Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riplej42

ŻYCIE PO ROZWODZIE - REAKTYWACJA

Polecane posty

przemo nie ma ideałów...ale wiem ze wiele związków rozpada sie przez seks a raczej jego brak:( do wody toaletowej..ja raczej rozwódki postrzegam jako wolne kobiety..często wyzwolone...choc niektóre faktycznie tak przezywaja rozwód ze tkwia w tym stanie latami..no ale kazdy ma wybór...

Gość pprzemo
faceta na seks nie jest cieżko znaleźć i nie wykluczam tego; pfiii......:D ripley42 ..slyszysz jak nas oceniaja:P

Gość pprzemo
katie27 to co..........:P:P

koniec życia facetom sie wydaje ze kobiety są głupie i maja myslenie przedpotopowe hehe:) oglądnijcie lejdis panowie..zobaczycie jakie kobiety są naprawde...

Gość pprzemo
kurde ide po pilke do metalu i zaraz sie zerwe z lancucha:D

Gość bo facet jak mu stoi
to i krowe wypier..li.

Gość rozwooodka
dzien dobry woda toaletowa nie,nie bedziemy chcemy tylko doapsowac i przyzwyczaic sie do nowej sytuacji,nauczyc zyc od nowa,a na to potzrebujemy czasu,jedni mniej drudzy wiecej tak trudno to zrozumiec

Gość Koniec_zycia
przemo... oceniamy Was - mężczyzn, na podstawie doświadczeń. Nawet jak byłam z meżem miałam masę propozycji... Cóż... Też byłam na łańcuchu

Gość pprzemo
nam nic sie nie wydaje ..no chyba ze mamy po 20 lat to fakt:) traktujemy kobiety podmiotowo cel: SEX nie traktujemy jak glupie i ciemne to kwestia nie dogadania sie co do oczekiwan po slubie.!!! pozniej pokutuje stereotyp kucharki sluzacej i kochanki:) ja zawsze mowilem mojej ex.. mam 2 sprawne raczki wiec zamienie kuchte, sluzaca na kochanke i to mi starczy:)

Gość Koniec_zycia
katie27 - świetny film, ale niektórym facetom cieżko go przetrawić:)

Gość pprzemo
katie27 przemo...to jak sie dorwiesz do jakiejś...to strzępy z niej zostana hehehe tak to swieta prawda :P

Gość pprzemo
Koniec_zycia ....no widzisz szufladkujecie nas to przykre w sumie mamy 1 latke samo zUo i gnoje.....:(

Gość Koniec_zycia
muszę sobie znaleźć kogoś na seks na weekend... :D

Gość pprzemo
koniec_zycia to oferta.?:P Ripley szukaja nas pobudkaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

Gość Koniec_zycia
przemo... to nie tak... to strach. Czasami lepiej nastawić sie na gorszą wersję, bo jeśli okaże sie lepiej, to sprawi nam to radość. Wiem, że nie wszyscy faceci to sukinsyny... ale na to, by w to do końca uwierzyć, trzeba wiele czasu. Pozdrawiam Cię i nie myśl o mnie źle. Ty akurat dla mnie jesteś fajnym gosciem

Gość pprzemo
wesolo sie tu zrobilo choc na chwile mozemy zapomniec o przeszlosci:P ha....jestesmy coraz bardziej otwarci czyli sie cos uczymy:)

bo wam facetom nie przychodzi do głowy mysl ze zona moze być...matką zoną i kochanką...wiem ze niektóre kobiety sa tylko matkami i kucharkami...dla mnie słowo żona to...partnerka...przyjaciólka..kochanka...strazniczka domowego ogniska w jednym...taka zawsze byłam dla mojego męża...i taka zawsze będe...w zamian oczekuje tego samego...mężczyzny który poza tym ze siedzi na kanapie w kapciach w powyciąganych spodenkach jest moim przyjacielem...

Gość pprzemo
Koniec_zycia dzieki ale nie jestem gosciem a facetem a po 19 listopada bede samo zUo :P

Gość dzowa
Ja tez wolałabym rozwodnika,ale zakonnica nie może wolec;) pprzemo,wydaje mi sie,ze sie mylisz.Rozsądnych babek jest dużo i będzie więcej bo rozwodów coraz więcej.Ja do tej pory nie myślałam w takich kategoriach,ponieważ nie dotyczyły mnie takie sprawy,ale teraz widzę wszystko inaczej.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość Stellla 45
Witajcie Widzieliscie, jak mi ktos dokopał? stwierdzil, ze ten topik jest dla śmietanki, a prym wiedzie matka polka czyli ja.... wracam do pracy, milego dnia

Gość pprzemo
Koniec_zycia i katie27 dla was BIG 🌼 katie27 ja tego tez oczekiwalem....ja nie jestem idealem i nie bylem ale jak niekture tu pisza...bylem i mozna bylo na mnie liczyc i zaufac no i moge sie dzis ocenic ze bylem wzorowa nianka do dzieci:)

Stelka ... zawsze się znajdzie ktoś, komu przyjemność sprawia dokopanie ... jego problem, nie nasz. Bardzo dobrze, że tamten wpis dostał ignora. My wiemy swoje ... prawda? Serdeczności dla wszystkich

Gość pprzemo
katie27 nie odgrazam sie:P

Gość pprzemo
ktos chce sprawdzic:P

Gość pprzemo
lucyfer pewnie kotly szoruje,a jak potrzebny to go nie ma:P