Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

ja za sypialnią czekałam 2 tyg bo dopiero przywieźli do domu w paczkach :) trzeba pisać a nie leniuchować :P:P:P:P:P:P:P

dzwonek na lekcję pani profesor czas zacząć lekcję od czego zaczniemy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jestem już. Zaległości od piątku musiałam przecież nadrobić. Popatrzcie na mój wykresik (poprzednio źle go udostępniłam, a teraz powinno być ok). http://28dni.pl/Kruszyna2008/charts/2008-12-28 Od wczoraj tak mnie piersi bolą jak nigdy w życiu, szczególnie sutki... Nawet przed @ tak nie bolały... Nie utożsamiam tego z ciążą, bo po pierwsze to za wcześnie, a po drugie nie chcę się znowu nakręcać. Tylko cały czas te piersi bolą, ledwo biustonosz ubrałam i dół brzucha pobolewa... Może @ się zbliża... Tak jak Wam wcześniej pisałam, potraktowałam wcześniejsze plamienie jak @ i zrobiłam nowe wykresy, ale mogłam się mylić i @ przyjdzie... Sama nie wiem co o tym myśleć. Spać w nocy nie mogłam, budziłam się co chwilę bo pić mi się chciało, mam zatrzymanie wody w organiźmie tak jak na @...

Grażka jeszcze ja, jeszcze ja :p Ja wyczytałam, że fasolinek w ciągu 10 tygodnia rośnie do 5,5 cm, więc to pewnie od tego mnie bolał brzuszek :P A muszę się pochwalić, że spodnie zamówiłam :D Będzie fasolce wygodniej :P:P:P

A piątek i sobota były bardzo męczące. Staranka na całego były :P Wczoraj już mi się nie chciało... Ale już powinnam mieć niepłodne, wizję @ mam i może dlatego mi się nie chce...

ale sie rozpisałyście ale wszystko nadrobiłam aśka.osa co do mojego męża to może jak wróci z pracy to będzie lepiej wczoraj jeszcze milczał dlatego tak robi bo wie ,że ja tego nie znosze wolałabym żeby powiedział co ma na języku, ale nie woli milczeć

Polusia obecna :) Kruszyna moim zdaniem miałaś dni płodne. zobaczymy, a kiedy miałabys dostać @ nie licząc plamienia? Nogi umiem złączyc ale to dopiero początek staranek w tym cyklu :P:D:D:D:D:P

Grażka - nie licząc plamienia, to @ powinna być 16 lub 17.01. Tak mi się wydaje, bo poprzedni cykl trwał 36 dni i termin @ też tak policzyłam. Ale w sumie nie wiem tak na 100% :( Sylwinka, uważaj bo banan Ci zwiędnie! Daj mu odsapnąć :P

Kruszyna moim zdaniem miałaś w weekend owulację! :) wszystko na to wskazuje i ❤️❤️❤️ były wtedy kiedy miały więc czekam na dobre nowiny :):):)

tak za mało muszę lecieć po ogórka :P Kruszyna ja już nie mam banana odjechał dzisiaj :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Polusia zostań zostań nie chce żeby mnie myszy zjadły :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Grażka - mam nadzieję że się udało :) Dlatego musisz za mnie mocno kciukasy trzymać, a ja trzymam za Ciebie :) Sylwinka, to teraz będzie jazda z prawdziwymi bananami skoro Twój odjechał :P:P:P

STARACZKI: NICK...... .........Termin @.... .........CYKL....MIASTO.....WIEK...IL DZ. MERY27...............1,12...................3.......Wrze snia.....27.....1 Jordan.pl.............6.12....................1.......Po znań.......22.....0 scarlet83.............08.12..................1........Pi ekary.........25..0 magdafikus..........14.12..................2...Zduńska Wola..32........1 nadmanganian......16.12....................?........Wars zawa..33.....1 syla30...............26.12....................3......W-w a .........29......1 dedo..................27.12..................1.......Tyc hy...........28....0 Kiciuchna............25.01....................4......Gda ńs k.......25.....0 agi26................28.01.09..............4......Lo nd yn. .....26 ........0 _neti_.............01-03.02.................5.......Lubl in.........25.......0 Grażka23...........05.02...................3.....woj.śl ąskie...23.........0 aulidka...............06.01....................2......Ty chy...........29..... Dorka..............23.01(?)...................2.... .Londyn..........28.....0 milka czekolada....07.02.09.................5.....Sieradz......... 2 6...... Novida.............12.01.09................10......Dubl in.......30........0 Sylwinka...........13.01...................3....Jar oci n.........25........1 olenka81............16.01..................4........Lond yn.......27.......0 anna999............31.01....................3.....Lublin ........26.........0 Kruszyna2008.........16.01..............2........Bie sko.........23......0 ZACIążONE: NICK............TC........... TERMIN PORODU .........WIEK........PłEC Kasia.T21.............12............27.07.2009......... .....26............. lolcia26................10............06.08.2009........ .....26..........??? Polusia86..............10.............08.08.2009........ ...22...........??? GaGa_....................9...........06/08.08.2009...... ....29............ koteczek19833.........9..........13.08.2009...........2 5............... Asiaaaa...................9.........16,08,2009.......... ..22.............??? Sympatyczna79......... 8.........19.08.2009 ..........29..............??? aska.osa..................6..............09/09/09....... .. .26...........??? Klaudia.P..................6...........(),(),09......... .......21............??? Aniutka*...................5...........23.07.2009....... ...25.............??? lamajra....................5...........15.08.2009....... ......26...........??? K. Liszt....................3...........14.09.2009 (?)..........26..........??? kasza83...................??...........21.07.2009....... .... 25............??? PLANOWANE IMIONKA POCIECH ******************************************************** ****************************** NICK................IMIONA.............................. . ....................... Agi26..............MAJA/ANTEK ale nie na 100%............................. Syla30.............MAJA/OSKAR też nie na 100%............................. Gaga..............MAJA/SZYMON........................... ..................... Grazka23........MAJA/ KUBUS LUB IGOR................................... Aska.osa.........ZUZIA/KUBUS ale nie na 100%............................. lolcia26...........ANTOŚ na 1000...%/Hania? Emilka?.................... KOTECZEK19833..EMILKA/MARCIN............................ ............... Dorka..............Julia/Milo (Miles) Klaudia.P.......Dagmara/Oktavian........................ .... .............. K. Liszt........... Basia / Andrzej lub Paweł..nie na 100%............... Asiaaaa........... Zuza/ Paweł

Kruszyna ja nie mam ochoty już na banana tylko tak jakoś wczoraj wyszło że zalewałam foremkę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a ja też trzymam kciuki za Was wszystkie ❤️

Kruszyna no jasne, że kciuki trzymam i zaraz bede tańczyć i śpiewać, żeby @ nie przyszła do żadnej z nas :):):) Dorka gdzie jestes? Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz 👄

dziewczyny ma ochotę któraś na kawke rozpuszczalną bo właśnie ide na dół robić z mleczkiem czy bez

Juz sie melduje ! No wiec byly wczoraj staranka, czyli wszystko idealnie w owu - noc przed i tez dokladnie w sama owu! Dzis robilam ostatni test owu i juz sobie poszla bo nie bylo juz usmiechnietej buzki. Dziewczyny teraz mocno trzymajcie! Dzis juz przytulanko chyba odpuszcze, bo nadal sie nie za dobrze czuje! Sylwinka, dzis znow od rana trabia, ze do ciebie @ juz nie przyjdzie! Ide zrobic sobie herbatke ziolowa, ktos chce?