Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość new_live

Staranai o dziecko

Polecane posty

Gość new_live
Właśnie moja dobra kolezanka z liceum napisała mi ze ejst w ciazy...:) Starali sie juz tez dosc długo, pierwsze dziecko poronila i teraz w koncu sie udalo.Bardzo sie ciesze, ze w koncu sie im udało tylko to takie troszku dołujace, bo kolejna kolezanka w ciazy, tylko nam nie moze sie udac :(Zabieram się ostro do roboty!!!

Gość Blask
Witajcie Jak u was samopoczucie????Ja dziś czuję się okropnie ....... za oknem szaro-buro i ponuro , aż nos się nie chce na dwór wystawiać w dodatQ obiecałam mojemu mężowi bigos na weekend (bo jestem w pracy) więc dziś siedzę przy garach .....ale warto ;) dla mojego słoneczka :):):):) pozdrawiam

Gość peelle
Witam Dziewczyny! co u was słychać? ja niestety wczoraj prosto z pracy trafiłam na izbę przyjęć z ogromnymi bólami żołądka, skończyło sie to tak że kazali mi się położyć na patologię dali zastrzyk z nospy i od razu przeszło no i chcieli mnie zatrzymać do poniedziałku badali mnie ciągle zrobili usg i już widziałam jak dzidzi bije serduszko ale ja nie widziałam potrzeby leżeć i wypisałam się na własne żądanie, a no i rano wczoraj dostałam od gina skierowanie do neurologa z tymi drętwiejącymi rękoma już we wt wizyta. pozdrawiam was i trzymajcie się.

Gość Blask
Peelle kochana ale mam nadzieję ,że z dzidzią wszystko wporzątQ ??? powiedzieli Ci co to było??? dlaczego??? a jakie wrażenia z usg?? pełnia szczęścia :) Napisz po tej wizycie wu neurologa co stwierdził Pozdrawiam Cie kochaniutka i dużo zdrówka życzę :*:*:*:*

Gość new_live
Peelle- skad takie objawy zołądkowe??Z dzidzia wszystko o.k?dbaj o siebie!:0 Powiem wam, ze ja ostatnio tez czesto mam takie ostre bóle...zupełnie nie wiadomo skad :( U nas tez zimno, a po weekendzie ma byc jeszce gorzej :( Dzis dzien mocno zalatany..sporo pracy, jakies zebrania w ciagu dnia a jeszcze po pracy, o 2-tej, ide na piwo działowe, fundowane przez firme...nie chce mi sie, ale pojde, posiedze z godzinke i zmykam do mojego P :) Buziaki i milego wieczoru:)

Gość peelle
Zdaje mi się że mam nerwice żołądka zdarzały mi sie takie bóle ale nie aż tak mocne że wytrzymać sie nie dało. a na usg było cudownie zwłaszcza zobaczyć bijące serduszko, no ja też mam nadzieję że z dzidzi wszystko ok. strasznie mnie ten szpital wymęczył nie mogłam w nocy spać i chyba dziś położę sie chyba o 20.00 spać bo czuję się jak po imprezie.

Gość fadeintoyou
Witajcie :) pelle biedactwo pewnie najadlas sie strachu :( nie mozesz sie teraz denerwowac bo jest was dwoje. ale lekarz potwierdzil ze z dzieckiem wszystko ok???? mam nadzieje ze wiecej juz cos takiego sie nie zdarzy. ja dzisiaj bylam w kielcach na targach mody i tez padam. niedlugo ide spac, bo jutro czeka nas impreza u znajomych. mam do was troche inne pytanie. czy zdarzylo sie wam miec drobne plamienie zaraz po @? ja zwykle mialam @ 7 dni, ale teraz jest juz 9 dzien od momentu jak dostalam @, nie krwawie ale ciagle wystepuje bardzo male plamienie w kolorze najpierw lekko rozowym a dzisiaj rozowo-brazowawym. spotkalyscie sie z czyms takim? jak mi nie przejdzie to umowie sie na wizyte u gina. dobrej nocy :)

