Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrykanka_25

Formoline L112 - opinie i spostrzeżenia

Polecane posty

Gość slawa05
do mamuśka005 - no i jak ubyło cos w kg. Ja chyba zlecialam ok. 1 kg i czuje po spodniach, ze cos minimalnie sa luzniejsze. Mialam takie obcisle dzinsy a teraz jakby w pupie nie sa tak opiete, chyba, ze to moje zludzenie. Poza tym mniej jem bo nie mam na jedzenie ochoty, na slodkie to juz w ogole. Jak zjem obiad o 16-tej to juz nie jem. Nie glodze sie, poprostu nie chce mi sie jesc. W kazdym badz razie nie jestem juz taka nabrzmiala jak bylam pomimo, że pije 1-2 litry wody. Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim co biora Formoline.

Gość mamuśka005
a ja już sama nie wiem raz widze ponad 2 kg. mniej a raz tylko 1kg.fak ze spodnie ktore kupiłam kiedys i ledwo sie wnie wbijałam tera sa jakby luzniejsze ale to też moze złudzenie sama nie wiem mam jeszcze 2 opakowania poczekam i zobaczę wtedy to napewno albo bedzie coś widać albo nie

Gość slawa05
Dzis rano sie wazylam to mialam jakies 0,5 kg mniej, a wczoraj ok.1,00 kg mniej. Wage mam elektroniczna. Ja mysle, ze to za wczesnie. W ulotce jest napisane - efekty 3-4 tyg). Nie ma co sie dolowac. Ja tydzien temu mialam na wadze 61.4 kg, a wczoraj 60.2 kg. Jak zobacze na wadze cyfry 59.9 to uwierze, ze schudlam bo nie udawalo mi sie zrzucic nawet kilograma zeby na wadze pokazlo sie ponizej 60 kg.

Gość mamuśka005
ja wazyłam 62/63 widziałam ostatno 60,4 a dzisiaj 61,3 ale od brania tabletek nie widziałam 63 z tego wynika że cos tam schudłam chciała by wazyć 55/56 mam 164cm.najgorsze jest to że pierwsze spadają piersi a tego akurat nie mam za wiele:-)

Gość slawa05
oj, ja tez bym chciala wazyc jeszcze 55 kg. Ja mam 160 cm wzrostu. Mamuska a od kiedy bierzesz Formoline? Ja biore od 2 pazdziernika

Gość Neciorek
do uleczka_ppp Kochana Uleczko a jak długo trzeba stosować ten specyfik i czy jest bezpieczny?

Gość mamuśka005
slawa ja biorę chyba od 20 wrzesnia.widzę że mamy podobną wagę i wzrost no i plan a ile masz lat bo ja 32

Gość slawa05
:-) 34. Z jakiego rejonu Pol jestes?

Gość slawa05
niestety Formoline sprawdza sie na dlugi czas stosowania. Chyba na jednym miesiacu sie nie skonczy. lepiej chudnac na nim 0.5 kg na tydzien niz np. w 14 dni zgubic 10 kg a potem dostac jo-jo. Jak zamawialam Formoline w aptece internetowej to Pani farmaceutka powiedziala mi, ze ona tez bierze ale zeby schudnac to wymaga troche czasu i cierpliwości. Powiedziala tak: nasza dieta musi być uboga w tluszcze, ograniczyc slodycze i objadanie sie na wieczor to nasz organizm bedzie musiał sięgnać do wlasnych zasobow tluszczowych i dopiero wtedy sie chudnie. Jezeli bedziemy jadly po 2 tabletki i nadal bedziemy objadaly sie tlustym jedzeniem to mozemy jedynie zatrzymac wage w miejscu albo nawet minimalnie przytyć.

Gość mamuśka005
mieszkam na dole w górkach bliska mam do czech a jak wygląda twój dzień posiłków?

Gość slawa05
Moj dzien posilków? Do pracy(7:30-15:30) biore 2 kanapki ze zwykłym chlebem, jakas wedlina i masło 80% tłuszczu. O 16-tej obiad z jednego dania (drugie) ale teraz zauwazylam, ze jak przed obiadem popije szklanka wody tabletki to mniejsza porcje nakladam na talerz i w zasadzie kolacji nie jem bo nie jestem glodna. W ciagu dnia 3 kawy i ... papierosy :-). Wieczorkami jakies jabłko jak mam ochote, teraz wcinam orzechy bo niektóre jeszcze sa swiezutkie i pyszne.:-). Odkad biore Formoline nie jem slodyczy. Niby duzo nie jem ale chyba dosyc kalorycznie bo np. jak mam ziemniaki do obiadu to zawsze jest jakis tluszcz.

