Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DADAAA

NAJBARDZIEJ OBCIACHOWI I DENNI FACECI KTORZY WAM SIE PRZYTRAFILI

Polecane posty

Gość piszcie jeszczeeeee

Gość zorbas
tekst na pierwszej randce: co sądzisz o polityce PIS wobec przedsiębiorców?

Gość ..Zorro.....
Pomarańcze jesteście żałosne benadziejnie podbijając i nie mając nic do powiedzenia. 💤

Gość brat brata jacykowa

Gość vsrfgj
no pisac juz mi tuuuu! :-pp kazda miala do czynienia z dennym facetem! :-p

Gość podnoszeeeeeeeee

Gość znalam jednego psychola
wyobrazcie sobie typ identyczny jak wokalista 30 seconds to mars, czyli niezly niezly, ale z garem mial naprawde nie teges :-0 tak za mna lazil, wielce zauroczony, az w koncu zaczelismy sie spotykac od czasu do czasu. gosc mial dziwne schizy, byl beznadziejny w seksie, mial jakis chory wkret na temat calowania sie, nigdy tego nie robil,bo niehigieniczne :-0 mowil,ze czesto zdarza mu sie zakladac dwie prezerwatywy na raz!!! oprocz tego emanowal czyms szalenie negatywnym i normalne,ze poslalam go w diably. i dlatego ten skurwiel i ostatni dupek smial mi jeszcze grozic, ze pewnego dnia cos mi sie stanie!!! :-0 tak mnie wyprowadzily z rownowagi te sms-y i tel. ze cos we mnie wstapilo iscie szatanskiego, ze tak sie do niego wydarlam ze ma spierdalac bo jak nie, to ide z pieprzonymi pogrozkami na policje. dodalam ciagle wrzeszczac, ze jesli mi sie stanie najmniejsza krzywda poza domem, ma byc pewien ze zglosza sie do niego gliny. DUPEK ZBARANIAL i mnie przeprosil!!! :-D NIE MA LITOSCI DLA SKURWYSYNOW, jak spiewal niegdys kazik :-p

Gość lula____
Kiedyś chodził za mną taki jeden palant, ciota nie facet - niesamodzielny, mieszkał z mamusią, był beznadziejnym kujonem (do przesady a w dodatku nie załapał się na studia) i w ogóle był totalną chodzącą porażką...a najgorsze, ze razem pracowaliśmy. Pewnego dnia wylookał mnie, że byliśmy sam na sam i ni z gruchy niz pietruchy wypalił, że musimy sie koniecznie spotkać na randce!!! szok! Naściemniałam mu, że mam bardzo zazdrosnego chłopaka i w ogóle nie chcę się z nim spotkać, a on na to, żebym mu podała adres mojego chłopaka, to z nim pogada. Ogólnie podchody robił jakiś dłuższy czas, dowiadywał się od innych osób różnych informacji na mój temat, jakoś zdobył od kogoś mój nr tel. i dzwonił (!!!?) Przyjeżdzał do mnie do domu pod pretekstem, że niby do brata... Szok, myślę, że niewiele mu brakowało do zostania psychopatą. Współczuje wszystkim dziweczynom, które miały z nim do czynienia.

Gość yhyyhyyh
Ja byłam z dwoma facetami,którzy twierdzili,że dawanie kwiatów to nie w ich stylu :o Nawet na urodziny złamanego badyla nie dostałam.

Gość yhyyhyyh
Napastowało mnie też kilku,którzy od razu strzelali sobie samoboja opowiadając o byłych dziewczynach. Sorry,ale jak dla mnie opowiadanie na 1 randce o tym,że 4 lata jeździł do dziewczyny ponad 200 km,co razem robili itd. to przesada

Gość ciepła królowa śniegu
Mój ostatni opowiedział mi kiedyś (mimo że nie pytałam i nie chciałam o tym słyszeć),że przeleciał swoją byłą 8 razy jednego dnia i że kiedyś zrobił to przy własnej siostrze,która obudziła się,rozpłakała i uciekła do łazienki :o Aż mi się chce wymiotować,jak to sobie przypomnę:o

Gość Ladies
taaaaaaaaaa...a ja zaczelam pisac przez smsy z takim gosciem, i po godzinie stary zbok napisal mi:" zostanjemy parom?" no gacie opadają, a jak dzwonil to pytal w co sie ubralam, i dziwnie stekal, chyba se ciagnął...blee!!!