Gość Blask
Fadeintoyou nie chciałaby ci robić nadziei ale to mogłoby być plamienie oznajmujące ,że zaskoczyłaś ............choc z drugiej strony mogłoby też ono oznaczać ,że coś tam było ale ......:( nie wiem.. nie wiem....najlepiej idż do gina :) w końcu od tego oni są :):):) Pozdrawiam WAs wszystkie cieplutko 🌻 dobrej noc :D

Gość new_live
fadeintoyou- Ja mam zawsze takei palmienie 2-3 dni przed @...nie wiem czego to moze być oznaka. Idz lepiej do gina. Zmykam na zakupki.paaa:)

Gość peelle
cześć dziewuszki jak u was samopoczucie, moje jest do bani po południu czuje ogromne zmęczenie chce mi się strasznie spać i czuje się jak po całonocnej imprezie, serce mi wali jak by miało wyskoczyć, powoli czuję że mdłości mnie dopadają ach już nic nie dam rady robić zdaję sobie sprawę że w drugim trymestrze pewnie mi to wszystko przejdzie a inne cholerstwo się czepi. New jak zakupki sie udały?

Gość new_live
Zakupki o.k:) Peelle taki są uroki ciąży:)Nie martw sie, wszystko minie:) u mnei spokojnie...weekend sie konczy:(wypoczelam, poleniuchowalam wiec z sila wracam do pracy :) we wtroek mam pogrzeb, wiec odezwe sie poewnie dopiero w srode. buzka!!!!

Gość fadeintoyou
Witajcie :) pelle to normalne, na poczatku ciazy kobieta zazwyczaj jest zmeczona i senna. Moja przyjaciolka, ktora teraz jest w 6 tygodniu tez caly czas chodzi senna. Moje plamienia przeszly, w sumie trwaly 3 dni a teraz wszystko jest normalnie jak dawniej. Moze to bylo spowodowane wiesiolkiem, bo w tym miesiacu zaczelam go brac. Wydaje mi sie ze to nie moglo byc plamienie implatacyjne, bo kochalismy sie w trakcie @ to chyba malo realne abym zaskoczyla. Narazie sie nie przejmuje i nie mysle o tym. we wrzesniu bylam u ginka i powiedzial ze jestem zdrowa i wszystko jest w porzadku. Powiem wam szczerze, ze odkad dowiedzialam sie o ciazy przyjaciolki to nie mysle juz tak intensywnie o sobie i nawet seks stal sie przyjemniejszy bo bardziej spontaniczny. Trzymajcie sie cieplo i opowiadajcie co u was :)

Gość new_live
Hej dziewuszki:) U mnie starania o dzidzie w pełni rozkwitaja:)Sex jest przyjemny, jak juz dawno nie byl :)wogoel ostatnio jakos strasznie zadowolona i szczesliwa chodze, zupelnie nie wiadomo czemu :) Jutro jade na pogrzeb, wiec mam dzien wolny od pracy...szkoda tylko, ze z powodu takich okolicznosci ;) do napisania kochane :)

Gość fadeintoyou
New live, bede o tobie jutro myslec. przykro mi ze masz jutro pogrzeb bo na pewno nie jest to zbyt przyjemne. ja takze jestem ostatnio zadowolona i szczesliwsza, narazie postanowilam korzystac z pelni zycia i malzenstwa. Trzymajcie sie dziewczynki :)

Gość new_live
Tak się wymarzłam na tym pieruńskim pogrzebie, że sie przeziębiłam :(Dostałam temperatury wczoraj i kataru :( A jak Tam u Was?U mnie ciagle staranka i mam nadzieje, ze moze w końcu się uda:) Napiszcie co u was.paaaa

