艂贸w jest : -kr贸tki Talia : -bardzo widoczna Brzuch : -duuuu偶y (ale tylko od profilu) Biodra : -w膮skie Pupa : -ma艂a, zgrabna Uda : -zwyczajne - Przedramiona i 艂ydki : -szczup艂e Nogi : -zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulka analfabety
ramiona -srednie piersi - srednie tu艂贸w - sredni talia - lekko zarysowana brzuch - zaokraglony biodra - szerokie pupa - yyy duza? :P uda - grubsze przedramiona i lydki - szersze na gorze waskie na dole nogi - zwyczajne jakies zdjecie albo zarys ew. sylwetki jaka mi wyjdzie mozna prosic? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulka analfabety
no dobra a brzuch wyglada jak bym w ciazy byla czasem :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasami my艣lee
ramiona :艣rednie piersi :yy..zaraz..gdzie m贸j mikroskop? tu艂贸w: kr贸tki talia: niewidoczna brzuch: sama nie wiem;p sterczy mi troche na dole biodra: w膮skie pupa: ma艂a, zgrabna uda: zwyczajne przedramiona i 艂ydki:szersze na g贸rze, w膮skie na dole nogi:zwyczajne dodam, 偶e wa偶e 49 kg i mam 165 cm wzrostu z g贸ry dzi臋kuje !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulka analfabety
hop hop Autorko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DeeZee
ramiona : do艣膰 szerokie piersi : yy..zaraz..gdzie m贸j mikroskop? tu艂贸w: 艣redni talia: niewidoczna brzuch: du偶y biodra: proporcjonalne, cho膰 w臋偶sze od ramion pupa: okrag艂a, zgrabna, bez celuitu uda: grube przedramiona i 艂ydki: 艂ydki umi臋艣nione nogi: zwyczajne

Udost臋pnij ten post

renfriii wzi臋艂am pod uwag臋, 偶e tak naprawd臋 masz do艣膰 du偶y biust, wi臋c jeste艣 ro偶kiem :) kulka analfabety jeste艣 kr臋glem :) no艣 przylegaj膮ce sukienki z prost膮 sp贸dnic膮, dopasowane p艂aszczyki z duzymi klapami, przylegaj膮ce, dopasowane jeansy, rozszerzane na dole, kieszenie z k膮tami prostymi, szerokie dekolty, buty na obcasie czasami my艣lee jeste艣 kolumn膮 :) pasuj膮 do Ciebie okr膮g艂e dekolty, kurtki o nieregularnych szwach, sp贸dnice A, d艂uuuuugie wisiory, eleganckie buty na obcasie DeeZee jeste艣 jab艂kiem :) no艣 dobrze dobrane staniki i szerokie dekolty, rozszerzane spodnie bez nadruk贸w na nogawkach, najlepiej ciemne, kurtki i zakiety tworz膮ce sztuczn膮 tali臋 czyli na 1 guzik i buty na ma艂ym obcasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulka analfabety
dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haneeeczkaaa
Ramiona -szerokie Piersi-艣rednie Tu艂贸w-d艂ugi Talia-widoczna rzuch-zaokr膮glony Biodra-proporcjonalne Pupa-p艂aska Uda-zwyczajne Lydki-w miare normalne,natomiast grube kostki wzrost-178

Udost臋pnij ten post

ramiona: w膮skie ale bez przesady piersi: du偶e tu艂贸w: 艣redni talia: lekko zarysowana brzuch: minimalnie zaokr膮glony biodra: proporcjonalne pupa: idealna;) uda: zwyczajne przedramiona i 艂ydki: gazelowate:D nogi: zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Ramiona : -w膮skie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -zaokr膮glony Biodra : -proporcjonalne Pupa : -ma艂a, zgrabna Uda : -zwyczajne Przedramiona i 艂ydki : -jak u gazeli Nogi : -zwyczajne

