Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

Dziękuje za zdrowie, że juz lepiej się czuję za zdrowie moich synów za zdrowie mojej rodziny za zdrowie moich znajomych za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ P.S. dziś monotematycznie, ale strasznie się schorowałam i wtedy dopiero się docenia jak ważne jest zdrowie.

Dziękuję.. za to, że zostałam dzisiaj znowu doceniona w pracy.. I TO JAK!!;) za to, że słonko świeci; za to, że nauczyłam się TU mieszkać;) za to, że już za tydzień wypłata!! W KOŃCU!! ;P heh za to, że kocham, że się kochamy, że planujemy wspólną przyszłość, że jesteśmy razem szczęśliwi i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie ❤️

dziękuję za zdrowie szukamcałośćiwdziurze 🌼 dziękuję za zdrowie mojej rodzinki i moje 🌼 dziękuję za piergi dziękuję ,że jestem szczuplejsza z dnia na dzień dziękuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dobry sen dziękuje za uśmiech ludzi

dziękuję, że ta rozmowa ,któą z dziećmi przeprowadzę odniesie skutek 🌼 dziękuję, że jestem zdrowa i głowa mnie nie boli dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję, za dzisiejsze pogawędki przy cieście dziękuję, że mam takich fajnych znajomych i problemy u co niektórych z nich już się ulatniają 🌼

dziękuję za to, że dzisiejsza męczarnia trwała \"jedynie\" 2,5h a nie więcej jak myślałam, że będzie; za to, że mam z głowy pewnego Pana X i prócz paru minut 6 maja br nie będzie mi już zatruwał powietrza;) za to, że ktoś przyznał się do błędu; za to, że wczoraj spędziłam miły wieczór u znajomych; za to, że wieczorem a raczej w nocy wracając do domu w jednej ręce trzymałam piwo a w drugiej hot-dog\'a z BP;) za to, że przypomniałam sobie jak to jest iść tak z piwem w ręku przez miasto w nocy, bo nie robiłam tego tak bezimprezowo od X lat;) za to, że mój facet tak mocno mnie wczoraj wkuuuuuurzył;) bez sensu, ale na prawdę dziękuję, bo sobie pewne rzeczy wyjaśniłam.. ..za to, że tak mocno się kochamy i wszystko mam nadzieję przetrwamy ❤️

Gość Jolciaaa
za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną oj, ja dzisiaj tylko za to, bo jakiegoś doła giganta załapałam chyba:-(

Dziekuję za zdrowie mojej rodziny za moje zdrowie za to, że moi synowie dokonują dobrych wyborów za pyszną drożdzówkę z serem, dawno nie kupowałam i zapomniałam, że tam pieką takie pyszne :D za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Jolciaaa, bo czasem trzeba tak monotematycznie. Trzymaj się :) 🌻

Gość Ostatni nick na pomarańczowo
Rany boskie co WY tu wypisujecie?????????

Acha, czyli jak czuję się chora, załamana, samotna, niekochana, to mogę dziękować za cudowną rodzinę, kochającego partnera i rozkoszne dzieci? I może mi się to wszystko spełni?

Tak, był słoneczny, a nawet bardzo gorący, ale to nie powód u mnie do radości, grubas jestem i kurtkę mi bylo wstyd ściągnąć, nieswojo się czułam w samej bluzeczce z wałkami na wierzchu. No dobra. Przesadzilam. Zaczynam pozytywnie: Dziękuję piękną pogodę i za .... nie potrafię, tyle we mnie bólu.

Nie szkodzi, że na razie nie potrafisz. Jeśli zaczniesz doszukiwac się dobrych rzeczy wokół siebie to będzie ich coraz więcej. Dobra, podpowiadam Ci następną, która mnie także ucieszyła. Dziekuję za kolorowe kwiaty w ogródkach, szczególnie za piękne zonkile i czerwone tradycyjne tulipany. Piękne są i uwielbiam na nie patrzec, Ty nie? Będzie dobrze, ale zacznij inaczej myślec. ❤️

dziękuję za brak konfliktów w pracy i brak złośliwości z mojej strony w kierunku pewnej osoby dziękuję ,że portafię się wyciszyć , zająć sobą a nie problemami innych osób dziękuję za moję mądre, zdrowe, bezpieczne dziatki ❤️ dziękuję za fajne pomysły na obiad dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ (od początku roku to juz nie pobożne zyczenie a fakt) więc wiary Wam życzę dziewczyny :)

