Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

tfu! chciałam powiedzieć że to czy facet mam jaja poznaje się dużo wcześniej zanim ściągnie gacie. :)

Psełdo, ależ ja wiem dlaczego tak jest:P Po prostu wyrażam żal że mężczyzn dostepnych jest tak niewielu, choć czasem mozna na nich trafić. Przypadkiem:P

Gość Jaja w głowie
Retro? A dlaczego Ty się zadawałaś z jajecznicą drugiej świeżości? Z nudów? Desperacji? Żądzy posmakowania czegoś nieznanego?

Gość Jaja w głowie
Dziękuję, Nefrytowa, ze niewątpliwy komplement. Nie powinnaś więcej narzekać na brak szczęścia. :-)

Gość Jaja w głowie
Wychodząc z założenia Retro, że mężczyzna ma jaja w głowie, to coś w tym jest, Nefrytowa, coś napisała o oczach. :-)

Psedło, aż tak daleko mój optymizm nie sięga:D:D Ty zawsze za najinteligentniejszą, najseksowniejszą etc. bedziesz uważał..kilka kobiet rownocześnie, ja jestem bardziej wymagająca :P

To czy ma jaja mozna poznać po .................. w oczach zgadzam się, Nefa:) ogólnie wszystko poza realnymi jajami wchodzi w grę. Duże realne jaja to często zasłona dymna:) Nefa... a ty ... zakochana...? :)

Ike! Stara koleżano! ty mi retrówka uściskami oczu nie mydlij- czekam na maila od ciebie:P mam nadzieję, że do nocy go spłodzisz :P ;)

Gość Jaja w głowie
Ależ, Kirene, ja Ciebie właśnie do tej grupy od dawna zaliczam. :-) Swoją drogą, jakie są te Twoje wymagania?

"mam nadzieję, że do nocy go spłodzisz" Ike, naprawdę, słowo "spłodzisz" to nie jest dobre słowo pod moim adresem.:):) Obiecałaś mi zdjęcia, pamiętasz..? :)

Gość Jaja w głowie
Protestuję stanowczo przeciwko dezawuowaniu dużych, realnych jaj!

Psedło, wymagania są proste: nie być w GRUPIE tych naj, byc tą jedną naj :)

Gość Jaja w głowie
Ale dlaczego, Kirene?

?????? retro a jakie?? bo nie pamiętam- przyznaję się bez bicia a co do płodzenia- skoro przechodzi ci przez palce wyrażenie " męskie jaja" o jajecznicy już nie wspominając- to i to zniesiesz bez mrugnięcia okiem

Gość Jaja w głowie
Nic mi o tym nie jest wiadomo, Nefrytowa...

Wiesz, takie typowe babskie cechy : narcyzm, egocentryzm {lekceważąco macha ręką}, poza tym nie lubię się dzielić mężczyzną ;)

wymagania są proste: nie być w GRUPIE tych naj, byc tą jedną naj kyyrene ja naprawdę mam nadzieję że ty tylko żartujesz... jestem w stu procentach przekonana, że każdy , nawet najbardziej zakochany facet, z łatwością znajdzie piekniejszą, inteligentniejszą i bardziej seksowną od ciebie - na przykład jest w stanie wskazać takową podczas oglądania filmików na redtube....:) "zakochanie się"faceta polega tylko i wyłącznie na zdecydowaniu się na kobietę, która go stuprocentowo akceptuje:):) Jak mu to dasz _ masz jego tak zwaną miłość. Ale do uważania ciebie za ideał w sferze intelektu i seksowności.. uuu.. dlaeka droga:) praktycznie niemożliwe:) Oni się za duzo rozglądają na boki:) zawsze znajdą coś lepszego:) choćby tylko po to by popatrzeć:)

Gość Jaja w głowie
KIrene, dowodzę nie od dziś, że mężczyzna, jako towar deficytowy, należy traktować jako ogólnodostępne dobro społeczne. :-) Przecież czasy się zmieniły. Ja rozumiem postawę kobiety sprzed wieku, kiedy mężczyzna nie mógłby utrzymać dwóch czy trzech kobiet jednocześnie. Ale teraz kobieta jest samodzielna niezależna finansowo, więc co szkodzi, jeśli mężczyzna zwiąże się równolegle np. z pięcioma paniami?

retro a jakie?? bo nie pamiętam- przyznaję się bez bicia ike, no z wakacji przecież:)

Gość Jaja w głowie
Nie nie wiadomo, Nefrytowa, że Ty jesteś na najlepszej drodze. :-)

retro częśc masz w stopce mojej własnej a częśc ci na maila wieczorem dam:P

Gość Jaja w głowie
Z tą łatwością, Retro, to nie przesadzaj. W końcu ile jest kobiet inteligentnych, mądrych i pięknych zarazem? Coś sam mogę na ten temat powiedzieć...

Olalalala.... i tu właśnie widać róznice pomiędzy facetem a mężczyzną. Facet chce miec wizytówkę-kobietę a mężczyzna chce być z kobietą która go fascynuje i pociąga i niekoniecznie musi byc to piękność:P

retro, widocznie masz złe doświadczenia :( Ja wcale nie uważam, by moje wymagania były zbyt duże, największym problemem jest to, że nie moge znaleźć takiego, ktorego ja bym uwazała za naj ;) Psedło, chociażby dlatego, że każda z tych pięciu pań moze być także związana z pięcioma panami i prawdopodobieństwo zarażenia się chorobą weneryczną wzrasta do poziomu nieakceptowalnego dla mnie :P:P:P

Gość Jaja w głowie
Tutaj, Nefrytowa, wymagasz sprostowania. Koniecznie to ma być piękność. Czym nie piękność ma niby fascynować mężczyznę? Swoją brzydotą?