Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukamcałościwdziurze

Chwila, która trwa może być najlepszą z twoich chwil

Polecane posty

dziękuje za kilka dni urlopu przede mną dziękuję za zdrowie - to działa naprawdę :) dziękuję za rybkę świeżą , pyszną dziękuję, że odsapnę dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną {serce] dziękuję za harmonię w moim życiu

Dziękuję.. ..za to, że zaraz pojadę na doraźną, bo tak bardzo boli.. ..za to, że wszyscy w pracy byli dzisiaj dla mnie wyrozumiali i nie zmuszali do pracy; ..za to, że w przyjacielu mam takie oparcie;) ..za to, że mam wtyki w szpitalu; ..za to, że juka się przyjęła;) ..za to, że mam kogoś kto pogłaszcze po brzuszku jak boli ❤️ ps szukam.. na nieszczęście ja tego tak nie widzę, ciągle szukam dziury w całym, chyba najwyższy czas zacząć doceniać to co się ma;)

Dziekuję za to, że miało być nudno a było śmiesznie (dzięki M. :D ) za zdrowie moich synów za moje zdrowie, jest całkiem całkiem ok za postępującą w dobrym kierunku pracę w ogródku za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ Eeiden, to jest moje największe marzenie w tej chwili, mieć kogoś kochającego i do kochania, Ty masz, doceniaj!!!! To rozkaz i koniec!!

Dziękuję.. ..za kolor moich ścian, który uwielbiam;) ..za to, że wczorajszy zastrzyk złagodził ból; ..za to, że boli mnie tylko prawy pośladek i mogę swobodnie spać na lewym boku;) ..za to, że mogę od dzisiaj prawie normalnie jeść i nie muszę już wcinać sucharów;) ..za to, że dzisiaj mam wolne i mogę przeleżeć cały dzień w łóżku; ..za to, że się kochamy ❤️ szukam.. tak jest sir!;)

ps szukam.. na pewno dobrze wiesz, że na każdego przyjdzie czas, nie trzeba tego mówić ani pisać, bo to prawda oczywista;) też musiałam się naczekać..

Dziekuję za dobre i jedynie właściwe decyzje, które podejmuję za moich synów, że są zdrowi i szczęśliwi i mnie kochają za to, że przede mną miły weekend za uśmiech :) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za posprzątany dom za zdrowie i szczęście moich synów za komplement, jaki usłyszałam (niezasłużony jak myślę, bo związany z wyglądem i od obcego faceta ale i tak było mi przyjemnie :) ) za zapach powietrza przed burzą, uwielbiam... i po burzy.... kocham!!! za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ A to dla Was, lubicie? To jedna z moich ulubionych. http://www.youtube.com/watch?v=iw1SwzyWGvo&feature=related

Dziękuję.. ..za to, że już nie boli;) ..za to, że teściowa ugotowała mi pyyszny rosołek;) ..za śpiew ptaszków za oknem; ..za to, że wszędzie jest pięknie, zielono.. ..za to, że sobota była taka miła; ..za to, że w końcu miałam dzisiaj siłę na sex;) ..za to, że to nie ja myję dzisiaj podłogę;) ..za to, że się kochamy i wzajemnie wspieramy ❤️

Dziękuję.. ..za niedzielę pełną niespodzianek; ..za to, że dałam się namówić na kino;) ;) było warto;) ..za zapach po deszczu; ..za to, że \"jest mi lżej\";) ..za to, że upatrzyłam sobie nowe buty i lada dzień będę je mieć;) ..za to, że piłam wczoraj kawę i zaraz wypiję następną;) ..za to, że mam kochającego tego kogoś ❤️

Dziekuję za to, wszystko wokół mnie dzieje się dla mojego dobra i szczęścia, chociaż ja być może tego nie rozumiem jeszcze za zdrowie moich synów, za ich mądre wybory w życiu, i te zawodowe i te osobiste za przyjaźń za to, że praca mnie kocha a klienci walą drzwiami i oknami, bo to znaczy że robię ją dobrze chyba za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję.. ..za to, że wyniki są pomyślne;) ..za to, że dzięki przymusowej diecie nie jedząc chudnę;) ..za to, że może już za tydzień będę mogła w końcu wypić piwo!! ;) ..za kisiel! ojej, jak dawno go nie jadłam;) ..za to, że mama (pomimo wszystko) zrobiła mi prezent....... ..za bez kwitnący;) ..za to, że M. jest szczęśliwy ..za słowo \"Kocham Cię\".. że je słyszę, czuję i sama stosuję ❤️

