Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 sziko
Masa偶 cia艂a - od 50 - 100 z艂 Ustawianie kt臋gos艂upa + masa偶 - 50 z艂 Masa偶 TAO SHU-SHIDE minimum - 2 godz. - 100 z艂 Wykonywanie diagnoz w zale偶no艣ci od potrzeb: diagnoza - na wp艂ywy astralne 50 z艂 diagnoza - na zaburzenie czakram贸w powoduj膮ce wzorce chorobowe 50 z艂 diagnoza - na istot臋 anielsk膮 100 zl diagnoza - na drug膮 po艂ow臋 艣wiat艂a 100 zl diagnoza - na 偶y艂y wodne i szlaki astralne 30 z艂 biorytmy indywidualne - od osoby 50 z艂 biorytmy partnerskie - od pary 100 z艂 ekrany astralne 100 z艂 1- komplet ekranowanie pomieszcze艅 od 300 z艂 wzwy偶 Egzorcyzm w kontakcie bezpo艣rednim - Niezale偶nie od stopniea trudno艣ci 200 z艂 rytua艂 Egzorcyzm ze zdj臋cia (na 艣wiadku )- Niezale偶nie od stopniea trudno艣ci 200 z艂 rytua艂 Zdejmowanie rytualne kl膮tw i oczyszczanie czakr - ( za rytua艂) 200 z艂 rytua艂 Konchowanie uszu - 40 z艂 zabieg Regresywne Uzdrawianie - nowa technika w uzdrowieniu duszy 100 z艂 sesja Kurs radiestezyjnego diagnozowania ( wahade艂kowanie) 500 z艂 Kurs masa偶u TAO - SHU-SHIDE I- stop. 2000 z艂 Kurs masa偶u TAO - SHU-SHIDE II- stop. 500 z艂 Kurs masa偶u ca艂ego cia艂a i akuresury st贸p 2000 z艂 Przekazy energii na odleg艂o艣膰 30 z艂 przekaz Informacja o cenach kurs贸w Reiki ( wszystkich stopni) telefonicznie lub e-mailowo. inne zabiegi do uzgodnienia wed艂ug potrzeb.....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 To dziwne
Shiko,a Ty co sie z choinki urwa艂as???popatrz jakie Ty proponujesz wysokie ceny???co to za reklama,do usuniecia ten wpis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To dziwne
No ale po co on nam tutaj???z艂odziejskie ceny

Udost臋pnij ten post

o matko i w dodatku jakie艣 egzorcyzmy..... ze zdj臋cia:) Mama mia co to za wspis i w zasadzie ,malo co dotyczy naszego problemu:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sziko
ale wlasnie moze to momus pomoze , tobie nie a innej osobie tak...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sziko
ja sie chwytam wszystkiego zeby tylko wyzdrowiec , bo co mam robic siedziec bezczynnie i p艂akac rozmyslac

Udost臋pnij ten post

jo艂:)no moze na to wygladac:)Wierzcie w swoje mozliwosci a bedzie dobrze, tylko wiara sprawi ze znowu zaswieci s艂onko:)

