Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_w_sieci_

Zwyciestwo SMAKUJE Najlepiej

Polecane posty

tez bym chciala jesc tak malo jak kocur_ka......I tyle wazyc co ona :-) Ale Kasiu jak sie postaramy to damy rade i ja dogonimy :P Oczywiscie Tobie kocur_ka tez zycze jak najlepiej i zebys doszla do swojej wymarzonej wagi :-) !!! Ale wiecie co Wam powiem,ze bycie na diecie tez jest przyjemne......Mnie np.rozpiera euforia,radosc i duma jak trzymam sie dietki,jem zdrowo i z dnia na dzien woidze ze pieknieje :P Starsznie lubie to uczucie :-)

kocur_ka a moze ten Twoj facet nie chce sie narzucac ....wiesz taka meska duma...Jak jestescie oboje na gg to moze liczy ze Ty pierwsza sie odezwiesz :-) Zreszta nie wiem bo ja juz kawal czasu chlopa nie mialam 😭 A krew nie woda ,trzeba bedzie jakiegos poszukac hehe,a jeszcze lepiej zeby jakis znalazl mnie :P Jak ja zaczynam pisac to zadnej z Was nie ma buuuuuuuu 😭

ja chce wazyc 75 w sobote jak bede sie wazyc ale nie wiem czy sie uda:) bede sie bardzo starac.. skoro na sylwka ma byc 73 to musze dac czadu i sie sprezyc:) ajj samotna ty piekniejszesz? przeciez Ty jestes piekna wariatko! 😘:)

hehe w spolszczonej wersji powiem tak " Kasiu aj lowjjuuu" !!! :D Heh..... zeby kazdy mi tak mowil to bylo by :classic_cool: Dzieki slonce. Podnosisz moje ego a tym samym dobrze mi dietka pojdzie :P :-)

Co ja bym bez Was zrobila :-( Dobrze ze jestescie i mi pomagacie bo sama bym nie dala rady uwierzyc w siebie i w to ze mozna w koncu doprowadzic sie do porzadku!👄 🌻 Ja za godzinke sobie zrobie obiadek bo mnie juz troszke ssa w zoladku,bede miec salatke z kurczakiem z duuuza iloscia warzywek :-) A tak poza tym to 6 grudnia na dniach i stwierdzilam ze kupie mamie taki ladny zegar do salonu http://www.allegro.pl/item481978693_dekoracyjny_zegar_scienny_artclock_06.html podoba sie Wam ???Bo wg mnie kolory pasuja no i dosc taki z wygladu :P Do tego chcialam kupic jeszcze taki zestaw dywanikow do lazienki :P Bo te co sa ,sa beznadziejne i juz troche zniszczone a mama ma duzo innych wydatkow wiec mysle ze taki maly prezencik bedzie ok :P A sobie chcialam kupic wage :D ablo mp4 , a skonczy sie pewnie na tym ,ze kupie kosmetyki w duuuzej ilosci i zacisne mą sakwe z dobytkiempienieznym ,bo robi sie pusta :-0 A do konca grudnia musi mi styknac,wlasciwie do stycznia bo od stycznia ide do pracy,chocbym miala pracowac w sklepie ! Trudno! musze zacisnac zeby i zaczac chocby od tego,bo nie usiedze wiecej w domu ,poza tym chyba kazdy wie jak to jest bez pieniedzy.....chce sie cos kupic,glupi ciuszek czy cos a tu nie ma za co...:-( Tak wiec jak juz mam plany ,to znaczy ze jest ze mna lepiej bo juz nie wiedze wszystkiego w czarnych barwach ,tylko zaczyna mi sie cos rozjasniac pomalutku :-)

i niech jaśnieje i to aż do różu:D:D:D ja to sie usmiecham chyba dzieki mojemu mezczyznie.. to naprawde jest taki skarb miec osobe ktora cie kocha.. cos pieknego:)

Kasiu miec kogos kto kocha to jest taki skarb,ktorego nic ale to nic nam nie zastapi i mozemy sie o tym przekonac jak to stracimy :-( Tobie zycze zeby Ci nigdy tej milosci nie zabraklo i zebys zawsze byla taka szczesliwa :-) A sobie ,zebym na takiego kiedys natrafila.......

