Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_w_sieci_

Zwyciestwo SMAKUJE Najlepiej

Polecane posty

i dziekuje ci samotna:) ale mimo wszystko moim ceem jest 6 z przodu na wadze, czulabym sie wtedy rewelacyjnie luzno i bylabym pewna siebie choc troche:)

ech... ja mam obsesje na punkcie odchudzania.. wiecie.. mam glupie takie mysli:( ze chcialabym miec anoreksje:( i bedzie chudziutka szkapa:( ech..:( ja chce schudnac:((((((((

Czesc kochane!!!:***:**** Nie pisalam wczoraj,bo brat zadzwonil zebym sie ubrala kolo 22 i mam jechac na impreze!Staralam sie jakos wykrecic ale kolejna wymowka nie wyszla wiec pojechalam...: I czuje sie z tym swietnie!Co wiecej,nikt mnie nie wysmiewal i nie nazywal grubasem,wrecz przeciwnie ,mialam grono adoratorow :P Nawet taki kolega z ktorym kiedys troszeczke krecilam i jakis czas bylam z jego kumplem :D porwal mnie w tango ze tak to ujme i bawilismy sie cala noc :-) Oczywiscie wpominac nie musze ze wypilam dosyc sporo,ale na szczescie wszystko pamietam :P A wiec ten oto kolega uparcie wyzznawal mi milosc :D oczywiscie tez byl troche wstawiony i twierdzil ze zawsze o mnie myslal i ze on cos do mnie czuje :D Tak sie usmialam ze szok hehe .Niby nie jest zly,jest wysoki ,z twarzy nawet nawet itd itp ale troszku za chudy :P no i nie czuje tego czegos ........Wiecie o co chodzi,motylki w brzuchu i te sprawy :-) I nawet sie z nim calowalam :-0 :D Ale wybaczcie pijana bylam........A dzisiaj mi wyslal smsa ze pomimo tego ze strasznie boli go glowa to wszystko pamieta :-) hehe O matko....mi powinni zabronic pic .....powaznie.Ale jest maly los problemos ,a mianowicie! Brat dziewczyny mojego brata mi sie spodobal!!!Pierwszy raz go widzialam,taki fajnie zbudowany,twarzowo nawet nawet ,a nawet lepiej niz nawet nawet :-) tyle ze jakis taki mi sie wstydliwy wydawal : Chodzil kolo mnie ,drinki przynosil ale nic nie gadal :-0 A na koniec mial zgona :-0 Zreszta ja ucieklam i w polowie imprezy z tym kolegom szalalam i tak juz zostalo ...ale tamten mi po glowie chodzi ....Tyle ze brat bratowej a za nia nie przepadam :-0 A tam zreszta!Juz nic nie pisze bo jak zwykle glupoty mi wychodza ,mam we krwi jeszcze % :-0 :P Ile ja kcal w alkoholu musialam wypic to nawet nie chce wiedziec :-0 Ale nie zaluje!Rozerwalam sie :-) Kasiu kochana ja tez mam ta obsesje....i wiem ze to chore ale czasami ja tez mialam mysli ,glupie mysli ,ze chcialabym mic anoreksje i byc taka chuda....Nie wiem co nami kieruje......Po prostu za duzo o diecie myslimy i za bardzo przeszkadza nam nasza waga............Nie warto sie tak zadreczac,bo osiagniemy swoj cel ZDROWO i szczesliwie i jestem tego pewna!

ja wiem, ze sie da.. tylko widzisz ja mam super dni z dietka i potem słabe:/ wczoraj zjadlam wszystko co mialam jesc dnia dzisiejszego, a na dzisiaj nie mam nic do jedzenia.. jedynie na wieczor moj przyniesie lody.. wiec moze warto poposcic?:D hehe:) a tam trudno, pocwicze troche i poleze w lozeczku:) dzekuje samotna:) a tak swoja droga to gratuluje i ciesze sie, ze zabawa sie udała!:)