Udost臋pnij ten post

Trening autogenny jest metod膮 oddzia艂ywania na samego siebie za pomoc膮 autosugestii. Podstawowa, relaksacyjna funkcja obejmuje 膰wiczenia odczuwania ci臋偶ko艣ci cia艂a i ciep艂a w ciele. Mo偶na 膰wiczy膰 w pozycji le偶膮cej, siedz膮cej i tzw. pozycji wo藕nicy (wystarczy siedzisko bez oparcia). Nale偶y usi膮艣膰 wygodnie, stopy oprze膰 o pod艂og臋, g艂ow臋 o zag艂贸wek. W pozycji wo藕nicy nogi mocno opieraj膮 si臋 o pod艂o偶e, rozsuni臋te stopy tworz膮 k膮t rozwarty, tu艂贸w jest pochylony do przodu, g艂owa swobodnie zwieszona, r臋ce lekko zgi臋te w 艂okciach opieraj膮 si臋 o wewn臋trzn膮 stron臋 ud. W pozycji le偶膮cej przydatna jest ma艂a poduszka. Oczy powinny by膰 przymkni臋te, u艂o偶enie cia艂a wygodne, pomieszczenie z przyciemnionym 艣wiat艂em. Najpierw 膰wicz膮cy wyobra偶a sobie praw膮 r臋k臋 i powtarza w pewnych odst臋pach czasu, 5-6 razy, formu艂臋: Moja prawa r臋ka jest ci臋偶ka. Formu艂臋 mo偶na powtarza膰 w my艣li. Potem: Jestem spokojny i rozlu藕niony, a nast臋pnie znowu 5-6 razy: Moja lewa r臋ka jest ci臋偶ka i raz: Jestem spokojny i rozlu藕niony. Nast臋pnie, wed艂ug tego samego schematu, sugeruje si臋 sobie ci臋偶ko艣膰 n贸g, prawej i lewej, tu艂owia, g艂owy, ca艂ego cia艂a. Wa偶ne, aby powtarza膰 te formu艂y jakby biernie, nie „na si艂臋”, obserwuj膮c doznania z cia艂a. Mo偶na te偶 doda膰 np.: Jestem tak ci臋偶ki, jak odlany z o艂owiu. 膯wiczenie, po ostatniej formule: Jestem zupe艂nie spokojny i rozlu藕niony, ko艅czy si臋 przebudzeniem – energicznie zginamy r臋ce, bierzemy g艂臋boki oddech i otwieramy oczy. 膯wiczenie wywo艂ywania w organizmie wra偶e艅 ciep艂a dokonuje si臋 wed艂ug tego samego schematu, z odpowiednim dostosowaniem formu艂y: Moja prawa r臋ka jest ciep艂a itd. 膯wiczenia odczuwania ci臋偶ko艣ci cia艂a powoduj膮 rozlu藕nienie mi臋艣ni, 膰wiczenia odczuwania ciep艂a – rozlu藕nienie napi臋cia naczy艅 krwiono艣nych. Razem daj膮 przyjemne odczucie odpr臋偶enia i wyciszenia. Systematyczne 膰wiczenia ugruntowuj膮 spok贸j wewn臋trzny, reguluj膮 prac臋 organ贸w wewn臋trznych, regeneruj膮 si艂y i daj膮 mo偶liwo艣膰, w chwili potrzeby, szybkiego, niejako automatycznego wej艣cia w stan odpr臋偶ania si臋. Na pocz膮tku zaleca si臋 wykonywanie 膰wicze艅 2-3 razy dziennie, poczynaj膮c od 5-10 minut i d膮偶膮c do sesji 20-25-minutowych. Dora藕nie w stanach napi臋cia stresowego mo偶na sobie pom贸c wykonuj膮c seri臋 10 pog艂臋bionych oddech贸w i koncentruj膮c uwag臋 na tej czynno艣ci. Inn膮 metod膮 jest spowolnienie reagowania na sytuacje stresowe. Poniewa偶 stres silnie wi膮偶e si臋 z presj膮 i po艣piechem, spowolnienie wykonywania czynno艣ci, danie sobie prawa do namys艂u czy pauzy, zwi臋kszaj膮 poczucie kontrolowania sytuacji i obni偶aj膮 napi臋cie.

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny jaki wy jestesci przewrazliwione czuje sie swietnie to nie zaden sekciaz widze na naszej klasie cz艂owieka jego rodzine najblizsze osoby widze cz艂owieka z kt贸rym rozmawiam i nie jest to zadna sugestia ja ciezko nad soba pracuje .....do psychologa tez chodze i popiera te metody kt贸re stosuje lulek ...dziewczyny opamietajcie sie przestanci w kazdym doszukiwac sie najgorszego waszym zdaniem wszyscy sa zli a tym bardziej jesli ktos opowie wam swoja historie i do tego powie jeszcze ze sie wyleczy艂 wy od razu go atakujecie .....po co czy wy naprawde nie wierzycie ze mo偶na z tego wyjsc ????????????????//nie jest to dla mnie zaden g贸ru to normalny zwyk艂y cz艂owie kt贸ry ma rodzine zreszta swietna i ma tez swoje problemy tyle w zyciu przeszed艂 ze chce pom贸c bo wie co przezywamy .

Udost臋pnij ten post

Do Bulwersujaca wed艂ug tego co piszesz to widze ze nie doppuszczasz do siebie mysli ze ktos moze sie z nerwicy wyleczy膰 twoja sprawa chcesz dalej brnac w to g贸wno to twoja sprawa ale nie nastawiaj dziewczyn przeciwko komus kogo nie znasz a po za tym on tez jest Polakiem ...

Udost臋pnij ten post

poczytajcie wasz ewszystkie wpisy i ci膮gle jest albo jeszcze gorzej albo uzaleznienie od lek贸w albo jakies inne tam problemy i nikt jeszcze nie napisa艂 ze sie ca艂kowicie wyleczy艂 .....powiem wam kr贸tko wszyscy idziecie w z艂ym kierunku nie tedy droga .............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bulwersujaca super napisa艂a
a nerwica wraca -niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bulwersujaca 2
bianka oni ci zazdroszcza, ale ogolnie na nasza -klasa to on ci m贸gl pokazac byle kogo fote a profil mu za艂ozyc dla picu tak sie robi , wiec mowie ci nie ufaj nikomu , teraz foty mozna sciagac zewszad!! ty tez chyba glowe stracilas wydaje mi sie !!!!