Gość fadeintoyou
Dzien dobry :) przykro mi new:) musisz teraz lezec, wypoczywac i kurowac sie. takie przeziebienia sa okropne. mnie za to wczoraj caly dzien bolala glowa, mialam zarotwy glowy i nawet mroczki przed oczami. chyba wczoraj jakis zly dzien byl, bo nigdy nie mialam takich problemow wczesniej. dzisiaj juz lepiej, wyspalam sie i nawet mi sie chcialo do pracy wstawac ;) a co u was dziewczyny??? jakos cicho sie tutaj ostatnio zrobilo. milego dnia :)

cześć kochane poczytałam co nadrukowałyście i dziękuje wam 🌻 jesteście naprawde kochane i wiem że mogie zawsze na was liczyć jeszcze raz dziękuje a u mnie co? doszłam do siebie dzień mija jak co dzień,dziś dostałam takiego pałera na porządki że aż sama się sobie dziwie pogoda ładna to okna myje itp , no i wczoraj dostałam @ ale spodziewałam się jej teraz znowu po @ następne starania i mam nadzieje że już ostatnie ;) czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości od was ,ciekawe która dołączy do peelle ;) może wszystkie ???!!! popijam kawe może ma ktoś ochotę dotrzymać mi towarzystwa????? OCZEKUJĄCE ---------------- NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. MIASTO Slim-kamelia ……………….18.11.2008… ………29..................GRUDZIĄDZ Żabusia25................07.11.2008........25........... .......SOSNOWIEC New_live..................12.10.2008........24.......... ........Warszawa Blask......................28.11.2008.........23........ ..........Bytom ******************************************************** ** ***************************** ZASKOCZYŁY ---------------- NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. MIASTO Peelle ..............7.07.2009........ 25.............. Siedlce

Gość fadeintoyou
Hej slim :) ja chetnie sie dolacze, choc wole wode lub herbate. dzisiaj jakos nie moge kawy, rano zrobilam sobie jak zwykle z mlekiem, ale wypilam pol kubka a reszte wylalam. wg. obliczen z kalendarzyka powinnam dzis zaczac swoje dni plodne i chyba dzisiaj sie zaczynaja. odkad biore wiesiolek to sluz stal sie inny, a co najwazniejsze w ogole sie pojawil :) my dzisiaj po pracy jedziemy z mezem na zakupy - nasi obaj tatusiowie maja w niedziele imieniny i musimy im kupic prezenty. z nimi ogolnie jest smiesznie, bo maja taka samo na imie, obaj sa bardzo wysocy, obaj jezdza lub jezdzili na tirach i obaj maja wasy ;) slim zycze ci powodzenia w nowym cyklu :) obys nas uraczyla dobrymi wiadomosciami. trzymajcie sie :)

Gość new_live
fadeintoyou- ja nie leże w łóżku, bo nie moge sobie ta no pozwolic :(musze chodzic do pracy :( Ja kawki nie pije, odkad mam te problem y zoladkowe, wiec od jakis 4 miesiecy :) dziewuszki zycze Wam powodzenia w staraniach :)oby tym razem nam si eudalo!ja jestem w 14 dniu cyklu, wiec juz nie dlugo okaze sie czy nam sie udalo czy nie;) paaa

Gość fadeintoyou
New biedactwo :( ale wiem ze jak sie pracuje to nie mozna sobie pozwalac na zwolnienia - takie to juz zycie. ja postanowilam nie myslec i nie przejmowac sie tym czy nam sie uda w tym cyklu czy w nastepnym. nie wiem co zmienilo tak moje nastawienie - w sumie nic takiego sie nie stalo. po prostu postanowilam sie cieszyc tym co mam, zamiast ciagle za czyms gonic. a to ze kiedys bede w ciazy to wiem na pewno, nie przyjmuje innej opcji. wczoraj tak sobie myslalam i nie chce kiedys stwierdzic, ze zamiast cieszyc sie urokami wczesnego malzenstwa i tym ze wreszcie mozemy byc i mieszkac razem, to ja gonilam ciaze i ciagle tylko sie zastanawialam nad tym kiedy bede mama. zycze wam z calego serca fasolek, ale nie przesadzajcie z ciaglym mysleniem o tym. Korzystajcie z zycia poki sie da :) powodzonka :)

fadeintoyou mądrze powiedziane i taka niestety jest prawda, gonimy za czymś a nie doceniamy to co już mamy . New zdrowiej nam szybciutko 🌻 widzę że kawoszki to z was nie są :) to wam będę robić herbatki i soczki ;) Na sprzątałam się niemiłosiernie,padam na pysk,zaraz będzie M i jedziemy na zakupy bo lodówka pustkami świeci . pa 👄-ki dla was