Dziękuję za to że dzisiejsze posiedzenie poszło sprawnie i dobrze za zdrowie moich synów nieustająco za zdrowie mojej rodziny, dobrą kondycję starszych i energię młodszych za to, że jest cieplo za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję za wolne dni i wypoczynek :) dziękuję, że R nie ma tego co podejrzewali a co ma to się wyjaśni i błahostka to będzie :) dziękuję za udaną uroczystość rodzinną dziękuję za zdrowie wszstkich mi bliskich i moje 🌼 dziękuje za wczorajszy udany zakup dla córci dziękuję za pieniądze, które zjawiły się na moim koncie, jednak pieniądze mnie lubią dziękuję za ciepło w moim domu dziękuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że doceniam to co mam dziękuję ,że poprawnie piszę polskie znaki na klawiaturze dziękuję za nasze dobre zdrowie 🌼 dziekuję za wczorajszą przejażdżkę rowerową dziękuję za dobrych, fajnych ludzi wokół mnie dziekuję za moją mądrość dziekuję ,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

Dziękuję za to, że się dziś porządnie wyspałam za zdrowie i pomyślność moich synów za szybko wykonaną prace za to, że zaraz poćwiczę i bedę piękna i zgrabna w wakacje ;D (sama z siebie się śmieję tu) za to, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dziękuję, że podjełam decyzję i wziełam się za realizację dziękuję za zdrowie (wypijmy za zdrowie !!) bliskich mi i moje oczywiście dziękuję, że w pracy się zmobilizowałam dziękuję, że jestem szczuplejsza z dnia na dzień i tak do 56 kg dziękuję,że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za zrozumienie z córkami moimi

Dziękuję.. ..za to, że jest mi lepiej, za powracające zdrowie.. ..za to, że wpłynęły pieniążki na konto, oj dziękuję;) ..za to, że nikt mnie nie napadł jak szłam z nimi w torebce;) ..za to, że wczorajszy wyjazd był lepszy niż się spodziewałam; ..za to, że dzisiejszy dzień w pracy pomógł mi się odstresować i zapomnieć o wszystkim złym.. ..za to, że w końcu mogę zacząć powolutku jeść co dusza zapragnie (ale z głową, powolutku); ..za to, że są plany.. ..za to, że mam tak kochającego mężczyznę, który troszczy się o mnie, martwi i czuwa, gdy jest ze mną źle! Dziękuję G. ❤️

Dziekuję za to, że jestem spokojna, opanowana, pogodna, radosna i w ogóle za zdrowie moiuch synów, fizyczne i psychiczne :D za to, że mam osobnika płci męskiej niespokrewnionego ze mną, którego kocham przytulam i który jest tego powodu zadowolony (mówię o moim kocie) za masaż i moje nogi ładniejsze z dnia na dzień za pachnące powietrze, uwielbiam :) P.S. Typowego ostatniego podziękowania nie będzie, i chyba długo. Mam dość oszukiwania siebie. Dziekuję za to ogólnie, że wszystko mi sprzyja.

dziękuję za: * to, że jestem zakochana. na razie bez wzajemności, ale kto wie co z tego wyjdzie. pozatym sam stan zakochania jest fajny, te rozmyślania, marzenia i ciągłe zastanawianie sie i wspominanie, ahhh * to, że mam niezlą figurę. taaa, wakacje i bikini, już sie nie boję! *to, że mam wpsanialą rodzinkę *to, że mam najlepsze przyjaciółki na świecie *to, że jutro też mam wolne *to, że wakacje niedługo

szukam ale ja pisałam pisałam i wypisałam....... ale też wiedziałam, że na to zasługuję dziękuję za fajny weekend dziękuję ze mam takie kochasne, dobre, mądre, rozsądne córki 🌼 dziękuję ,że potrafię odpowiednio połaczyć wszyskie swoje role dziękuję za mają mamę ❤️ dziekuję za zdrowie dziękuję, że jestem w wszczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️

dzisiaj dziękuje za * to, że przezyłam ten dzień * to, że tak miło bylo sie opalać * to, że mam taki dobry kontakt z ojcem *to, że mam juz wszystko w dupie, nie przejmuję sie itd *to, że wakacje już niedługo!

