Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burzowy

gdzie się podziały te fajne kobiety?

Polecane posty

🖐️ a co to za ptaki odwiedzają mój topic?:) setunia, czyli impreza się udała?:) tusi, jak to się wykrusza? jak się czujesz,bo nie odpisałaś...:o

ach, większości czasu w domku siedzę. Dziś miałem mecz, a na wczoraj miałem zaplanowane wyjście, ale nie doszło do skutku:o Poza tym zimno strasznie, także nie ma wielu możliwości spędzania czasu poza domem.

dzisiaj czuje się dobrze, bylam na zakupach:). Po południu byłam na spacerze a wieczór spędzam oglądając telewizję. pisząc o towarzystwie które sie wykrusza miałam na myśli Ciebie burzowy, wczoraj po 22 nie zajrzałeś na kafe-brzydal:P

malinowa tusi:) ciesze się bardzo, że humorek lepszy i że dzień też ciekawie spędzony:) wykrusz wykrusza, ale widzę, że nie próżnowałaś i flirtowałaś z jakimś ptaszyskiem:P haha i kto tu jest brzydal:P

Gość MY-SZ-KA 00
Fajne pogaduchy

kobietom to tylko ptaszki w głowie:P a co masz w domu, papugę?:) 🖐️ Gumisiu:) a komu się chcę ? o której wstajesz? myszka, jeśli jesteś fajna, to zapraszamy:)

Gość MY-SZ-KA 00
czy jestem fajna-nie wiem ale chętnie się przyłączę ha!

Kocham mojego ptaszka, mozesz nie wierzyć, ale potrafi mówic. ja jutro też wcześnie wstaje, musze coś zrobic w domu a potem na kurs:). Nie moge sie doczekac ,ciesze się jak dzieciak. Przeraza mnie myśl o egzaminach znowu poczuję sie jak w szkole. Juz za stara jestem na naukę :Pale jakos to bedzie

myszka, napisz coś o sobie i się przyłączaj:) deko, ja o tej porze jutro będę już w pracy, także zamieniłbym się:) co Ty na to, proszę proszę:) skoro mówi to papuga:) kurs na 13.00? notuj pilnie, bo burzowy później przepyta:P a tam stara,nie przesadzaj:) będzie dobrze, zobaczysz:)

deko, a te pół godziny miedzy budzikiem a podniesieniem pupy z wyrka, to jakaś czarna czasowa dziura??:P dopiero teraz to zauważyłem

Gość MY-SZ-KA 00
śpiochy!

Gość MY-SZ-KA 00
a co o sobie mam napisać?

deko jesteś hmm.. niemożliwa:P to straszne... myszka, a np. skąd jesteś, ile masz lat, co porabiasz na co dzień...

deko jesteś hmm.. niemożliwa:P to straszne... myszka, a np. skąd jesteś, ile masz lat, co porabiasz na co dzień...

a to nie raz tak było? ale wiesz budzik jest tak ustawiony ze co 10 min dzowni:D

Gość MY-SZ-KA 00
no dobra . Jestem z małej mieściny na pomorzu niedaleko Słupska. mówi ci to coś? mam 28 lat,niedawno przyjechałam z Anglii gdzie pracowałam pół roku a teraz byczę się w domu

też tak myślałem:) no ale jeśli co 10 minut, to nie jest tak źle:) jak Ci mija weekend? gardełko coś lepiej? mniej więcej wiem, gdzie jest Słupsk:) ja jestem ze Śląska, 25 lat, od 3 miesięcy pracuje.

Gość MY-SZ-KA 00
dolny czy górny śląsk?

Gość MY-SZ-KA 00
oj a już myślałam bo wiesz na dolnym to mam rodzinkę

Oj burzowy wiedzę ze dzisiaj Ty nie próżnujesz,.Tylko na chwiel ę odejde od komputera a ty juz podrywasz jakies myszki:P. popraw sie burzowy:P