Gość fadeintoyou
Dzieki slim :) ja generalnie lubie kawe z mlekiem, jednak dzisiaj jakos mnie nie ciagnelo, wrecz odwrotnie. moze to i lepiej bo za duzo kawy pilam, a mam problemy zoladkowe i kawa nie wplywala korzystnie. ja takze zaraz po pracy jade z mezem na zakupy. musimy kupic prezenty naszym tatom, bo obaj maja imieniny. moze i mi sie cos trafi przy okazji ;) udanych zakupow dla nas obu slim :)

🖐️ a co tu za pustki !!!ja się pytam ????? wywiało was czy co fadeintoyou jak tam zakupy udane ,prezenty zakupione no i jak na imieninach było a u reszty staraczek i ciężaróweczki jak się sprawy mają ;) Ja mam dziś strasznego lenia jeszcze takiego nie maiałam chyba w życiu no żeby pełen zlew garów mieć i żeby mnie to nie ruszało to do mnie niepodobne ,chyba niskie ciśnienie jest i ta pogoda do dupy pada wieje wrrrr. pa miłego wieczoru

Gość fadeintoyou
witajcie:) slim zakupy udaly sie, dla obu tatusiow prezenty kupione. na imieniny idziemy dopiero w niedziele, ale mamy zamiar dobrze sie bawic :) a twoje zakupy jak tam???? ja mam dzisiaj zalatany dzien w pracy. dobrze ze juz zaraz wychodze na kurs a potem do domku :) faktycznie straszne pustki ostatnio. moze wszystkie tak sie staraja;) trzymjacie sie :)

Gość new_live
pusto, pusto bo nie ma jakoś czasu skrobac :( Staramy sie, staramy...:)Ja jeszcze tylko jeden dzien, piatek, i czekam na fasolke :) odezwe sie pozniej.paaaa

Gość fadeintoyou
Witajcie:) ja juz jestem w pracy i wlasnie przymierzam sie do kawy. moze ma ktos ochote??? slim dasz sie skusic tym razem??? musze chyba troche przystopowac, bo wczoraj bylam tak zmeczona, ze wczesnym wieczorem jak polozylam sie chwile po przytulankach zeby polezec to obudzilam sie dzisiaj rano:P a co u was slychac???? dzisiaj idziemy z mezem na impreze do kolezanki. mamy zamiar sie odstresowac i przypomniec sobie studenckie czasy;) milego dnia, buziaki :)

🖐️ cholerka spóźniłam się na tą kawcie ,ja zawsze się kusze bo zawodowa zemnie kawoszka :) nie przemęczaj sie bo dostaniesz przez dupsko od demie a z tą imprezą git fajnie tak powspominać stare dobre czasy ,baw się dobrze ! New czekam na dobre wiadomości pogoda ładna słoneczko świeci a gdzie ten śniego co miał padać ! ja się pytam :p ja chcę już zimę :p:) a to tak na początek dnia : Pewna para w średnim wieku z północnej części USA, zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.

Gość fadeintoyou
Witaj slim:) no sama bylam zaskoczona jak sie dzisiaj obudzilam. przystopuje i bede wiecej odpoczywac obiecuje:) ja juz jestem po kawce z mlekiem i batoniku - to tez tak na dobry poczatek dnia. fajny dowcip, mozesz wiecej takich perelek podsylac :)

Ja poranną kawcie z mężusiem wypiłam :) i pączusia zjadłam:) co tam kalorie:p i tak niedługo będzie szło w brzusio i dupsko :):) będę cię pilnować:) no niech usłyszę cosik że zmęczona jesteś to ...... Chyba same zostałyśmy reszta koleżanek staraniami zajęta:) ale żeby w dzień :D ,mi się kończy @ to za parę dni działam ,tak kracze każdemu jak się pytają kiedy będę w końcu w ciąży? to ja im na to .... że w grudniu na święta :p no i może wykracze:)

Gość new_live
ja tez własnie wypiłam capuccino i zjadłam batonika:)pychaaaaa:) u mnie w pracy kolejne dwie dziewczyny sa w ciazy...a ja? :( dzis znow jade do rodziców:) miłego i słonecznego dzionak zycze, bo juz zima za pasem:)