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to obrzydliwe robić to przy osobach trzecich :o jakby nie można się było dzień powstrzymać

Gość świat schodzi na psy
znalam jednego psychola - no co z Tobą? Jareda Leto wysłałaś w diabły? :classic_cool: ;P takie ciacho?

tak wlasnie! identycznego jareda leto poslalam w cholere i wierz mi: kiedy widze jareda w tv, to mi sie rzygac chce i az mna wstrzasa, ciary mi przechodza bo jest cholernie podobny do tego skonczonego gbura, dupka, fajansa, psychola..! to niesamowite naprawde jak ktos swym charakterem potrafi obrzydzic, ze nawet nie wydaje ci sie atrakcyjny fizycznie :-0

Gość Ty też terefere
Były zabraniał mi wszystkiego! Nie podobało mu się,jak miałam iść na solarium,mimo że robię to bardzo rzadko,miałam się nie malować jak szłam na wykłady itp. On mógł robić co chciał,niewiadomo z kim,niewiadomo gdzie,a jak ja wyszłam z koleżanką na kocert to dostawałam po godzinie sms:czas do domu :o Często opowiadał mi o byłych,cholera wie po co,tym bardziej,że wielokrotnie mówiłam mu,że uważam,że przeszłość trzeba zamykać raz na zawsze. Był zazdrosny o mój kolczyk w pępku,kiedyś w kłótni rzucił: a czy ja wiem kto Ci go robił! :D

Gość Ty też terefere
aaa i jeszcze coś mi się przypomniało Umówiłam się kiedyś w ciemno z chłopakiem poznanym w necie,nie wymieniliśmy się zdjęciami,dzień wcześniej zaniepokoiło mnie to,że napisał,że będzie miał granatowy plecak,ale nic.... Plecak miał rzeczywićie,ale niebieski,nic trudno,faceci mają problem z kolorami. Okazało się,że ma 155 cm wzrostu! (ja mam 153,ale byłam na obcasach :o) Poszliśmy do kawiarni,stoimy,a on nie pyta czego się napiję,okazało się,że zapomniał pieniędzy! Ledwo wyskrobał 5 zł,więc zaproponowałam,że ja zapłacę. Potem długo napastował mnie smsami,ale nie chciał się już z nim spotykać

Gość Ty też terefere
I trafił mi się jeszcze kiedyś taki jeden,który zaczepił mnie na przystanku,chciał wyciągnąć mój nr,umówić się. Starszy ode mnie kilka lat,około 30-tki. Było słychać,że gadkę ma wyćwiczoną. Wsiedliśmy do autobusu,a on po 5 minutach rozmowy łapie mnie za rękę! Wciskałam mu kit,że mam chłopaka w moim wieku,a on do mnie: dziewczyny powinny się spotykać ze starszymi facetami,bo tylko oni będę je za kilka lat szanować! A najbardziej rozśmieszyło mnie to,że powtarzał kilkakrotnie,że jemu wcale nie chodzi o seks :)

Gość okkunaprincessa
tebnz tym plecakiem to chyba ja tez go poznalam:) nawet mi kawy nie postawil i wyciagnal 2 zlote ze mu na poczcie zle wydali...hahah a cale spotkani echwaili sie komorka sluzbowa i laptopem masakra ...co za jeibiety pajac

Gość Ty też terefere
okkunaprincessa Jak z Warszawy to większe prawdopodobieństwo,że to może ten sam :D

Muszę zaznaczyć,że to autentyczna historia! Sama nie mogę uwierzyć,że istnieją takie głąby,ale... :o Moja przyjaciółka miała ponad rok chłopaka z drugiego końca Polski. Po jakimś czasie zaczął kręcić,że zaczęła mu przeszkadzać odległość,nie chciał do niej przyjeżdżać itd....Dodam,że jest/był sfrustrowanym 26-letnim prawiczkiem. Pewnego razu napisał jej,że powinni się rozstać,że powinna sobie poszukać ,,na pewnien czas\" chłopaka na miejscu,a za rok lub dwa do siebie wrócą :D W tym czasie,jak to sam napisał on będzie szukał dziewczyny,którą przeleci i żeby moja koleżanka się nie martwiła,on jej wszystko ze szczegółami opisze! Cholerny zbok,jak mi to opowiedziała to nie mogłam się pozbierać!

Gość mrówka bigbitówka
Ja miałam takiego co szczał pod siebie, autentycznie. Nie wiedziałam o tym dopóki dłużej nie byliśmy ze sobą i nadeszły wspólne nocki. Szkoda, że nie można wymazać pamięci.

Gość ha..ha..ha..
!!! :-D niezly hardcore z tym laniem pod siebie!!! :-D :-D :-D

Gość ha..ha..ha..
!!! :-D niezly hardcore z tym laniem pod siebie!!! :-D :-D :-D

Gość więcej więcej

bo sie oleje , mocne te wasze przygody... pierwszy raz od kilku miesięcy śmiałem się w głos przed komputerem, mimo tylu złych chwil i wielu problemów, naprawdę poprawił mi się humor :)