Gość mamuśka005
ja nie jadam ziemniaków ale za to dużo makaronów zapiekanych z serem i ala właska kuchnia pizza i ryż z kurczakiem słodyczy tea nie tykam sniadania jem dwa najpierw 3 kromeczki z wędlinką albo serem a potem danio z buleczka ale obiad jem koło 18 choć też nie zawsze właśnie dzisiaj czekam aż ugotuje mi się makaronik pychotka .kawy nie pijam ale papierosy owszym.

Gość paulina119a
Dziewczyny i widzicie już jakieś efekty przyjmowania formoline?? Jak długo już ją łykacie i ile obecnie kosztuje?

Gość slawa05
Wlasnie dzisiaj mija tydzien jak biore tabletki. Powiem tak: cos tam mi ubyło moze wiecej jak 0,5 kg. minimalnie czuje po spodniach, że w nogach cos tam luzniej jest. Po Formoline nie chudnie sie 1-2 kg na miesiac. Po tygodniu moge stwierdzic, ze na dlugie stosowanie to sa dobre tabletki ale nie na krotki termin szybkiego odchudzania - to nie. Uwazam, ze sa jeszcze za drogie zeby brac je np. przez pol roku. Ja zakupilam 4 opakowania, na dzien dzisiejszy jeszcze jednego w pełni nawet nie zuzylam wiec nie mam co mowic o konkretnych efektach. Mi wyszlo za 1 opakowanie 57 zł. ale z tego co widzialam na necie to kosztuja jakies 76 zl. za 40 tabletek.

Gość slawa05
Witam was Co tak cichutko na forum? No dobra, napisze co mam napisac. Skonczylam jedno opakowanie Formoline. Waga 0,5 - 1 kg mniej. Mało ale widac efekty na zewnatrz. Nogi zrobily sie szczuplejsze, mniejszy brzuszek i niestety piersi :-(, które i tak były mniejsze. Obrączka i pierscionki wchodza na palce :-) juz ich nie wciskam. Jak mało pije np. 3 szklanki wody w ciagu dnia (tak mialam przez weekend) to mam wzdecia i zaparcia :-(.Poki co jestem zadowolona. :-)

Gość mamuśka005
a ja jakoś milcze bo juz sama nie wiem raz mam 1kg a raz ponad 2kg chyba uwierze jak zobacze 59kg ale nic nie widze ani po spodniach ani po bluzkach.zacełam 3 opakowanie i mam nadzieje zobaczyć 59 i zobaczyc mniej cm:-) pozdrawiam

Gość slawa05
mamuska, ja jezeli chodzi o kilogramy to tez specjalnej rewelacji nie widze. Przez weekend pilam mniej wody bo bylam tak zaganiana, ze nie mialam czasu ani zjesc ani pic. Rano w niedziele i dzis baczniej przygladalam sie sobie i naprawde nogi mam szczuplejsze, brzuszek itd. A w ciagu dnia jestem nabuzowana woda. Po spodniach czuje, ze sa lużniejsze. Juz nie mam tak nog opuchnietych wokol kostek.Ja narazie zuzylam jedno opakowanie, przede mna jeszcze 3.

Gość mamuśka005
a mierzyłaś się?jakie masz wymiary może ja czegoś nie widzę albo czego innego oczekuję.napisz to porownam i opiszę ci swoje pa:-)

Gość slawa05
nie mierzylam sie przed tabletkami ale niedawno jak cos kupowalam to az wstyd przyznac to mialam 88 cm w pasie. (Został mi brzuch po ciazy). Teraz sie mierzylam i mam 85. Bardziej na plecach (krzyzach) czuje, że mam mniej. sam brzuch nadal jest obwisly.

Gość slawa05
apropos wagi to stoje w miejscu. mialam juz 60,2 a dzis rano 60,6 kg. to nie wiem.

Gość mamuśka005
ja w brzuchu mam 85 ale za to talia 72 a uda mnie przerazają 55 waga też się nie rusza.

Gość janka waw
czytam wasze komentarze i tak sie zastanawiam czy tylko na mnie moja siostre i sasiadke nie dzialaja formoline... :/ zaczelysmy brac w sierpniu we 3, zeby bylo razniej ale po 2 miesiacach u zadnej z nas nie bylo efektow:/ siostra jeszcze bierze, ale tez sie powoli poddaje bo waga nie idzie w dol Z reguly odzywiamy sie zdrowo i niezbyt tlusto (moze 2 razy w tyg. trafi sie jakas pizze czy 1 piwo - tyle z szalenstw) codziennie przed praca godzina joggingu z sasiadka - siostra woli basen, ale sport to u nas codzinnosc wiec nas nie odchudzi... Rozmawialam z kumplem farmaceuta (niestety po czasie) i mowil, ze takich 'wspomagaczy' jest na rynku cala masa i raczej nie dzialaja, sa bez recepty; takie na recepte, ktore maja dzialanie sprawdzone sa strasznie drogie, ale lekarz musi je przepisac... fajnie, ze wam sie udaje o ile tych pozytywow nie pisze jakas jedna czy dwie osoby od producenta.......... bo to roznie bywa.......

