Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DADAAA

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWI I DENNI FACECI KTORZY WAM SIE PRZYTRAFILI

Polecane posty

Gość zielona krufka
mnie tez chwilowo nie ma kto dymać i nie jestem zazdrosna:D ale moze ich dłużej nikt nie dyma:D

a mnie to tam rybka czy mnie zjada czy nie a niech sobie ulza zolzy jedne a dziwi mnie fakt ze tak wszystko pamietaja nawet to co kilka miesiecy temu napisalam ,no ja nie moge ,chyba wlasnego zycia nie maja :O

Gość zielona krufka
ja też już idę:)🖐️

DOBRANOC i nie ma za co hehe 🌼 tutaj to widze ze tylko swiete krowy siedza i besztaja ludzi ktorzy na droge grzechu i niecnych uczynkow zeszli ech...

Gość MIMO WSZYSTKO MOTYW Z
MATKA BOSKA WY-MIA-TA!!!

Gość bgfddtzhhb
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość ale macie
:P

Gość piszcie piszcie
:-p

Gość no piszcieeeee...

Gość widac ze obciachowych chlopow
brak :-p

Gość widac ze obciachowych chlopow

Gość gdzie te chlopy
obciachowe ??? :-0

Gość NIECH WYPELNI MNIE
???

Gość niektore opowiesci sa
strasznie zenujace ale to tylko o was swiadczy, ze w ogole z takimi typami sie zadajecie i co gorsza wchodzicie w zwiazki, brak slow :o:o:o

Gość do niektore opowiesci sa
och..! jakas ty porzadnicka! a niby ktore opowiesci sa az tak zenujace? :-0

mialam niegdys wraz z przyjaciolka jednego kolesia, ktory bardzo nam sie narzucal. prosty az do bolu, nie rozumial aluzji, ironii, znal sie na popularnych zarcikach, sluchal beznadziejnej muzyki, taka dobra dupa :-0 taki byl chlop namolny, ze w koncu, naturalna droga rzeczy ha..ha..! :-p zaczelysmy go wykorzystywac. ku naszemu zdziwieniu, zgadzal sie na wszystko z radoscia. ogolnie zalatwial nam wszelakie sprawy i zostal miedzy innymi naszym kierowca. cieszyl sie bardzo i byl dumny, kiedy mowilysmy: \"czesc driver\" :-0 czesto zawozil nas na imprezy i, co najbardziej niesamowite, prosil, aby dzwonic po niego, jak sie impreza skonczy :-0 nie wiem, jego przypadek to chyba jakas przypadlosc, nieuleczalna choroba, zawod albo szczegolne hobby :-0 on naprawde byl caly happy w roli niewolnika :-D no i kiedys wiozl nas na \"decadence total dark party\" ;-) my obie ubrane jak ladys zombie z krypty, a ten do nas, gdy juz mialysmy wychodzic z samochodu, odziany w czarno-rozowo-seledynowy dres, mowi: tym razem wyskocze z wami, napije sie piwka :-0 szczeka nam opadla :- zaczelysmy sugerowac, ze impreza mu sie z pewnoscia nie spodoba, ale ten radosnie rzekl, ze chetnie zobaczy nasze klimaty :-0 ludzilysmy sie, ze go ochroniarze nie wpuszcza ze wzgledu na stroj, bo nigdy takich elementow nie wpuszczaja, ale zacmil im, ze musi wejsc tylko na chwile i go wpuscili!! :-0 w efekcie mialysmy towarzystwo dresiarza przez CALA NOC, bo mu sie, o dziwo! spodobalo, ale znajomi, ktorzy sie z nami witali mieli takie miny i komentarze, ze do dzis sie z nas nabijaja i pytaja, kiedy znow z nim przyjdziemy! :-D tak...ten man byl z pewnoscia najbardziej obciachowy :-D

Gość ANDREW ELDRITCH

Gość ANDREW ELDRITCH
DOBRZE GRALI SISTERSI!!! ;-)

Gość MARLENKA W
hahaha a ile ma lat??? sister/???? fajny skad jestes? napisz:)

Gość Kafetarianki
Piotruś Ban pod kazdą postacią. :O

heh..? ile lat ma koles..? a z 27-28, jakos tak. a co? chcialabys wynajac sobie taki egzemplarz? niestety, mieszkam za granica, a i typ nie polski, ino zagraniczny :-D

Gość DAWAC WIECEJ

Gość DAWAC WIECEJ

Gość manicpanic
no ja mialam taką akcję pare lat temu jak siedziałam na czacie, kliknął do mnie jakiś koleś i od razu zapytał jakie mam wymagania co do wzrostu i mówiłam że nie mam takich wymagań , że facet może być ode mn ie wyższy o 10 cm (ja mam 160) , zaproponował że przyśle mi zdjęcie a ja mówię że nie chce go oglądać ( coś przeczuwałam ) i tak nalegał, nalegał a w końcu się zgodziłam i przysłał. to co zobaczyłam to dosłownie wyrwało mnie z butów: koleś był przesadnie przypakowany uśmiechał się jak idiota, ubrany w same slipki, okulary słoneczne i stał na taborecie w kuchni .. żałuję że n ie mam tej fotki w kompie.. potem on spytał czy chcę się z nim spotkać a ja mówię że nie bo nie jest w moim typie i że wygląda jak idiota- a on zaczął mnie wyzywać i że lecę na wygląd :O no ludzieeee

Ja kiedys bylam z kolezanka na dyskotece w malej wiosce. Dwoch kolesi sie do nas przyczepiło. Jeden tanczył z nią, drugi ze mna. Bawilysmy sie z nimi, w sumie czemu nie. Było smiesznie.Po praru godzinach jeden z nich pyta:"Ej, idziecie juz do chałpy, bo my wos chcemy łodprowadzić?" Ja padłam Inny koles na innej dyskotece poprosił mnie do tanca i zapytał: " Zaoraliście juz pole? bo my zaorali." ;)

Gość dawac wiecej o tych chlopach
swiat jest pelen oszolomow :-D