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 Dobry wszystkim... nie wiem czy macie takie same wrazenia - ale ja widz臋 偶e od jakiego艣 czasu zrobi艂o si臋 na tym forum strasznie nieprzyjemnie..... Ci膮gle Kto艣 kogo艣 atakuje, ocenia i nie ma tak naprawd臋 tego wsparcia kt贸re wcze艣niej mo偶na by艂o tu znale藕膰.... a to smutne Dziewczyny - przecie偶 nie warto si臋 sprzecza膰 o Lulka - to jest cz艂owiek jak ka偶da z nas - a czy kto艣 mu zaufa czy nie - to jest osobista sprawa tej osoby. Jeste艣my w ko艅cu doros艂ymi lud藕mi i mimo ci臋偶kiej nerwicy kt贸r膮 dzwigami nie ma tu chyba os贸b ubezw艂asnowolnionych i nikt nikomu nie powinien zabrania膰 ani narzuca膰. Je偶eli Lulek komu艣 pomo偶e - to ok - Daj Panie Bo偶e zdrowie i tej Osobie i Jemu - 偶e chcia艂 i umia艂 pom贸c. Po co to roztrz膮sa膰? Brakuje mi tu \"starych\" kole偶anek ...Xanaxik tylko macha - mam nadziej臋 偶e u Ciebie wszystko gra, Stres-stop, Kierowniczka, Zdr贸wko, Jagoda45, Marysia40, mam nadziej臋 偶e u Was te偶 wszystko ok... Chieronimka - ja ju偶 nie mog臋 si臋 po艂apa膰 kt贸ry nick jest teraz Tw贸j:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ppppppppppxxxxx
cyt.bianke ....... .....powiem wam kr贸tko wszyscy idziecie w z艂ym kierunku nie tedy droga ............. to ktor臋dy droga ?wyksztus to wreszcie!

Udost臋pnij ten post

ksiuni ja si臋 staram,nie atakuj臋, napisa艂am wcze艣niej z "To dziwne" co my robi艂ysmy/robili艣my i co nam pomog艂o i pomaga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bulwersujaca 2
wyksztus to wreszcie!

Udost臋pnij ten post

I znowu Kto艣 agresj膮 tryska..... A w sumie to 艣mieszne - bo kto艣 kiedy膰 wchodz膮c przez przypadek na to forum - napisa艂 偶e jest ono dla narkoman贸w - bo my wszystkie tylko wymieniamy si臋 nazwami lek贸w jakie bierzemy ...to gdyby tak faktycznie by艂o to wszystkie powinny艣my by膰 tutaj spokojne, senne i pisa膰 o r贸偶owych s艂oniach:))))

Udost臋pnij ten post

witam:) tak ksiuni dzis troche lepiej, chociaz mysl o bolacej nodze i zylach mnie troche dobija,ale lepiej sie czuje niz wczoraj. tez mi brakuje tych starych forumowiczek, pelno teraz nowych ludkow pisze i nieraz nie potzrebnie sie kloci

Udost臋pnij ten post

No-no kochana moje objawy s膮 bardzo podobne do Twoich a ten strach przed lekarzami, szpitalem, badaniami jest do nieokie艂zania pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

DO BULWERSUJACA POTRAFISZ ZROZUMIEC ZE JA NIE MAM NERWICY???WIEC CZEGO MAM BIANCE ZAZDROSCIC!!!!PO DRUGIE DOPIERO NA MNIE NAGONKE ZROBILAS ZE ZAZDROSZCZE A TERAZ WIDZE ZE SAMA \"GNOISZ\"LULKA!!!CO TY ROZDWOJENIE JAZNI MASZ??? Bianko to nie tak jak myslisz.Lubimy cie i sie martwimy.Gdybys nam byla obojetna olalybysmy cie wszystkie i nic bysmy nie pisaly.Cisze sie ze nalazlas pomoc ze lepiej sie czujesz pisze tylko zebys uwazala na siebie bo ludzie sa podli.Najlepszy przyjaciel cie sprzeda:(Pracuje z patologia juz kilka dobrych lat i jako wychowawca i jako kurator spoleczny.UWIERZ mi nie raz spotkalam sie z malanymi oczami u faceta ktory bil i podduszal swoja ciezarna konkubine...Dla mnie byl grzeczny mily spokojny sasiedzi ze jest super itp.a gdy zobaczylam obdukcje jego panny i wykaz interwencji policyjnych to myslalam ze padne z wrazenia.Wcale nie uwazam ze \"lulek\"taki wlasnie jest ale ostroznosci nigdy nie za wiele i to wszystko!Nie masz pojecia jak bardzo bym chciala zebys sie wyleczyla!TYLKO UWAZAJ:p ;) Grubo od ponad tyg.nie mialam ataku l臋kow to chyba swiadczy o tym.Np.o tym ze dlugi czas zylam w ogromnym stresie ale tak jak powiedziala moja kolezanka NIE MAM NERWICY.Bardzo was polubilam WIEM z czym na codzien walczycie doswiadczylam tego przez chwile na wlasnej skorze wiec prosze nie piszcie bredni ze wam czegos zazdroszcze bo to bez sensu i glupie:(

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