Udost臋pnij ten post

karmelkowa jeste艣 waz膮 :) Je艣li przypominasz waz臋 to dobrze wygl膮dasz w dopasowanych d偶insach, sp贸dnicach o艂贸wkowych, kwadratowych bi偶uteriach i \"poskr臋canych\" dodatkach ;) profesorka jeste艣 kolumn膮 :) pasuj膮 do Ciebie okr膮g艂e dekolty, kurtki o nieregularnych szwach, sp贸dnice A, d艂uuuuugie wisiory, eleganckie buty na obcasie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miho
Ja tez che wiedzie膰 :) Ramiona : -艣rednie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -bardzo widoczna Brzuch : -p艂aski Biodra : -proporcjonalne Pupa : -ma艂a, zgrabna Uda : -zwyczajne Przedramiona i 艂ydki : -jak u gazeli Nogi : -zwyczajne Z g贸ry dziekuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cenzorka z dziewiatego rzedu
Witam i prosze o diagnoze ;) Ramiona : -szerokie Piersi : -male Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -lekko zarysowana Brzuch : plaski :) Biodra : -proporcjonalne Pupa : -zgrabna Uda : -zwyczajne Przedramiona i 艂ydki : -szersze na gorze, waskie na dole Nogi : -dlugie wzrost 168, waga ok. 58

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimiosk
Ramiona : 艣rednie (albo szerokie,chocia偶 nie wydaje mi si臋,ale szersze od moich bioder,troszk臋) Piersi : male艅kie Tu艂贸w jest : d艂ugi Talia : lekko zarysowana Brzuch : zaokr膮glony Biodra : w膮skie (troszk臋 w臋偶sze od ramion) Pupa : p艂aska Uda : grubsze Przedramiona i 艂ydki : jak u gazeli Nogi : zwyczajne bardziek kr贸tkie ni偶 d艂u偶sze;D czekam z niecierpliwo艣ci膮 na odp. i porad臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 freaQ
RAMIONA: srednie piersi: duze tulow: krotki talia: widoczna , lekko zarysowana brzuch:zaokraglony biodra: proporcjonalne pupa: srednia, moze duza nie wiem dokladnie uda : grubsze przedramiona i lydki: szersze na gorze i waskie na dole nogi krotkie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arrou
Ramiona : -艣rednie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -zaokr膮glony Biodra : -szerokie Pupa : -idealna tak, istniej膮 takie Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -jak u gazeli Nogi : -zwyczajne Jaki to typ ? Z g贸ry dzi臋ki za odp ;)

Udost臋pnij ten post

Ramiona : -艣rednie Piersi : -艣rednie Tu艂贸w jest : -艣redni Talia : -lekko zarysowana Brzuch : -zaokr膮glony Biodra : -szerokie Pupa : -p艂aska Uda : -grubsze Przedramiona i 艂ydki : -szersze na g贸rze, w膮skie na dole Nogi : -zwyczajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubella
zawsze mialam wrazenie ze jestem polaczeniem wszystkich typow:] ramiona: w膮skie piersi: du偶e tu艂贸w: kr贸tki talia: bardzo widoczna brzuch: p艂aski biodra: szerokie... bardzo pupa: p艂aska... acz szeroka :P uda: w porownaniu z biodrami bardzos zczuple przedramiona i 艂ydki jak u gazeli nogi: d艂ugie.. bardzo nie proporcjonalne og贸lnie g贸ra szczup艂a gdyby nie piersi.. kt贸re i tak gin膮 w por贸wnaniu z wielkimi biodrami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kabitka17
Ramiona: w膮skie Piersi:-yy..zaraz..gdzie m贸j mikroskop? Tu艂贸w:kr贸tki Talia: bardzo widoczna Brzuch: p艂aski Biodra: proporcjonalne Pupa:Idelana jak dla mnie :) Uda: bardzo szczup艂e Przedramiona i 艂ydki: jak u gazeli Nogi: zwyczajne z tym,偶e chcia艂am zaznaczy膰,偶e jestem niska :) Dzi臋kuj臋 za odp :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosiaczek2266
ramiona: szerokie piersi: du偶e tu艂贸w: 艣redni talia: mo偶e nie tak bardzo ale do艣膰 widoczna brzuch: zaokr膮glony i na dodatek oponka;) bodra: proporcjonalne pupa: ma艂a uda: zwyczajne przedramiona i 艂ydki: szersze na g贸rze,w膮skie na dole nogi: w miare d艂ugie i szczup艂e

Udost臋pnij ten post