Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riplej42

ŻYCIE PO ROZWODZIE - REAKTYWACJA

Polecane posty

riplejku... obiecuje Tobie i przemowi, że jak do czegos dojdzie to opowiem ze szczegółami... :P chciałabym - tak na marginesie - jak wygladacie: Ty, przemo, Stella, katie i inni...

końcóweczko ...ale to nie ja czekałem na tę opowieść,...raczej Przemo ;) ...a tak na marginesie powiem Ci, że znam i bardzo lubię \"KR\", ...szkoda, że skończyło się już tam moje przedstawicielstwo handlowe , ...nitką poprzez Lindego, Kr.Jadwigi, Dobrowolskiego, Mochnackiego, Poprzeczną, Witosa, Żółkiewskiego, Kosynierów, Dauna, Kaz.Wlk., Powst.Wlkp., Składową, Gdyńską......uuuffff ..... na pewno coś pominąłem :)

dobry wieczór widzę, że agnieszk i końcóweczka wprowadziły trochę życia do naszego topiku.. agnieszk trzymam kciuki....będzie dobrze.innej opcji nie ma.. koniec życia-20 minut całowania to jest coś-lepsze niż niejeden seks zwłaszcza ze na krakowskim rynku(kocham to miasto). przemo ty mnie po kątach nie rozstawiaj ciągle bo ci nakopie do..

koniec życia prześle ci moje zdjęcie albo lepiej zorganizujmy spóźnionego sylwestra i sie spotkajmy wszyscy:)

riplej - to niezłą trasę przez KRK robiłeś... a niedaleko powstańców wielkopolskich mieszkałam... Buziaki katie27 - co do pomysłu - jestem \"ZA\"

no ba pewnie ze jestem ciekawski:P ja tez chce do krakowa:P:P katie27 jak mi nakopiesz to kto bedzie tu spamowal;) i marudzil koniec zycia no no calowanie to dobre poczatki^^ to zmien nick na nowe poczatki;) jak wygladamy :) roznie ale wszyscy jestesmy na swoj sposob szaleni;) kasia mi tez wyslij;)

Witajcie Wow......fotki lecą po Polsce....... Końcóweczko, ja jestem śliczna! Niech Ci Riplej powie,bo był u mnie na kawie i cieście marchewkowym. A on........nie ma zębów!!! Strzeż się potwora!!! Katie, buziaki Agnieszk, trzymaj się! Jesteśmy z Tobą Przemo, z Ciebie to stary zbereźnik!!! Gdzie jest Antych do stu diabłów ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do Końcóweczki Ja też nie lubię młodszych, ale przyznam się szczerze, że nie mam zbyt dużego doświadczenia:) Moja przyjaciółka ( podwójna rozwódka, notabene cudna osoba) ma ostatnio tylko młodszych "kolegów". Twierdzi, że starych wszystko boli, nic im się nie chce etc:) Młodszy partner to-ponoć-marzenie.........:)))

Gość Reniusia35
witam wszystkich zadowolonych ..

dzieki Ripley doszlo tez wysle;) ale nie ma sie dziwic zwrotom wyslalas prawie 5mb :D