Chetnie bym do ciebie wpadla i zrobilabym ci dobre sniadanko !Ale niestety nie moge bo nie mam jak ...za daleko mieszkamy :-( Ja wlasnie jestem po 250 kcal. Kasiu ja tez tak mialam ze szlo mi fajnie a pozniej wszytsko zepsulam i nastepne 5 dni bylo masakryczne dlatego postanowilam ze ja nie moge sobie pozwalac na cos takiego jak weekendy wonle od diety ,bo wiem ze na tym sie nie skonczy i caly nastepny tydzien bede jesc.Ale jesli masz silna wole to bez problemu w weekendy sobie pozwol na normalny obiad czy np lody i nie miej wyrzutow!!!te troche kalorii wiecej to nie zbrodnia,spalisz na orbitreku i bedzie dobrze :-)

Samotna gratuluję imprezki!!I bardzo dobrze, że nie udało Ci się od niej wykręcić :) i patrz jak moje słowa co do adoratorów się sprawdziły ;P (powinnam pracować jako wróżka na infoliniach ;)) A ten brat bratowej to może po prostu nieśmiały był i bał się zagadać do takiej świetnej dziewczyny ;) albo widział, że ten Twój kolega kręci się koło Ciebie i poczuł się niepewnie :) całowanie się wybaczamy, bo dzięki takiej sytuacji ja mam obecnie druga połówkę, a poza tym całowanie się wyzwala endorfiny więc same korzyści :) Bardzo źle, że zaczynacie mieć obsesje :( Mam nadzieję, że zdusicie ją w zarodku..Ja marzę o chwili kiedy znowu będę się odchudzać \"normalnie\" bez liczenia każdej \"1\" kalorii..Ważenia potraw co do jednego grama..A anoreksja jest czymś strasznym mimo, że jest częścią mnie..Jak siostra bliźniaczka.Może to chore, ale to choroba, którą się kocha mimo, że Cię wyniszcza,psuje psychikę,odsuwa od ludzi..Ale jak już się w nią wpadnie to nie chce się od niej odejść :( Więc trzymajcie się dziewczynki :* Tak swoją droga to początek \"chudości\" w anoreksji wygląda super..Ale potem..Fakt-chuda dziewczyna, ale z sińcami na Ciele,zielonkawo-żółtą twarzą,suchą skórą,wypryskami,bez części włosów (a reszta matowa i ledwo co żywa), z kruchymi paznokciami i wiecznym osłabieniem i strachem przed wyjściem z domu.. (ależ się rozpisałam...)

kurcze.. gdyby ważyc chcoiaz te 70kg i juz bede rewelacyjnie wygladac, nie no samotna ja wiem ze wytrzymam kolejny tydzien, mam silna wole:) musze miec 75 i koniec choćby walił sie swiat zdobede to!:) dziekuje sloneczka:**

kocur_ka hehe dzieki :-) Mam malego moralniaka,bo darlam morde :P ,spiewalam w samochodzie i takie tam heh.......... :P A dawno tak nie poszalalam wiec mam male usprawiedliwienie :-) Madry "wykladzik " napisalas kocur_ka ..........trzeba po prostu rozgraniczyc odchudzanie a chorobe ,bo jest cienka granica..... :-( Kasiu ja wiem ze bys chciala miec 70 ,ja bym chciala miec 60 i tez juz nie moge sie doczekac....Ale popatrz ze juz Ci waga spada i jestes coraz blizej! :-)

A z ta wrozka to dobre :D moze mi przyszlosc przepowiesz po znajomosci za mniejsze koszta hehe :P Wiesz kocur_ka nurtujace pytanie ,czy i kiedy znajde prace,kiedy uda mi sie schudnac i czy znajde piiiiieknego i zamoznego adoratora ?????:P:P:P :D :D :D :D :D