Hehe chcialabym bardzo...W sumie to ja taka zwariowana jestem,ze raz bym chciala ,raz nie....ale po dluzszym namysle jednak bym bardzo chciala...:-) :D Dla siebie przede wszystkim i moze rodzinka w koncu by sie odczepila :-0 :P Kasiu podobal Ci sie ten zegar??? Bo kurcze nie wiem ,nie mam kogo spytac o rade.....Jak bys mogla zerknac i napisac czy Ty bys taki kupila to bede Ci baaardzo wdzieczna :-) :P :*******

zegar jak dla mnie rewelacja, bardzo nowoczesny naprawde fajny:) a jesli jeszcze spasuje sie z wnetrzem moze naprawde tworzyc bardzo wpołczesna i taktowna calosc:) jestem za:)

Ooooo dzieki Kochana!!! No to go zakupie bo mi tez sie podoba,a jestem pewna ze kolorystycznie bedzie pasowal :-) Ja wlasnie szamam obiadek,wyszlo jakies 300 kcal a mam pelllllny talerz hehe :P

Nie ma mi czego zazdrościć, bo to wy dziewczynki chudniecie a ja jaka byłam taka jestem :( przed chwilą wypiłam 150ml pomidorówki mojej cioci :D dostałam w słoiczku ;) o 16 czekają mnie warzywka orientalne a o 18 planuję wywar zrobiony na mieszance barszczu ukraińskiego zabielonego jogurtem :) więc dziś wyjdzie mi ok 500kcal (taka mała duma że udało mi się więcej niz zwykle ;)) Może to sprawi, że waga mi się troszkę ruszy.. Ja Tobie Kasiu zazdroszczę tego orbitreka..Tez chciałam sobie kupić jakiś przyrząd do ćwiczeń ale niestety w tym miesiącu kiepsko z pieniążkami, bo trochę przyszalałam na allegro..Ale takie piękne gorsety były..Buty z klamrami..Skórzane spódniczki...Rozmarzyłam się :) Samotna_zegar jest świetny :) w sumie może ja bym w końcu jakiś u siebie zawiesiła, bo żyję tylko z zegarkiem w komórce i na laptopie ;) I zobaczysz, że teraz taka radosna,uśmiechnięta, w dodatku gubiąca kilogramy znajdziesz kogoś :) zresztą jesteś tak fantastyczną osobą, że nie wierze, że obecnie nie ma nikogo na horyzoncie ;) może jakiś cichy wielbiciel?? :P

uuuu cichy wielbiciel:D powiem Ci kocur_ka ze u mnie tez kiepsko bylo kasa, ale powiedzialam sobie, kupie go i bede cerpiec caly miesiac, ale nic mnie nie zahamuje przed tym zakupem:) chociaz mysle ze na luty-marzec bede go sprzedawac za jakies 270zl zeby sie go pozbyc bo zaczne biegac na swiezym powietrzu:)

Widze ze wszystkie sie troszke splukalysmy z kasy hehe :P Kocur_ka mowie Ci kochana ze jestem pewna ze waga Ci w koncu ruszy,a stoi d;latego ze jesz za malo i wszystko co zjesz zostaje zmagazynowane przez Twoj organizm.Jak zaczniesz jesc wiecej to mozliwe ze na poczatku Twoja waga podskoczy o jakis kg czy dwa ,ale jak sie tylko przyzwyczai do stalych ,czestych a malych porcji w granicach 1000 kcal to zaczniesz chudnac.I dobrze ze jestes tego swiadoma i juz cos wiecej zjadlas,jestem dumna z Ciebie!! Ojj kocur_ka jest ci czego zazdroscic,jak ja bym wazyla tyle co ty to byla bym bardzo szczesliwa i zadowolona ze swojej figurki :-) Ciesze sie ze tez Ci sie podoba ten zegar :-) My wlasnie w salonie nie mamy i mama zawsze narzeka ze musi biegac gdzie indziej patrzec ktora godzina :P i pomyslalam ze bedzie fajnie wygladal :-) A jesli chodzi o faceta to Ci ktorzy sa zainteresowani niestety nie interesuja mnie :-0 Nie dosc ze z wygladu nie teges to jeszcze inteligencja nie grzesza :-0 Obiecalam sobie ze nie bede juz taka wybredna :P ale to nie zmienia faktu,ze wole juz nie miec nikogo niz byle kogo.....A zeby poszukac jakiegos fajniutkiego :-) to musze w koncu wybrac sie gdzies w ludzi....bo w domu raczej mnie nikt nie znajdzie .......

Ja myślałam o zakupie tego: http://www.allegro.pl/item479316463_hs_leg_magic_twister_oryginal_tv_cd_gratis.html zobaczymy do ilu podbije się cena ;) jakieś resztki mam na czarną godzinę ;) albo przemogę się i poproszę tatusia o małą pożyczkę (córeczka tatusia ze mnie ;P) chociaż nie lubię brać od rodziców dodatkowych pieniędzy ;) żyję za to co mam i nawet czasem głupio się czuję jak mi kupują ubrania chociaż jest to miłe ;) Na razie zaczynam ćwiczyć w domku :)

Samotna_trzeba być wybredną ;) i wymagającą :) w końcu ktoś musi zasługiwać na Ciebie :* i dziekuję za komplementy a propo mojej wagi :)

leg magic- fajna sprawa no tak, ale ja mam problem z gornymi partiami wiec dla mnie odpada:( a szkoda bo fajna tania sprawa.. ja orbitrek traktuje jakos rozgrzewke 200 kcal a potem od razu brzuchy.. nie mam innego pomysłu na te partie.. na wiosne wiadomo jogging..:) ale cwiczenia w domu tez daja efekty:) walczymy kochane:)