Dziękuję że doprowadzilam nieco ogródek do pożądanego stanu za zdrowie moich synów, za to że mają wytyczone cele i do nich dążą za to, że nowy balsam do nóg zdziała cuda :D za pyszne ciasto z kremem i orzechami (wiem, zgrzeszyłam, ale mialam ciężki dzień) za to, ze w dzień i w nocy wszystko mnie i mojej rodzinie sprzyja, pod każdym względem. Witaj Alekalisz Pogodna, czuję ze sama siebie okłamuję, nie w tym, że nie zasługuję, bo zasługuję, i to bardzo po moich przebojach życiowych, ale w tym, że jest pustka, tę pustkę czuję, nic z tego w takim moim nastroju nie będzie. Może kiedyś.

dziękuję za życie dziękuję ,że ułoże wszystko dobrze dziękuję, że pójdę dobra drogą dziekuję za córki, rodzinę, R dziękuję ,za to, że wiem ,że co dla jednych krzywda dla drugich nie a poza tym nie będę się krytykowac tylko dlatego, ze inni uważają, że tak nie powinno się robić dziękuję, że jestem w szczęśliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzna ❤️

Dziękuję.. ..za to, że widziałam się z moją babulką i kamień spadł mi z serca;) ..za pamięć, wszystkie życzenia i prezenty dziś;) ..za niespodzianki.. od przyjaciół, od braciszka i od mojego Bejbe;) ..za cudny komplecik bielizny który sobie sprawiłam w ramach prezentu urodzinowego;) ..za pyszne winko i truskawki pierwsze w tym roku;) ..za dzisiejszy dzień wolny cudowny;) ..za to, że będzie dziś gorąco ❤️ ;)

dzisiaj dziekuję za: *to, że przeżyłam ten dzień miło *to, że mogłam spotkac się z przyjaciółkami *to, ze zdaję! ! ! ! ! *to, że niedługo znowu bedę nocowac u kogoś, gdzie jest TEN KTOŚ *to, że mam ladną figurę, acz niekoniecznie twarz to, ze niedłygo wakjacje! ! !

dziękuję za radość i energię we mnie dziękuję za wolny czas tylko dla mnie dziekuje za steka dziekuję że to tylko skurcz dziekuję, że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłości i zaufania zwiazku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za takie bogactwo przeróżnych stron w internecie i te zanlezione skarby

Dziękuję za to, że wszystko mam zrobione na czas za to, że moi synowie są zdrowi i rozsądni za masaż, za to że widać jego działanie za truskawki, które juzmam i za szampana do nich, którego dopiero kupię :D za spełnienianie się moich marzeń :)

dziękuję za moją miłość do czytania dziękuję, że mi lepiej dziekuje ,że jestem w szczęsliwym i trwałym, pełnym miłośdi i zaufania związku partnerskim z odpowiednim mężczyzną ❤️ dziękuję za wypoczynek w weekend dziękuję za dobre relacje między ludzkie dziekuję za komplementy

Dziękuję za wspaniały, dobry, dający napęd do życia seks za zdrowie i szczęście moich synów za miękkie futerko nojego Kajtusia za wino za masaż i za fajnego masażystę :D

Dziękuję.. ..za piękne kwiaty, które od wtorku cieszą moje oko i umilają chwile swoim cudnym zapachem; ..za to, że znalazłam idealny dla siebie krem do rąk i w końcu moje dłonie są zdrowiutkie i ładniutkie;) ..za winko; ..za to, że dzisiaj już nie boli mnie gardełko; ..za to, że jestem z mężczyzną, który mnie kocha, że ja Go kocham i jesteśmy szczęśliwi ❤️