Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Violik

Pomogę Ci schudnąć

Polecane posty

violik--> mam pomysł...tylko nie krzycz... w poniedziałek zrobie sobie jeden dzień głodówki...oczyści mnie trochę i przygotuje organizm do dietki...w trakcie głodówki w poniedziałek napiszesz mi co dokładnie mam zjeść we wtorek, ja postarams ie dostosować. potrzemuję tak naprawde pilnowacza, bo chłopak mi ciągle powtarza ze i tak mnie kocha a to mi nie pomaga;)

Gość idealne wymiary
źle się czuje w swoim ciele,nie mieszczę sie w spodnie s przed roku,kiedy schudlam 7 kg.Niestety później ciąza ,przez 2 miesiące (bo tyle trwała :()przytyłam 8 kg

Gość idealne wymiary
sory za byka

No właśnie, mi moj lekarz rodzinny polecił dietę warzywno owocową w ciągu 3 dni zrzuciłam kg, a chiałabym zrzucić brzuch najbardziej;/ do tego jeżdżę na rowerku po godz

idealne wymiary ty tam nie wymyslaj bo ja czuwam!!!!!! zadne 8kg perumegasole a ty 4kg i ani gama wiecej i tylko dieta MZ campini skad ja to znam z tym chlopakiem:) kurde ja tam za glodowka nie jestem. moze byle jaka dieta jednodniowa. np jablkowa jogurtowa czy tam jakas taka lekka:)

Gość idealne wymiary
ja muszę brzuch i tyłek :(

no dobrze a takim razie głodówka nie. to napisz mi tu jak krowie na rowie, wyłóz łopatologicznie co dziecko ma zjeść w poniedziałek a ja się dostosuję. będe tu tylko do 15.30. w domu nie siadam do kompa bo mi isę nie chce, i oblega go moja siostra... będziesz moim aniołem strózem dietowo-odchudzającym a ja będę cie słuchała bardziej niz mamy;)

aha sorki jak moze wasze nicki troche zle czasmi pisze. idealne wymiary---- ty jestes szczupla. a to jest raczej twoje zle nastawianie psychiczne. zacznij moze cwiczenia jakies robic a nie sie odchudzac bo raczej nie masz z czego perumgasole----- z diety warzywno-owocowej trudno jest wyjsc. i to raczej dieta dobra ale na krotko. ale nie kloce sie z twoim bron Boze lekarzem

violik tylko jak zrzucić te 4 kg, bo ostatnio przetrenowalam miesnie codziennie biegajac ;/ a chialabym to zrzucic do konca wakacji;/

wiem, ze cięzko bo jestem na niej i wczoraj nie wytrzymalam zjadlam pizzy 2 kawalki i pozniej zoladek mnie bolal;/ a lekarz stwierdzil, ze ta dieta jest bardzo dobra tyle ze jestem na niej dopiero na niej a 4 dni a mam wytrzymac miesiac;/

campini --------- no to jablko co 3 godz w poniedzialek. oczysci cie dokladnie:) perumegasole --------- opisz co jesz i ile cwiczysz waga i wzrost zebym nie musiala szukac:) a do konca wakacji tzn ile czasu:) do wrzesnia czy pazdziernika:)

do konca wrzesnia;D na ogół surowe owoce i warzywa, choc zdazaja mi sie zupki na wodzie ;D cwicze na rowerku godz dziennie i spalam 500 kcal do tego rowerek w powietrzu pare razy dziennie i cwiczenia rozciagajace.

dobra w takim razie dodaję temat do ulubionych i słucham ciebie;) na poniedziałek kupię 5 jabłek, zacznę wcinac o 8:) do tego H2O niegazowana:) w poniedziałek napiszesz mi co grzeczne dziecko ma zjesć we wtorek:)

perumegasole a normalnie jesc nie mozesz? skad ta warzywno-owocowa wymyslona przez lekarza? jakies klopoty zdrowotne?

campini------ od wtoru bawisz sie w zabawe nie jem ziemniakow makaronow i slodyczy a reszta dozwolaona. przyjdzie nastepny tydzien wymyslisz kolejne rzeczy ktorych nie tkniesz. powoli i do celu perumegasole---- na zatoki dieta????? powaznie???????

nie wiem czy to dokładnie na zatoki, ale właśnie w tej sprawie do niego chodzę ;| ale jeżeli dzięki temu mam coś zrucić to czemu nie?;D na początku wakacji jadłam normalnie i jezdzilam na rowerku 1,5h dziennie ale zrzucilam tylko 2kg;./

perumegasole------ kochana bo ty zamieniasz tluszcz na miesnie tlatego wydaje ci sie ze malo chuniesz wagowo oczywiscie. wiesz co no jak chcesz to badz na tej warzywno-owocowej. najwyzej bedziemy pozniej z niej tak powoli wychodzic zeby nie bylo jojo. ale ja nie jestem za taka dieta i to napewno nie na miesiac czasu

no u mnie na tylek uda i lydki to cuda dzialal raki rowerek ze lezysz i pedalujesz. a cwiczonko jak cwiczonko kazde przeciez dobre:) przepraszam dziewuszki ale ja musze na troche was zostawic. coz obiadzik musze zrobic:) ale wiecie nic tam smacznego:) wiec nie ma co zalowac

moja rodzinka też nie jest... twierdzą, że to mi psychikę zepsuję, wiem ze pozniej ciezko z niej wyjsc ale musze sie postarac bo chce byc chuda. Gram na instrumecie detym i wiesz violik jak wyglada moj brzuch? to dopiero cos okropnego;/

no mozecie pisac dalej jakby co. jak wroce na wszystko odpisze. jak macie jakies slabosci pisac. chcecie sie wyzalic ze ciezko pisac. chcecie mnie za cos opiernikczyc pisac.:) bo to pomaga i gwarantuje ze kazda da rade:)

perumegasole-------- ty tam nie przesadzaj ze swoim brzuchem. napewno nie jeste jakis kosmiczny. i musisz cos sobie wmowic. u ciebie to podstawa. masz sobie powtarzac ze nie jestes gruba, bo naprawde nie jestes. a dieta no coz niech bedzie, ale tylko te 4kg co ci mowilam.

Violik, przyjmiesz jeszcze jednego grubaska ?? :( 170, 78, kompulsy, słodycze :( Pliiisss :)