niuniulka1989 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 tendera ja marze włąsnie o takiej wadze jak Ty masz:P mamy ten sam wzrost. mozesz wrzucic jakas fotke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lunaa91 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 u mnie na koncie byłoby 1200 kcal ale pokusilam sie na suszone owoce miedzy innymi sliwki;PP ale ogolnie zdrowo dziś jadłam ;) teraz ide poćwiczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 spróbuję jutro wrzucić od stop do szyi i parszywca brzucha :P chyba ze stwierdzę ze internet to jednak zło i nie, ale wątpię ;) no właśnie waga spoko, tylko biustu to ja nie mam, tłuszcz z cycków chyba na brzuchu się trzyma :P jezuuu mam obsesje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 aaa i dobranoc i do jutra :) jeszcze książeczkę poczytać, wykapać i nyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 wiece moze czy cwiczenia o tej porze daja takie same efekty jak rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lunaa91 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 ja słyszałam, że lepiej robić rano są podobno lepsze efekty, ale ja czasem ćwicze wieczorkiem np. teraz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betty_Boop 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Hej :) Jak tam u was? Ja dzis weszlam na wage i mimo tego ze zjadlam ok 550kcal i duzo sie ruszalam (bylam w pracy przez 6h i zasuwalam jak dziki osiol) to waga pokazala 0,2kg wiecej czy to moze byc zwykle wahanie wody w organizmie bo to po prostu jest NIEMOZLIWE zeby odlozyl sie tluszcz ! buuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia18-21 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 hej laseczki:) do bety boop nie ma się czym przejmować u mnie też waga pokazuje różnie rano inaczej wieczirem inaczej:) i codziennie tak jest inaczej:) więc ja się tak często nie waże przynajmiej staram sie:) ja się narazie trzymam mam nadzieję że i wy też papa pózniej się odezwe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 tak odnośnie ćwiczeń, to może lepsze efekty rano, ale ćwicząc wieczorem, jest łatwiej, szanse na zakwasy minimalne, tak jak i na kontuzje. w końcu organizm rozgrzany po całym dniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vitalijka 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 -pierwszy dzien norweskiej za mną....fujjjj jajka bez soli i grejfruty bez cukru , kawa bez cukru-ALE DAM RADE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Witam mi też się udało przetrwać 1 dzień:)teraz jem śniadanko:) a jak wasze samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Hej dziewczyny, jak tam 2 dzien?:) Ja własnie jem śniadanko (2 kromki chleba CZOSNKOWEGO-pychaa:D z serkiem Capri). Mmm;) Macie jakies pomysły na obiady?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja kupiłam Gotowe danie na patelnie firmy frosta "kurczak po indolezyjsku" sa tam kawalki kurczaka, ryz. warzywa między innymi kiełki fasoli i pędy bambusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja sobie zaplanowałam ryż z jabłkami :D mmmm cynamon ubóstwiam :D a tu na prośbę niuniulki1989, na razie tylko mój powód dlaczego przy wadze 60 liczę kalorie i znowu próbuję ćwiczyć a6w chociaż go nie lubię... http://chomikuj.pl/tendera/Galeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betty_Boop 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 tendera - ja tez uwielbiam ryz z jablkami i cynamonem :) a jak go przygotowujesz? Ja na swoim koncie mam juz 375kcal, 1 i 2 sniadanie ze mna pzdrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betty_Boop 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 pierwsze i drugie sniadanie za mną a nie ze mną hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdamariuszm Napisano Wrzesień 2, 2008 Dziewczyny ja mam 25 lat. Po terapii hormonalnej ważyłam 103 kg ! wzrost 170 cm po tygodniu walki ważę 98 chciałabym schudnąć do 65 a ile sie uda to zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ryż na wodzie, jabłka zależny jakie, odpowiednio słodzę. ścieram na tarce, chwile podsmażam, dodaje cynamon, wysypuje ryż, mieszam chwileczkę i gotowe:D w najbliższym czasie mam zamiar spróbować, zrobić taki zapiekany z rodzynkami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 magdamariuszm - uuu a ja kiedyś myślałam czy nie zainteresować się hormonami, ze względu na moje owłosienie - czysty wilkołak. Życzę powodzenia i wytrwałości w walce za mną pierwsze 540kcal, a na drugie o 12 to jeszcze nie wiem czy szklanka kefiru czy jogobella owocowa, czy serek danio truskawkowy. chociaż danone nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Ja tam nie liczę wcale kalori bo bym zwariowała:) dziś musze więcej poćwiczyć, a co to waszego ryżu z jabłkami to nigdy nie jadłam i cynamonu nie lubie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tendera 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja tam lubię liczyć :D a ryż z jabłkami, musisz kiedyś spróbować. Mi bardzo smakował w szkolnej stołówce w podstawówce i gimnazjum, w ogóle tam ful wypas był :D achh szkoda ze już nie chodzę do szkoły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betty_Boop 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja tez wole liczyc kcal bo jestem wtedy spokojniejsza ;) i wiem czy przesadzilam czy nie . Ile chcecie zrzucic ? ja mam ok 2-2,5kg :) musi sie udac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 http://vitalia.pl/ zobaczcie jaka fajna analiza pozwala zobaczyć za ile osiągniecie swój wynik w odchudzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 teraz policzyłam kalorie z wczaraj ,tak z ciekawości i wiecie nie zjadłam nawet 1000cl przez caly dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Zrobilam sobie analizę na tej stronce.. i co mi wyszło?:O Niby mam niedowage i wyszla mi dieta na przytycie do 58 kg... BZDURY... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 jak wazysz 52 kg i masz 170 to jest cudowna waga , ja bede chudzinka przy 55kg na 166 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 A teraz własnie ogladam program \"Zostan modelką\"... Jakie tam dziewczyny są szczuplutkie.. Zazdroszcze. A jaka Tyra Banks jest piekna.. Mmm.. Ideał kobiecości.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Szalona niby waga idealna.. ale mam spore uda i duzy tylek.. Widzisz:( Chyba jednak zacznę wiecej cwiczyc i jesc 1500 kcal dziennie.. Ta figura gruszki.. Najgorsza z możliwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja sie tam na modelki nie zapatruje:) bo są za chude Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalonoszalona 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ja też mam figuer gruszki:( i polecam rowerek , wiecie mój facet sie przyłączył do diety ...hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach