Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ile zarabiacie

Polecane posty

Gość taras
bardzo ciekawe -to nie tak, sraja biedacy :o ja wyprozniam sie z niestrawionego pokarmu :P

Gość nie sypiam z komiczne
mnie nic w nim nie drazni, ja to mam do komiczne pozaerotyczna slabosc bawi mnie to jakim jest hipokryta w pracy szczerzy zeby, klepie ludzi po plecach, podnieca sie nowelizacja ksh i prowadzi madre dskusje przy stanowisku z kawa a w glebi duszy ngardzi nimi, tymi malymi buformai w okularach ktorzy rywalizuja kto ma wiecej godzin zabilowanych w tygodniu, nie lubi otaczajacego go swiata i musi szukac odetchniecia tutaj zacznij chlopie biegac, wiekszosc Twoich kolegow to robi, teraz bieganie jest modne wsrod prawnikow.... sa tacy cool:-)))

Gość pqqpwoieruyt
pytanie: ile zarabia brutto komiczne ? Warszawa 1) 8-16 tysi jako in -house (prawnik, kt. siedzi wewnątrz firmy), 2) może też pracować w jakimś urzędzie, więc może dostawac do 7 tysi wszystko wskazuje na to, że nie jest licencjonowanym prawnikiem, komiczne zamiast siedzieć na kafe idź się dokształcać i zdaj w końcu na apliakcję języków się poducz - ruski jest teraz modny legal english poćwicz

Gość bardzo ciekawe
taras-czy nie uważasz jednak ze w wypróżnianiu jest coś ...plebejskiego?:classic_cool:

Gość pqqpwoieruyt
mnie drażnią nadgorliwi obrońcy, którzy są zawsze czujni

Gość likto
napadlysmy na niego A jAK SIE OBRAZIL:(

Gość zws
PS. kupiłam wczoraj buty PS 2. zarabiam niezbyt dużo gratuluje ps1.

Złośliwka, My przynajmniej jesteśmy konsekwentne, Komiczne nas nie drażni, wiec logiczne, że czasem z nim gadamy. Pytanie rodzi się co trzyma na tych topikach tych mocno rozdrażnionych jego obecnością? gdybym tak sie czuła to zwyczajnie bym sobie poszła :D

Gość zws
Pytanie rodzi się co trzyma na tych topikach tych mocno rozdrażnionych jego obecnością? gdybym tak sie czuła to zwyczajnie bym sobie poszła dobrze wiemy luska co :)

Gość zws
komis stal sie obiektem identyfikacji masowej wyobrazni kafeterii. stad rozdraznienie.

Gość zws
Moje pytanie było retoryczne, bo ja oczywiście tez wiem co wiem luska, ze wiesz. wszycy w lozy o tym mowia :p

Gość zws
buty fajne, ale to takie przyziemne co innego gdybys kupila kapelusz :)

dobra ja wracając do tematu powiem inaczej- kiedy mój synek był malutki kupowałam mu najtańsze zabawki- wybierając co fajniejsze- i cieszyłam się jak głupia- on też się cieszył jak głupi- dziś takie zabawki to dla mnie tandeta - nawet na nie nie patrze- dlatego że stac mnie na lepsze- a pewnie jak wielu z was czasem marzę o tym żeby być bajecznie bogatą wierzę, że komik nie kupiłby swojej pannie butów za stówę- bo po co ?

Gość likto
KUP,JA KUPILAM ZA 200 I NIE ZALUJE:) ALE MOGLAM WYBRAC PERFUMY:)