Gość janka waw
ta pizza czy piwo mialo byc 2 razy w miesiacu! a nie w tygodniu ech

Gość mamuśka005
no to ma ci spaść jesz zdrowo sport na codzień.nic nie potrzebujesz :-)u mnie pizza jest czasami 2razy w tygodnu a królują makarony mało sportu- bo kiedy 3 małych chłopców idzie spać to potrzebny mi odpoczynek.narazie schudłam 2kg.ale przynajmniej nie tyje od tego mojego włoskiego menu.

Gość slawa05
ja, poki co stoje z waga w miejscu. Napewno waga nie idzie w gore lecz stanela po jednym opakowaniu. Rano czuje sie szczuplejsza i wszystko mam luzniejsze (spodnie bo chodze tylko w spodniach) ale pod wieczor tak jak teraz to jestem napuchnieta. Pije wode jak glupek, ruchu zero no chyba, ze przy dzieciach (4,5 roku i 1.5 roku), praca siedzaca, dojezdzam autem do pracy to tez zero ruchow (chyba ze glowa w prawo i w lewo i prosto :-) przed kierownica). Powiem tak: na herbalife tak samo chudlam (w tydzien 1 kg) ale bylam glodna bo 2 razy koktajle pilam i moglam zjesc jeden posilek. Nie wiem co jest lepsze. Jak bralam pierwsze opakowanie Formoline to nie jadlam po 16:30 a teraz zdarza mi sie jesc ok. 19-tej. W sumie nie jestem glodna ale od wczoraj dostałam jakis dziwny apetyt. Dzis kupilam sobie dwa paczki ale szybko je spalilam bo po poludniu wykosilam ok. 10 arow dzialki. Jak zobacze 59 kg na wadze to potwierdze w 100% skutecznosc Formoline. Poki co jeszcze moze niecale 0,5 kg brakuje. Nie trzymam diety. Zreszta cos mi sie porobilo od 3 m-cy bo rozregulował mi sie okres, a teraz juz calkiem sie zatrzymal i moze to byc przyczyna, ze nie chudne. W ciazy nie jestem bo robilam tes. Jeju ale sie rozpisalam. Pozdrawiam

Gość slawa05
no i mam zaparcia bo nie moge sie wyproznic.

Gość mamuśka005
kurde dziwne ze masz zaparcia ja pije około 1 l wody i nic zero zaparcia,a... raz miałam ale wtedy wypiłam może jedną szklanke.nie przepadam za wodą i muszę się zmuszać.może to przez zaparcia waga ci staneła? ja miałam dzisiaj 60,4 malo się rusza ale coś tam idzie podobnie jak ty czekam na 59;-)ale po ciuchach to jakos chyba nic nie widzę.ale zauwarzyłam coś dziwnego piersi mam jakieś pełniejsze aż moj mąż nawet to zauwarzył:-).z okresem nie mam problemów bo biore tabletki.

sława05 witaj ponownie:) postanowiłam sprawdzić, co się tutaj dzieje. Cieszę się, że Tobie udaje się chudnąć:) Ja nie miałam zaparć biorąc formoline, piłam herbatkę vitax silm cośtam, mam ją w domu, jak wrócę podam Ci pełną nazwę, jeśli chcesz. Od razu piszę, że to nie jest żadna reklama, mnie ta herbatka nie odchudziła, ale przy zaparciach bardzo się sprawdza, bardzo... wystarczy, że będziesz ją piła przez 2 dni i zadziała. Slim figura jakiejś innej firmy działa podobnie - łagodnie przeczyszczająco - co się przy zaparciach przydaje. pozdrawiam

Gość slawa05
ja mam zaparcia od zawsze, ale od czasu brania Formoline to nie wypróżniam sie nieraz 2 dni. Wody pije duzo. Nawet myslalam cos o herbatkach na przemiane materii, nie przeczyszczajaco.

Gość slawa05
lusia a ty w koncu cos schudłas czy nie? Poczytalam nasze posty w 2-3 strony i chyba cos tam niebardzo bylo.