Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fenotyp

Co robić gdy dowiedziałem się 100 proc. ze nie jestem ojcem mojej córeczki

Polecane posty

Gość Pielęgniarka
Kuraiko bez obrazy ale faktycznie cały czas bronisz tej kobiety. Z Twoich wypowiedzi wynika że to ona jest tą dobrą a fenotyp tym złym...Wydaje mi się, ze nie jestes w tej sprawie obiektywna.

Gość Mnich Becikański
dsssssssssssss Mnichu wiec Ty nie jestes prawdziwym facetem zachowales sie jak c*pa, nie miales wiary w siebi i w swoje mozliwosci i chowasz cudzego bachora... Zal mi jest, ale Twojej kobiety, ze ma cipe a nie meza. Kasa jest jej potrzebna, wiec jest z Toba... Kur.wa kolejny debil który nie czyta. Nie mam żadnego dziecka!

Gość zgadzam sie z a-maj
nie wiedzialem ze jestes gejen :O

Gość zgadzam sie z a-maj
*gejem

Gość musztarda
Kur.wa kolejny debil który nie czyta. Nie mam żadnego dziecka! Do mnie pijesz? :D Btw. jestem kobietą. :D

Gość Mnich Becikański
fenotyp Mnich Bekaciński a Ty uważasz, że mam (miałem) normalna rodzine? Ja żyłem oszukany. Okłamano mnie.... chciałbym, zeby te 5 lat zniknęło z mojej pamięci.... .byłem szczęśliwy, ale to tylko wzmaga teraz cierpienie. Wolałbym, zeby to dziecko nie istniało, żeby żona nie istniała i ja żebym ułożył sobie normalne życie z jakąś porządną kobietą, nawet bez dziecka, ale nie z k**wą ktora mnie zdradzi tylko po to żeby sie rozmnożyć Wiesz ilu facetów zdradza żony? To też są męskie kur.wy i codziennie w pracy podajesz im rękę.

Gość Piotruś Ban yeshtche v pratzyy
Mnich nie ma dziecka bo jest jeleniem co wychowuje cudze :D

Gość Pielęgniarka
Ale wprowadzacie zamieszanie. Tu nie chodzi tylko o zdradę tylko o świadome staranie się o dziecko z innym mężczyzną i okłamywanie męża że to jego dziecko! Zwykła zdrada to przy tym pryszcz.

Gość musztarda
Wiesz ilu facetów zdradza żony? To też są męskie kur.wy i codziennie w pracy podajesz im rękę. Niby piszesz, że zdrada jest zdrada i nie ma usprawiedliwienia, za chwilę mówisz zupełnie co innego. Ok, niech będzie. Należę być może do tych debili, którzy nie potrafią uważnie czytać. To jakie usprawiedliwienie dla tej laski? Działała w stanie wyższej konieczności, w obronie własnej, czy może w stanie wyłączającym odpowiedzialność?

Gość Pielęgniarka
Dla takiego zachowania nie ma absolutnie ŻADNEGO usprawiedliwienia

Gość Catherina Peta Mops
Jestes kawalem skurwiela, i teraz nagle przestaniesz kochac dziecko? Odejdz godnie jak facet i zostaw te 2 kobiety w spokoju, nie zaslugujesz na nie.

Miłość nie jest bezwzględna

Gość Mnich Becikański
fenotyp Doszedłem do wniosku że jedyne rozwiazanie to zniszczyć ją z kretesem... tą niby "żone". Ja ją załatwie, całe szczęćie mam wystarczająco pieniędzy żeby wynając dobrego - podkreślam dobrego- prawnika, żeby ją zniszczyć, zgiąc do ziemi Potem sie zobaczy, pewnie się jakoś ułoży, Im dalej czytam twoje wypowiedzi tym bardziej odnoszę wrażenie, że ten temat, to zwykła prowokacja.

