Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artyd

z iloma spalyscie i ile macie lat??????????????

Polecane posty

Gość też jestem ciekawa co
abstarkacjaabstrakcji - a jakie są minusy?

Gość 24 lata hi-score 000
mi sie wydaje ze nie moge tak seksu bez miłosci bo jeszcze nie teges i moze dlatego te hamulce, wiec podejrzewam ze jak sie ma juz za soba ten pierwszy raz to potem juz wszystko jedno,,,,chyba?

Gość kalinkamajataka
33 lata i wciaz jeden i ten sam facet ,ale za to jaki!

Gość hmmmmmm....
z trzema - 20 lat mam.

Gość 14 latek i jeden facet
14 latek i od roku jeden facet, ale za to 6 lat odemnie starszy. Sex co drugi, nieraz co trzeci dzień. Jest super !!!

Gość 14 latek i jeden facet
No co Ty nie powiesz. To ty się powinieneś leczyć bo nie wiesz co jest normalne.

Gość Bonovox
Taka prawda 14 latko, jesteś jeszzce dzieckiem a nie kobietą i ten Twój facet to po prostu pedofil, a to jest dewiacja i przestępstwo, więc jest jak pisał kolega wyżej, że on powinien siedzieć w więzieniu.

Gość zniesmaczony_bleee
Ale z was szmaty drogie panie, widze że bawimy sie jak damy, a jak nie damy to sie nie bawimy : )

Gość burasuka
33lata około setki panów wszystkich nawet nie pamiętam .........mogło być więcej

Gość normalnie
22 lata i 3 facetow , z jednym 2 letni zwiazek, z drugim po roku dobrej znajomości jeden raz, i trzeci z miłości ale mnie zostawił i zaluje tego :(

Gość normalnie
a tak to juz ponad 2 lata nie jestem w żadnym związku i mimo tego ze czasem brakuje mi bliskości i sexu to nie robie tego z nikim, bo nie chce tak bez miłosci .Pozdrawiam wszystkich, którzy sie nie puszczają z byle kim. :D

Gość kasiunia...
24 lata ...spałam z 6 dla jednych malo dla innych duzo...a dla tych co "malo" to dlatego ze z 3 z nich spotykalam sie stale na sexik i znajomosc trwaly latami...od 3 lat jeden koles i tylko on:)

Gość normalnie
prawiczku - tak po roku znajomosci to był jeden raz ale wcześniej byłam z tym chłopakiem kilka miesięcy,nie napisalam o tym (nie spalam z nim) ,potem to sie rozpadlo z pewnych względów , potem minęło troche czasu i jak sie spotkaliśmy to jeszcze wtedy go kochalam,mialam nadzieje ze sie ulozy ,dlatego to sie stalo . Nigdy nie przespałabym sie po prostu z kumplem i nigdy nie poszłabym do łozka z kims dla zabawy albo tylko dlatego ze mi sie podoba. Jesli juz to tylko z miłosci ,takie mam zasady . I nie pisz ze jestem puszczalska bo nie jestem :/ Pozdrawiam

Gość normalnie
prawiczek- nie bedziesz sam napewno. Dziewice jeszcze istnieją , ja mam dosc duzo kolezanek ktore są dziewicami, a są w moim wieku a to są ladne i symatyczne dziewczyny,czekają na tego jedynego. Ja gdybym mogla cofnąc czas i wiedzialabym ze spotkam faceta ktory bedzie mnie kochal do konca zycia to wolałabym byc teraz dziewica dla niego, ale niestety takiego nie mam :( ale to nie moja wina ze mi sie w zyciu nie ulozylo i faceci mnie oszukiwali i jestem sama. Gdy mialam swoj pierwszy raz to myslalam ze bede z tym kims do konca juz , ja tez bylam jego pierwszą..ale co z tego jak po 2 latach zostawił mnie dla innej :( Zycie przynosi nam rożne niespodzianki... Mam nadzieje ze tobie sie ulozy :)

Gość do prawiczek
prawiczek masz pusty łeb ze zal patrzec.... ja mma 27 lat i 8 na koncie... pierwsyz reaz w wieku 24 lat prawie :P

Gość kasiunia...
hehehehehe a czemu poszczanie??? poprosu mialamochote na sex i ktos tez...puszczac to si emozna za hajs..a tu prosta sprawa nie robie tego dla kogos tylko dla siebie ...che mi sie to sie kocham:)p.s. chyba nikt cie ostatnio dobrze nie wydupczyl:)

Gość kasiunia...
dzeki za zyczenia ale juz spotakalm :)planujemy slub:)poprostu rozpierdalaja mnie takie poglady jak twoje:) i powiedz jeszcze ze jak koles ma duzo panienek jest mitrzem a panienka jak ma duzo kolesi to kurwa buahahah :) no nic w kazdym badz razie ja ci zycze porzadnego dobrego bzykanka:)

Gość normalnie
kasiunia, te zyczenia byly do mnie nie do ciebie i nie obrażaj prawiczka za to ze chlopak ma takie a nie inne poglądy, po prostu chce miec dziewice i tyle, czy to tak trudno zrozumiec??

Gość kasiunia...
spoko rozumiem. ja tam jestem tolerancyjna i mi obojetne kto z kim sypia i ile czy duzo malo czy nigdy czy les czy gej...ale wkurwia mnie gdy ktos ocenia innych...ze sie puszcza;/tego nei zkumam nigdy. w takim razie zycze udanych lowow dziewci p.s. uwierz mi duzo jest takich nawet w moim dobrym towrzystwie az dwie:)wiec glowa do gory

Gość normalnie
prawiczek nie dziwie ci sie ze chcesz dziewice i miec z nią swoj pierwszy raz, ja chyba głupio bym sie czuła jakbym miala byc teraz z kims kto tego w ogole nie robił a ja juz jestem troche doświadczona, chyba nie moglabym, jak bylam dziewicą to tez chcialam prawiczka i znalazlam, a teraz wolałabym juz troche doświadczonego faceta :) Mam kumpli którzy tez chcą mieć dziewice dlatego mnie to nie dziwi, to normalne przeciez :)

Gość Klucha9999
z 2 19 lat

Gość millenium.
ok 9 nie chce mi sie liczyc. 27 lat

Gość Wstyd
Ale mnóstwo łatwych kobiet tutaj się wypisuje, wręcz dziwek. Wstyd.

Gość ja 26 lat .........
12 ten 12sty to obecny :)

Gość z facetem i 2 kobietami
lat 30

Gość myszaa31
z jednym i tym samym cały czas :) - 31 lat

Gość ollllla86
3partnerow. mam 22 lata. 2 bylo zbednych.

Gość spi
Z żadnym, mam 26 lata. To głupie, ale chciałabym chociaż raz przespać się z kimś kto mnie kocha i ja jego...:O