dziękuję za to, że nie widziałam dzisiaj pewnej osoby w pracy co wczoraj zepsuła mi humor na koniec dnia i za to, że jutro też jej/go nie będzie;) za to, że mam dalsze odcinki mojego serialu i będziemy mogli dzisiaj się przy nim zrelaxować wieczorem;) za to, że dowiedziałam się dzisiaj pary rzeczy o sobie;) za to, że nie tylko ja uważam, że \'ciche dni\" są do bani;) za to, że była kupa śmiechu dzisiaj z pewnej koleżanki w pracy, choć to niemiłe, niegrzeczne i nie na miejscu.. ale cóż przesadziła;) za to, że znowu robi się ciepło;) za to, że dzisiaj odbieramy samochód od blacharza i w końcu można się gdzieś przejechać;) za to, że mój bratanek jest taaaki słodki i kochaniutki;) za to, że się kochamy i wzajemnie wspieramy ❤️

Dziekuję za to, że dziś będe mieć spokojną noc bez kaszlu za zdrowie moich synów za to, że młodszy, jak na prawdziwego faceta przystało, przyniósł upolowane przez siebie mięcho do domu :D (ryby) za posadzone roślinki, które mnie osłonią przed światem, gdy będę popijac piwko albo kawkę w ogrodzie :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za słoneczny weekend przede mną i radosny dziękuję, że wczoraj skończyliśmy pisemka dziękuję za powodzenie moich dziatek na konkursie 🌼 dziękuję za zdrowie bliskich mi i moje dziękuję, za nową fyzurkę ładniutką dziękuję, że szczupleję z dnia na dzień i wytrwam z tymi brzuszkami

Dziękuję za to, że wszystko rozwiazuje się po mojej myśli za to, że moi synowie sa zdrowi i szczęśliwi za łakocie :D za to, że jest coraz wiecej osób, ktre mają za co dziękowac za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za dzisiejszego grilla z przyjaciółmi;) za to, że wczoraj mogłam wcześniej wyjść z pracy, za to, że mam nowego \"wypasionego\" grilla;) za to, że jeszcze chwilę mogę sobie poleniuchować w łóżeczku;) za to, że mam świadomość tego, że mam PMS i staram się coś z tym zrobić;) za wszystkie moje wcześniejsze związki, każdy nauczył mnie czegoś innego, każdy ma jakieś dobre wspomnienia, za to, że nauczyłam się wspominać wcześniejsze związki pozytywnie, starając nie pamiętać tych złych chwil, bo to jest już poza mną;) za żonkile, narcyzy, tulipany, krokusy, przebiśniegi.. uwielbiam wiosenne kwiatki;) za to, że trafiłam na kogoś kto naprawdę mnie pokochał i chce ze mną być na dobre i na złe.. na kogoś, kogo ja też kocham i chcę być z nim ❤️

Dziękuję za to, że porządnie i zdrowo przesypiam noce za to, że moi synowie są zdrowi, kochają mnie i mają ze mną dobry kontakt za to, że dzis był ciepły dzień za termofor, który sobie kupiłam i który mnie w nocy grzeje, a ja mam się do czego wreszcie przytulić za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Gość łoo losie
dziaki za to, ze dane mi jest sluchac Rysia:)

dziękuję za zdrowie córek, rodziny, bliskich,moje 🌼 dziekuję za wpsaniały weekend, słoneczny, rodzinny, towarzyski,taneczny dziękuję za madrość moich dziatek dziękuję, ze jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za dostatek w moim życiu

Dziękuję za to, że daszek na werandzie na działce położony; za pyyysznego łososia z grilla;) normalnie rewelacja;) za to, że nigdzie wczoraj wieczorem nie musiałam wychodzić; za to, że zaczynam się opalać na brązowo;) koniec z buractwem;) !!! za to, że się nie poddaję; za to, że cały czas mam motylki w brzuszku ❤️

Dziękuję za to, ze praca mnie kocha, jest łatwa, dobrze płatna i że idzie mi migiem :D za zdrowie i szczęście moich synów i za dobry z nimi kontakt za cudną garsonkę, którą sobie kupiłam, i to w rozmiarze 38 :D za to, za powinnam podziękować a nie przychodzi mi to na myśl za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziekuję ,że podejmę właściwą decyzję odnośnie szczepionki dziękuję za zdrowie moich córek ❤️ dziekuję, że kończę pisać tą pracę dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuje za mój ciepły dom dziekuję, że w dzien i w nocy wszystko mi sprzyja 🌼 dziękuję, za moje pogodne usposobienie i śmiejące się oczy

Dziękuję za to, że widzę już koniec mojej roboty nagłej za to, że moi synowie są zdrowi za to, że wszystko u nich w porządku za to, że mój młodszy kot umie ze mną rozmawiać za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️