Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna_w_sieci_

Zwyciestwo SMAKUJE Najlepiej

Polecane posty

hehe no pewnie odsypia:D ja trenowałam i w zasadzie dalej cos tam gram w siatkowke, tez mam bardzo rozbudowane ale barki:P aaaa tam po co mi tabuny facetów- mi wystarczy ten mój który akceptował mnie i dalej akceptuje bez względu na wage!:) dzekuje kocurka😘

Ale zawsze jest miło jak obcy mężczyźni komplementują, bo wiadomo, że są bardziej obiektywni ;) Ja niestety kiedyś w ten sposób się dowartościowywałam..niestety, bo to czy jakieś wyjście było udane uzależniałam od tego czy z kimś się będę całować co było kompletną głupotą biorąc pod uwagę, że były to imprezy typowo alkoholowe, czyli trochę zaburzające widzenie :> ale komplementy są miłe :) Ja już dziś po 250g ziemniaczków :) ale wczorajsze jabłka dały mi do wiwatu ;> zawsze po nich mam wzdęcia i jestem głodna..

no tak, a ja bieda studencka i caly dzien bede na 4 kromkch suchych białego chleba i tak az d piatku hehe:) buziaki spadam na zajecia bede pozno:) mua😘

Czesc moje kochane :********************* Wczoraj znowu bylam na baletach! no szok! :P zaczynam odzywac hehe.....Nie dawno sie obudzilam.Bylam z kolezanka i jakimis kolegami,a ten z soboty jakos milczy ,ostatni raz sie odezwal wtedy co dzwonil wieczorkiem....No nic,nie on jeden hehe!A co wiecej!spotkalam wczoraj brata bratowej :P Po dokladnych ogledzinam stwierdzam ze jest ok :-) Ale pewnie pomyslal ze jakas \"latawica\" jestem bo znow bylam z kims innym :-0 A to tylko koledzy kolezanki ktorych nawet nie znalam,no ale poznalam ,wypilam kilka drinkow i na dodatek jeszcze tanczylam z jednym w rytm disco polo jestes szalona heheh ...Dobrze ze film mi sie nie urwal! :-) Oooo idze ze sobie fotki przesylacie! ja kurde nie mam nic na kompie ,a jedyne jakie mam to jakies stare i brzydkie zdjecia! :-0

kocur_ka kochanie ja wiem jak bola takie teksty ze cos ci sie przytylo itd ale wiekszosc facetow nie wie i nie rozumie tego!!!!!nie maja pojecia ze to nasz najslabszy punkt i zawsze takie cos bardzo boli!I jestem pewna ze powiedzial to nie swiadomie ,bo jestes SZCZUPLUTKA!!!!!!!!!!!!

Przeslalam Wam fotki na maila ale sie nie przestraszcie blagam!!!!!!! W rzeczywistosci tez rewelacja nie jest ale na zdjeciach to zawsze jak ostatni debil wychodze :-0 :-0 No i bym sie bardzo cieszyla jak bysci mi tez przeslaly :-)

Teraz Samotna to ja Cie kopnę w tyłek za niedocenianie siebie!!!Przecież śliczna dziewczyna z Ciebie :* i nie masz wcale takiej pyzatej twarzy..nie to co moja :( Ja się nie dziwię, że chłopakom się podobasz ;) i ten zalotny pieprzyk ;) sama bym się z Tobą umówiła jakbym byłą chłopakiem ;P A co do piosenki \"szalona\" to mimo, że ze mnie punkówa to i tak ją uwielbiam i się do niej bawię :D Zaraz wyślę Ci moje fotki :)

Kocur_ka wlasnie obejrzalam zdjecia i jestem pod wrazeniem ,ze Ty taka chudzinka sie mi chcesz odchudzac!!!!! Masz taka drobna budowe i sliczna buzie!!!Ogolnie sliczne masz fotki i ja sie nie dziwie ze Twoj byly tak szalal z rospaczy jak sobie znalazlas nowego :-) i Twoj kolczyk mi sie podobal :P naprawde!Ja mam w jezyku :D :D A pieprzykow to mam duzo hehehe ale jakos ich nie lubie :P Aha.....fajnego masz faceta!!!mrrrr ciacho :-)

Kocur_ka wygladasz tak slodko i niewinnie na tych fotkach ze sie napatrzec nie moge :-) Normalnie jak aniołek ,taki drapiezny gdzie niegdzie :P Ile masz lat?Bo wygladasz mlodziutko strasznie!