Gość ferv
Mnich, napisałam to już, że to prowokacja...ale dosc dobrze pograł na uczuciach.Żaden topik nie rozrasta się w takim tempie. CIesze się, że je nie mam wątpliwości kto jest ojcem moejgo dizecka i on ne ma wątpliwosic, pomimo, że jest beznadziejnym partnerem...i ojcem takim sobie...

Ja też zaczynam dochodzić do wniosku, że to prowokacja;/ a jesli nie to cholernie żałosne zaczyna się robić. Zemsta jest dobra tylko na moment. Myslisz, ze jak zniszczysz zone to samopoczucie Ci sie polepszy? Niespecjalnie. Chyba jestes zbyt rozgoryczony zeby racjonalnie myslec.

Korzystając z okazji że już tu jestem, to prosze zwrócić uwagę na stopke u Czarownicy, mamy do czynienia z prawdziwym słoniem morskim :D :classic_cool:

Gość Mnich Becikański
Pielęgniarka A skąd pewność że prawdzywy ojciec bedzie mial ją gdzies? Przeciez on o jej istnieniu nic nie wie. Jasne nagle odezwą się uczucia do obcego 10 letniego dziecka, które pierwszy raz widzi na oczy i ma własne inne dzieci, które wychowywał od urodzenia. Może czasem się z nią spotka, wyjdzie gdzieś, zaproszi na obiad, ale nie będzie wychowywał. Nie będzie go przy niej gdy będzie dojżewała, bo najprawdopodobniej będzie miałwłasną rodzinę, którą będzie się zajmował. Już nie pamiętam początku, ale to chyba był obcokrajowiec. No to szukaj wiatru w polu. Już będzie chętnym tatusiem do jakiegoś wyrośniętego 10 letniego dziecka :D :D :D

Gość musztarda
Tak może być, że prowokacja, ale na kafe najciekawsze dyskusje rozpoczynają się właśnie w ten sposób. :)

W ogóle to chyba córeczke udusze poduszką (to bezbolesna smierc), lepiej jej nie żyć w takim świecie.. potem zastrzelę żone a na końcu siebie

Gość Mnich Becikański
Piotruś Ban yeshtche v pratzy. No no, jak potrzebujesz pomocy psychologa to tylko do psychologa-faceta. Kobiety które są psychologami nie potrafią sobie nawet poradzić z własnymi rodzinami (znam autentycznie przypadki), co raczej nie świadczy najlepiej o ich kompetencjach Niestety z wielkim bólem serca, choć raz muszę się z tobą zgodzić :O

:D

Gość musztarda
Napisałeś... kolejny. :) Wyluzuj trochę.

Gość fenotypie
powinienes sie leczyc, nie na to ze z kutasa nie masz pozytku i jestes generalne bezużyteczny ale na glowe bo wiekszego kretyna od ciebie chyba tu jeszcze nie było, a prowokacje marna sobie wymysliłes.

Gość dzieciaki jestem w szoku
fenotyp - masz polewe co? wkreciłes nieźle , uwazaj , czasem sie sprawdza

Gość Catherina Peta Mops
sam go zjedz debilu. smacznego

Gość sfdfsf
"nie ten ojciec co zrobił ale ten który wychował " buahahhaha, jasne :D i robic przy okazji z siebie jelenia ale kazdy o tym marzy, zeby bez seksu miec dziecko :classic_cool:

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Fenotyp kawal gnoja z Ciebie, rób co chcesz z zoną ale żeby nagle przestac kochac dziecko które wychowywałes 5 lat to przegięcie jesteś cholernym egoista i myślisz tylko o sobie. Zostaw żone, zostaw to dziecko a do konca zycia bedziesz sam i sam zdechniesz bo kto zechce takiego faceta "bez jaj", w dodatku takiego egosite?? Nikt. Widac masz na co zasłuzyłes, mi Cie wcale nie jest zal, zal mi Twojej bylej żony

Gość buburubu
musztarda jestes tu?

Gość sfdfsf
"jesteś cholernym egoista i myślisz tylko o sobie." za to jego zona do egoistow nie nalezy :o