Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ile zarabiacie

Polecane posty

no:D a ja na takich jak wy zarabiam:P ja mam jeszcze gorzej najpierw sobie coś umyslę- a potem czekam aż to wyprodukują- na swoje wyśnione buty czekałam 10 lat.........

moj samochody ma tony samochodow przykladowo traktory ma po kilka z kazdego koloru i po kilka takiej samej wielksoci i tak z kazda marka :O nie wkleje laleczki bo powiecie ze ejstem zboczona... i bede musiala zmienic nika na zboczona bardzo zona

czerwone zamszowe wiązane no i jeszcze wizualnie mają być "moje" bo czerwonych zamszowych wiązanych jest jak mrówków ale nie "moich"

Pamiętam, ze mój brat zmieniał hobby kilka razy do roku i każde nowe to były kolejne nakłady finansowe rodziców, więc chyba w dzieciństwie tańsza w utrzymaniu jest dziewczynka (dodatkowo mniej je ;-) )

"no i jeszcze wizualnie mają być "moje" bo czerwonych zamszowych wiązanych jest jak mrówków ale nie "moich"" Hmmm... coś mi się zdaje, że w tej dziedzinie osiągnęłaś wyższy stopień wtajemniczenia ;-)

Gość komiczne mnie wkurzył
więc muszę skomentować: jak dla mnie koleś pracuje w kancelarii na recepcji - tylko tam jest czas żeby ciągle siedzieć na kafeterii; tak się składa, że: akurat jestem prawnikiem, akurat jestem z wawy, akurat pracuję w dużej kancelarii, akurat pracowałam też w małej, akurat ma znajomych w różnych kancelariach, więc wiem jak to wszystko mniej więcej wygląda... Zarabia się kupę kasy (2 lata doświadczenia i średnio wyciąga się 12 tysi), ale na to trzeba zapracować - przynajmniej na początku. U mnie szefowie też zapieprzają, może mniej, ale jednak ktoś musi interesu pilnować - jedyna różnica jest taka, że moja godzina pracy jest warta 600 zł, a szefa 600 euro. I jak żyję nie widziałam prawnika, który non stop siedzi na kafeterii (pomijam to, że nikt z moich znajomych nawet nie wie, co to jest kafeteria). Na recepcji, owszem, dziewczyny pudla, plotka itd. przeglądają, ale to jest na recepcji. Reszta jak nie pracuje, to wsiada do swojego wypasionego wzu, z wypasioną laską i jedzie szaleć. Jak dla mnie komiczne to jakiś mitoman...Sorry za wpis trochę po czasie, ale nie mogłam nie skomentować.

"mam 3 pary kolczykow" Ty nie potrzebujesz więcej, bo podobno kolczyki to jeden z głównych przeciągaczy męskiego wzroku, a Ty, wkurzona, z tego co czytałam masz masę innych walorów o podobnym działaniu :P

do wkurzonego przez Komiczne Przecież komiczne pisał, że przez 10 lat pracował całymi dniami oraz, że w związku z obecną pracą miał zwyczajnie szczęście. Nie dopuszczasz możliwości takiego rozwoju zdarzeń?

Gość do Luśki od wkurzonej
Dopuszczam, ale dla mnie komiczne nie jest wiarygodny - on siedzi na kafe całymi, dosłownie całymi dniami. Uwierz mi, że w kancelarii nawet jak sam już nie harujesz, to np. spotykasz się z klientami, zarządzasz ludzmi, jeździsz do sądu, jeździsz na konferencje itd. Nie masz czasu na kafe, ani chyba ochoty. A tekst, że prawnicy są nadęci, jako usprawiedliwienie jest gówno wart. Prawnicy są bardzo różni - jedni nadęci, inni nie... Nie łykam tekstów komiczne.

do luski- komik dobrze pisze- nie siedzi tu całymi dniami- wpada w ciągu dnia na parę- paręnaście wypowiedzi- w tej chwili ja też pisze i pracuje- proste?? proste i sama po sobie wiem, że mogę napisać dwa posty a i tak niejedna mi tu powie że siedzę całymi dniami