Patrzę w czeluści mojego umysłu i widzę....Widzę...obraz się przybliża...Tak.Nowy rok będzie obfitował w same szczęśliwe dla Ciebie zdarzenia :D w końcu sprawiedliwie zostaniesz doceniona i jako jeszcze piękniejsza i szczuplejsza dostaniesz satysfakcjonującą Cię pracę :D natomiast w sylwestra lub jego okolicach pojawi się piiiiiękny i zamożny mężczyzna, który porwie Cię swoim autem na cudowną randkę :) Obraz się rozmywa...odchodzi.Pstryk :) Była to wizja gratisowa :) jeśli się spełni jako zapłatę proszę tylko o trzymanie kciuków za mnie i za Kasię :)

hahaha :D :D :D D: D kocur_ka jestes boska!!!! :-) :-) :D :D Trzymam me zgrabne cudowne i fantastyczne kciuki za was obie dzien w dzien i nic w noc tak ze nie ma z tym problemu :P :D :D Moje kochane dziewczatka :P 🌻 👄 :D kocham was!!!!! :-) ❤️ Mam nadzieje ze sie spelni ,ba!Jestem pewna! :P :D

dzizeeeesss ale mam kacora :-0 Nie wiem czy 1000 kcal nie przekroczylam juz :-0 na dodatek peszek mnie dopadl bo chcialam tel doladowac a gada mi ze nieprawidlowy kod :-0 uuuuuuu ale zla jestem :-0

pędź i nawet się nie zastanawiaj:) zasługujesz na odrobinę szczęścia Skarbie, ale obowiazkowo natychmiast na kafe do nas na plotki po spotkaniu no juz juz szykuj sie i śmigaj!:)😘 pamietaj- rodzice nie beda marudzic ot co!:):):)

hihi :D Nie Kasiu nie dziasiaj to spotkanie ,dzwonil i mowil ze dzis sie fatalnie czuje,ale ze bardzo by sie chcial spotkac w najblizszym czasie :-) I ja nie wiem co zrobic.....bo kurcze ja nie jestem przekonana........Niby fajny,nawet przystojny,ale tak jak wspomnialam troszke za chudy : a ja lubie takich dooobrze zbudowanych :-) no i kiedys chodzilam z jego kumplem.....poza tym jakies dwa lata temu on podbijal do mnie i takie tam ale ja mialam innego...Ja bym chciala spotkac kogos nowego....A z drugiej strony troszke mi on siedzi w glowie nie powiem ..........Hmmmmmmmm........znowu mam zamieszanie w glowie.... Aaaa skarby moje ten jest ladniejszy czy tamtemn co kiedys wrzucilam linka? http://www.allegro.pl/item489557833_struktura_dwa_kolory_unikatowy_tryptyk_z_zegarem.html

samotna jesli chodzi o zegar to ten ladniejszy ale zwroc wage ze 2 razy drozszy:/ jesli chodzi o faceta.. chudy.. ok.. ale powiem ci cos.. gdy poznalam 4 lata temu mojego faceta wazyl 74kg przy 184 cm i byl chudy patyczek, a ja 91 o la boga przy moich 179.. i zaczelam z nim byc, teraz moj wazy 85kg chodzi na silke i wyglada swietnie a ja jestem lzejsza o prawie 10 kg od niego.. nie mozesz patrzec na to jak bedziecie wygladac..:/ kochana zreszta trzeba go utuczyc:D dac do zrozumienia delikatnie silownie, odzywki:D:D spokojnie wszystko w swoim czasie, ale daj sie kurcze chlopakowi wykazac.. widzisz ze nie bylas tylko dobra zabawa na imprezie skoro sie odezwal.. szczęście przychodzi a ty sie zamykasz... daj i sobie i jemu szanse.. zreszta kto powiedzial ze spotkanie od razu musi oznaczac powazny zwiazek?:)

Kasiu Slonce dalas mi duzo do myslenia......Nie wiem czemu taka jestem :-( Niby bym chciala a z drugiej strony tak jak napisalas zamykam sie.....Po prostu sie boje,sama nie wiem czego ...... :-( Wiem ,ze nie mozna patrzec tylko na wyglad , w koncu nikt nie jest idealny i ja to powinnam wiedziec najlepiej .......Jejku....sama nie wiem co robic.......

