Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu_karolina

Dieta 1000 kcal Chudniemy ROZSĄDNIE cel minimum 10 kg RAZEM DAMY RADE MŻWR

Polecane posty

juz sie zmierzylam: pod biustem-78/79cm talia- 77/78cm (praktycznie nie mam talii;/) biodra-91cm udo- 56cm łydka- 36cm no i to moje rozmiary, teraz moze nie jest katastroficznie, ale byscie mnie kiedys widzialyyy;/

ja spodnie nosze 38 i 40 a cche zejsc do 36 moje marzenie to raz na zawsze zapomniec o L ! S i M nie potrzebuje XS chce dobrze wygladac w obcisych bluzeczkach i ubrac jakąs fajną tunike bez obawy "matko jak to mnie poszeza" i planuje tej zimy kupic rajtuzy grube :D kozaczki i taka zimowa sukieneczke i malo tego wyjsc w tym bez kompleksów zobaczymy czy 3 miesiace = 12 kg :) pff co to jest damy rade;*

to tzw rodzinna presja, mnie tesciowa mojej cioci(jak bylam u niej na wakacjach, no ale dawno temu) ciągle powtarzala mi ze jestem za gruba- malemu dziecku, a sama wygladala jak czołg! a ostatnio jak mnie widziala: no wyroslas i schudlas itp, nie lubie tej baby ;/.

no tak lepiej sie nie załamywać :) a pozatym trzeba brac tez pod uwage wzrost np wiele bluzek jest na mnie za krótkich...i musze brac wieksze .. czy jecie jabłka przed snem?? czytalam ze bardzo pomagaja w przemianie materii

witam :) moge się przyłaczyc ? mnie chyba tez juz co niekotrzy kojarzą :) byłam ok 7 mies na diecie 100 cal... były wzloty i upadki.. schudłam 10 kg... ale tez od wakacji nie moge sie zabrac ponownie...mam nadzieje ze z wami sie uda :) bo jeszcze chciałabym tak z 12 kg spac... najlepiej byłoby przed studniowka:) niedlugo trzeba bedzie sukienke kupic :(

Wytrwala ciesze sie ogromnie ze przyjelas zaproszenie ;* teraz to juz wogule jestem pewna ze topic nie upadnie :) tez mam cel 12 kg wiec co by sie nam nie udalo :) ja mam nadzieje ze do sylwestra bedzie 58 :) i juuz :)

ja jeszcze nie jadlam obiadu bo zjadlam \'zuze\' sniadanie ;/ tzn ciemnego chleba troche...bo jeszcze nie mialam w planie tej diety... i niewiem co teraz zjesc a juz troche glodna jestem... chyba sie wezme za porzadki zeby nie myslec o tym:D

wiecie co zmierzyłam sie i jestem załamana:( to wszystko przez ten brzuch i boczki :(( łydka - 37 w najgrubszym miejscu udo-58 w najgrubszym miejscu talia - 80:(((( w najgrubszym miejscu pod biustem 80 biodra-97 ;(

ja pozniej tez sie zmierze i porownamy stokrotka bo moze nie jest zle.. :) no ja dalej nic nie zjadlam...a pizza sie robi zobaczymy czy sie nie skusze :P bede walczyc..:D

stokrotka niedlugo kolejne mierzenie zrobisz i bedzi elepiej :) dlatego tu jestesmy zeby walczyc z tym... ja zjadlam ten kawalek pizzy :( al epocieszam sie ze normalnie zjadlabym ogolnie 10 razy wiecej dzisiaj..

ja tylko wiem ze mam 59 w udzie nie umiem sie tak sama mierzyc ;| musze poprosic kolezanke zeby mnie zmierzyla :D juz po kolacji dzien zaliczony zmiescilam sie w 1000 :)

dziewczyny i co podacie swoje wymiary??? jak tam u was?ja juz do konca dnia nic..przed snem tylko jabłko zeby mi metabolizm pracował:)

a j slyszlam ze przed snem to jajko sie powinno ja sama sie zmierzyc nie umiem musze podejsc do sasiadki na dół :D wiec potem podam wymiary :) Teraz ma przyjsc do mnie kolezanka ale potem poskacze sobie na skakance :)

tez slyszalam o tym jajku ponoc przyspiesza spalanie... ehh ja zjadlam jeszcze kisiel dzisiaj ;/ ale za to pobiegałam wiecej niz zwykle:)jutro nie zgrzesze !:)

Ja prowadze zeszyt w którym zapisuje ile i co zjadłam. Po podliczeniu wyszlo 920 kcal swietnie :) Teraz jem sobie platki na sniadanie a na obiad upieke rybe w piekarnnniku :) Niestety wczoraj nic nie pociwiczylam bo byla u mnie dlugo kolezanka ale dzis bede jezdzic 30 minut na orbiterku No i sprzatanie calego domu mnie czeka. Dzis moge nie pisac bo mam miec przerwe w dostapie internetu :| buu :( PO zwazeniu 300 g mniej :D czyli 70,4 moze w poniedzialek ujze 69,9 :D

ja jeszcze nic nie zjadłam ... zjem jakies małe sniadanko i ide na miasto..wroce pozno wiec nie bedzie okazji do grzeszenia:d a ja tradycyjnie pobiegam..:D