Jejku nie mogę się pozbierać po takiej ilości komplementów ;) ale drobniutka naprawdę nie jestem ;) wszyscy nowo spotkani ludzie dają mi 15-16 lat a mam 21 :) Ale to się przydaje na egzaminach i przy załatwianiu niektórych spraw ;) przy Was wyglądam jak Wasza młodsza siostra :P podobno wyglądam jak mały niewinny kotek, który potrafi zmienić się w złośliwą kocicę :) A Ty samotna ile masz lat??

kochane obiecuje poprawe w diecie jak tylko dostane kase i bede mogła kupowac warzywa owoce jogurty itd.. teraz zywie sie najtanszym syfem jaki jest dostepny:/ odliczam dni do piatku bo wtedy powinny przyjsc pieniazki!:) buziaczki:) aha ale cwicze dalej normalnie bo to przeciez niczemu i nikomu nie przeszkadza:)

Czesc kochane :-) Kasiu!Zaniemowilam.....na tym zdjeciu gdzie jest cala Twoja figurka pokazana wygladasz szczuplej z 5-8 kg ode mnie!!!!!!Ja mam duzy brzuch ,boczki,grube uda itd itp a Ty jestes po prostu szczupla!!!!!!!!!!!! I dlatego zapewne,ze tyle lat trenowalas!W ogolne nie widac tych kilogramow u Ciebie!!!!Wygladzasz swietnie i masz sliczna buzke ,po prostu masakra ja nie wiem,pisza dwie modelki na moim topiku! Nie dosc ze szczuple to takie ladne!!! I masz buzie szczupla ,taka ladna......a ja jak paczek przy Was :-0 Ciesze sie strasznie ze Was poznalam \"wzrokowo\" :-) i biore sie za dietke jeszcze bardziej co by Was dogonic! :-) 3majcie sie Slonka milego dzionka,ja bede popoludniu bo jade do UP i na zakupki :P:P:P ❤️ 👄 🌻

Kasiu ale masz slodkiego pieska!Calkiem podobny do mojego hehe :D Wczoraj go kapalam i dzis ma taka puszysta siersc ze normalnie chyba mu jakies kucyki porobie :P Zartyje hehe ,troszke za krotkie ma kudelki doo tego a szkoda :-( :D Ja sie juz o dziwo wyrobilam ,wloski wyprostowalam,ubralam jako tako i za godzinke smigam ,cos czuje ze na piFFFFko pojde bo jade z dwiema pijaczkami a ja trzecie hehe :D Tak wiec dietka SB Mi nie wychodzi ze wzgledu na % ale jedzonka sie trzymam! :D MuszeM jakies serki kupic czy cos bo nie mam co na kolacje jesc! :-0

cześć laski, co słychać?? u mnie kiepsko się działo ( choroba, przerwa w diecie :-O ) ale już wracam do formy i walczę dalej :-) do tego waga mi się popsuła ( albo bateria zużyła.. ) ale to może i dobrze, bo chyba bałabym się stanąć :-P

o moj Boze samotna- jakie modelki?!:O wygladam jak chodzacy orangutan, jestem bardzo szeroka w barach:/ to zdjecie kidy miala 75 kg wiec wiesz tam sobie ze 2 dodaj hehe:) ja rowniez sie ciesze ze moglam zobaczyc jak wygladacie:) samotna moj piesek jest prze kochany i ma cudownie wielkie i sterczace uszka:D tesknie za nim kiedy siedze we Wrocławiu ale na szczescie w piatk wracam do domu na weekend:) toa sloneczko witaj- uwaga na przeziebienie teraz w te wszystkie mrozy to latwo mozna sie przewiac:) dlatego uciekam sie grzac pod kolderke:) gorace buziaki😘

Jaki orangutan Kasiu ;> Chyba dawno w ZOO nie byłaś ;p jeszcze raz usłyszę takie porównanie a przyjadę najbliższym pociągiem do Wrocławia i dostaniesz kopniaka w tyłeczek :D Dużo zdrówka Toa :* Ja na szczęście na razie trzymam się z dala od wszystkich choróbsk :) tfu tfu żeby nie zapeszyć..

zaraz ide sie przejsc do galerii dominikańskiej, mam okropny humor jestem tak wku..... na swojego faceta ze hej:P hehe ale pewnie mi przejdzie zaraz:P dlatego ide sobie poprawic humor, 3majcie sie cieplutko bo zimo na dworze, huhuha!:)

kochane.. chyba przejde na dietke garściową:) jesz wszystko ale w takiej ilości odpowiadającej garści:) ponoć rewelacyjnie zmniejsza zoladek i sie chudnie bez likwidacji produktów:) chco wiadomo ze lepiej ograniczyc bo chudniecie lepsze:) co wy na to?:)

a ile tych garści dziennie można zjeść?? :-) kurna, włąśnie nadrabiałam zaległości na forum i zauważyłam że pod moją nieobecność fgotami się wymieniałyście - nieładnie !!!

W sumie moją dietę można by trochę określić jako garściową , bo takie ilości jedzonka dokładnie jem :) z tym, że 3 razy dziennie..Do częstszego jedzenia nie potrafię się przekonać :)

:) jak tylko dostane pieniazki od razu zywie sie warzywami, owocami, jogurtami i waflami ryzowymi..:) musze troche zdrowia na te zimowe wieczory wprowadzic:D postanowilam na weekend skoczyc na basen i na solarium i zaczynam w siebie inwestowac:):) odchudzanko:) w ogole mam wazenie w ta sobote kurcze teraz to chyba przybralam to wszystko:( no, ale trudno:)