słuchaj.. kto to cie zauwazyl i chce cie blizej poznac- on uwaza ze jestes wyjatkowa, sliczna i ze to Tbie chce poswiecic swoj czas.. takze nie patrz na to jak ty siebie widzisz ale km dla niego jestes to raz.. dwa: tak jak mowilam: spotkanie od razu nie oznacza malzenstwa i stania przy garach!!:) po 3: kazdy zasluguje na odrobine zainteresowania..:) ja do mojego przekonywalam sie ponad miesiac i w zyciu ani patykiem nie moglabym go na poczatku dotknac- a teraz jest dla mnie calym swiatem- uwierz ze warto czasem poznac kogos blizej bo potem moze okazac sie ze to jest ktos bez kogo zyc juz nie bedziesz umiala.. a poza tym nie wierze ci skarbie ze tylko alkohol byl przyczyna waszej wczorajszej "przygody":) nie jest ci obojetny i juz twoje watpiwosci na to wskazuja wiec zamiast marudzic to zeby je rozwiac nie denerwuj mnie i do cholery ubierz sie w najlepsze ciuchy, walnij zdecydowany makijaz i idz na to spotkanie bo to nic cie nie kosztuje, a noz spedzisz wspanialy wieczor:) poczujesz sie potrzebna- to chyba najlepsze uczucie jakim mozna obdarzyc kbiete- zeby czula sie potrzebna.. a poza tym pomysl: "mamo ide na randke, nie czekajcie na mnie dobranoc:) uff moj wywod mam nadzieje poukladal ci troche w glowie..:)

Kasiu jestes cudowna :-) Nie dosc ze mi sie humor poprawil to tym tekstem trafilas do mojego serca ze tak to ujme :-) W sensie ze mnie to poruszylo co napisalas........Kochana jestes :-) Masz racje w kazdej kwestii........W 100 % Wiec obiecuje ze jak juz mi da znac kiedy bedzie mial czas itd to sie zgodze na owe spotkanie :P Jeszcze raz Ci dziekuje........🌻 Boze....dobrze ze internet istnieje bo w realu nie bylo mi dane poznac tak fantastycznych dziewczyn jak tu! :-)

Samotna popieram Kasię!!Umawiaj się koniecznie!!! :) bo jak nie to Cię odnajdę i kopnę w Twój zgrabny tyłeczek :p Przepowiednia dla Kasi: do Sylwestra będzie 51 :D A ode mnie właśnie wyszedł ten mój..Stwierdził, że coś cięższa jestem i czy przytyłam ;( a potem zaczął sobie żartować z moich boczków ;( i nazwał niby w żartach grubaskiem..Niby wiem, że żartował, ale wie, że mam problemy z jedzeniem a i tak go to nie powstrzymało ;( po czym 15min później stwierdził, że nic nie jem ;/ nie było miłe to wszystko.. A ja dziś na 3 jabłuszkach jestem..Mogłam zjeść 1 kg a zjadłam 750g, ale już więcej nie dam rady ;) Kasiu jak chciałabyś moje jakieś zdjęcie to nie ma problemu na maila ;) tylko się nie wystrasz złej pankówy ;) Twoje też chętnie obejrzę :)

kalaaa@wp.pl :) nie wiem czy mam jakieś całej sylwetki, bo miałam format kompa :( ale coś znajde :)

Na zdjęciach nie widać nóżek :( zresztą jak jestem ciut szczuplejsza to twarz nie jest taka pyzata.. A Ty Kasiu jaka śliczna jesteś..I jak ładnie zbudowana..U mnie to ciałko takie miękkie od tłuszczyku a Ty masz cudownie "zbite" :>

lata trenowalam to dlatego.. nie przesadzaj.. ladna to ja nigdy nie bylam:) ale bardzo chcialabym miec 6 z przodu i wtedy juz sie czepiac nie bede.. apropo wygladasz wspaniale z facetem:)

Owszem ładna :) i to bardzo ;) i nie dam sobie wmówić, że jest inaczej..I Ty też Kasiu w to uwierz :) a co trenowałaś??Ja grałam przez 10lat w tenisa i od tego mam rozbudowane ramiona :( Jak będziesz miała 6 z przodu na wadze to ja już widzę te tabuny facetów, które będą za Tobą biegać ;) Cieszę się, że pasujemy do siebie z obecnym ;) A Samotna chyba odsypia imprezę coś mi się zdaje :)