Ja mam problem z brzuchem,boczkami -biodrami :P i uda mi zgrubly a zawsze mialam w miare fajne :-0 I tez nie mam pomyslu co bylo by najlepsze ,z tego co czytalam to wlasnie biegi i marszo-biegi .Ja myslalam o teisterku http://www.allegro.pl/item478627122_twister_z_linkami_i_uchwytami_25cm_super_cena.html Jest tani i moze byl by dobry? I moze to sobie sprezentuje :-) Ooooo wlasnie,a^propos wybrednosci -skoro popieracie to dobrze ,bo tez uwazam ze trzeba miec kogos,kto bedzie zaslugiwal na nas , a co!!!! :-) Niech sobie nie mysla byle kmiotki,czeski,franki ze moga nas od tak miec!trzeba sobie zasluzyc na takie kobiety jak my! :-) Kocur_ka nie ma za co ,naprawde szczerze uwazam ze jestes swietna laska ,sadzac po wadze i wzroscie mmmmrrrrrrr :-) :-) Toa !siemaneczko ,jaz zdroweczko ? :-)opowiadaj co tam u Ciebie! :-)

Widzę, że Wam idzie ładnie dziewczynki:) a u mnie jak dla odmiany źle..nie miałam pomysłu z dietę, wiec postanowiłam przejść na parudniową głodówkę , żeby oczyścić organizm i coś wymyślić! W dodtaku przeziębiona jestem..Niestety nic z planów nie wypaliło, bo zemdlałam dziś i rodzice troszkę się zdenerwowali (nic dziwnego) i wmusili we mnie sandwiche :( :( :( :O i próbowałam je zwymiotować (głupota nie zna granic), ale nie mogłam, więc do B-A-N-I ;(

skinny kochana :-( :-( Jak to przeczytalam to powiem Ci ze poczulam jak ja bym to pisala.....Wczesniej tez miewalam takie pomysly,a to zeby zrobic glodowke,a to 500 kcal dziennie ....I co z tego wychodzilo ? NIC!!!!!! po gora dwoch dniach nie dalam rady i nadrobilam tak,ze bylo z dwa kg do przodu :-0 Nic nam nie pomoze tylko zdrowa racjonalna dietka i trzeba sobie to wbic w nasze piekne glowki,bo inaczej bedziemy w kolko sie glodzily i tyly!A trzeba z tym przeciez skonczyc.......I nawet nie probuj rzygac........Bol zoladka,pogryzione nadgarstki i zapach rzygow :-0 na dodatek czujesz sie po tym jak zero ....nic nie warta ....i tak czy siak tyjesz bo nie wyrzygasz wszystkiego .Bulimia to najgorsze co moze byc .Nie pakuj sie w to ,prosze. Nie wiem jakie kocur_ka robi te warzywka ale wydaje mi sie ze kupuje te na patelnie i posypuje przyprawka :-) Ja bynajmniej tak robilam i byly przepyszne :-) tylko nie robilam na tluszczu tylko podgotowalam je troszke,potem wrzucilam na teflonowa patelnie dolalam troszke wody jeszcze i tak sie dusily,az troszeczke nawet przypiekly .Potem posypalam je przyprawka ktora byla dolaczona i bylo pyszne,malo kaloryczne i zdrowe :-) Ja jestem po kolacji ,zrobilam sobie zupke ,ktora najadlam sie jak wieprzek a miala nie cale 200 kcal (litr mi wyszedl prawie :-) ) 100 g groszku konserwowego,pol papryczki,troszke pomidorka,pora, i pol fileta rybnego ugotowalam na kostce rosolowej ,potem zmixowalam blenderem i wyszla zupa krem :-) Do tego dalam papryczke w proszku ostra mmmmmmmm :-)

witajcie:) widze ze ladnie idzie:) ja postanowilam ze dietuje od pon do piatku a potem pozwalam sobie na co chce bez zadnych wyrzutow bo nie chce zwariowac dzisiaj 3 facetow za mna gwiazdalo wiec chyba nie wygladam tak zle:D

Ejjj ejjj malenka,bo powiem Twojemu facetowi ,ze masz za duzo adoratorow i zeby Cie pilnowal !!!!! :-) Tak szczerze to wcale sie nie dziwie ze gwizadli,jestes wysportowana,wysoka,napewno zgrabna i buzie pewnie tez masz sliczna wiec sama bym sie obracala na ulicy :P :-) No i co prawda to prawda ,z dietka nie wolno przesadzac ani w jedna ani w druga strone!:-)

chcialanbym widziec jak wygladamy:( ja wam moge wyslac fotki na maila:) a tam, ja jestem dosc zbita bo ternowalam tyle wiec rozlana nie jestem ale mam dosc duzy brzuszek:)