Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Dzien Dobry Dziewczynki! Caly ranek o Tobie Kruszyna myslalam :) Musi sie udac, wykresik obiecujacy :) Juz sie nie moge doczekac tych pieknych wiesci jutro! A u mnie jeszcze kilka dni do owu, chyba bedzie w pt i jutro ostatni clo, i dobrze, bo tak sobie sie czuje po tych tabl... no i zero ochoty na przytulakna :( Jak sie nei powiedzie w tym cyklu, to na wakacjach bedziemy czadzic, ale nie biore zadnych testow :) A jak dzisiaj humorki, u mnie nawet calkiem niezle :D:D:D Jak na poniedzialek ;)

bardzo ladne, ale one sa troche trudne do ulozenia... mialam kiedys tak :) Polusia zapomnialam pogratulowac! Super wiesci! Ja tez sie pisze na trzymanie malenstwa, no i wieczorkiem tez moge sie zajac, jak bedzie cywilna noc poslubna :D:D:D:D

Maluszka będzie na ślubie w brzuszku jeszcze :) Ale ile on ma cioć już :D A co do fryzurki to będę miała zajęcie póki siedzę na L4 :P A na lato myślę o obcięciu tak do brody :)

Wcięło mojego posta :(:(:(:( Dorcia - wiele kobiet po clo źle się czuje, ale to mija :) Najważniejsze żeby jajo było dorodne :P:P:P:P Ja dziś samopoczucie mam do bani, ale zobaczymy czy jutro będę miała powód do lepszego humorku :):):) Oczywiście napiszę wam czy wyszedł bledzioch czy nie. Boże, taką mam nadzieję i tak się boję znowu test robić :(:(:(:(

Kruszyna, wiem jak sie czujesz... Ja w zeszlym cyklu, bylam pewna, ze sie udalo... i jak robilam test to nawet sobie nie wyobrazalam ze bedzie negatywny... Strasznie sie rozczarowalam, ale teraz juz jest super! No mam nadzieje ze clo mi pomoze, bo jajo jest,ale nie wiadomo czy peka :( Kruszyna, bedzie wszystko super! Kup dobry test i beda dwie kerchy! Musza byc!!!

Polusia cioć jak cioć ale ile kuzynów i kuzynek będzie miał Twój maluszek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Grażka :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P nie ładnie zabrać stronkę i sobie iść :D:D:D:D:D

Kupię pre test, podobno dobry i dosyć czuły. Oj byle przeżyć dzisiejszy dzień i jutro rano powinno być wszystko jasne... Choć też niekoniecznie, bo @ powinna być jutro, najdalej w środę. chyba że mi mój organizm znowu figla płata :P Dorcia - ja nie jestem pewna, że się udało, mam po prostu ogromną nadzieję... To moja ostatnia szansa na zupełnie naturalną fasolkę... M nawet nie chciał słyszeć o tym że jakiś lekarz bedzie mu mówił kiedy działać :(

wiem ale ja mówiłam o K.Liszt bo urodziny ma 26 października i ja i Ona to 2 skorpiony:D:D

Kruszyna ja robiłam bobo test który niby wykrywa ciążę 6 dni po zapłodnieniu bo tak pisało na nim :)

kruszyna, bedzie dobrze. A co do lekwo, to szczerze nic sie za bardzo nie zmienia, bo mozesz sie przytulac kiedy chcesz i ile chcesz :D Ja poprostu musze lykac kilka wiecej pigulek rano kiedy biore witaminy :) Ale wierze ze ty nie bedziesz musiala :D:D:D:D

czesc:) kruszyyyyyyyna ja mysle ze ... bedzie :),nie chce zapeszac ale ta Twoja temperatura i cien drugiej kreski :D, wogole mysle,ze jakbys kupila bardziej czuly test to powinien juz dzis wyjsc,kup w aptece!! moj trafny cykl tez byl 3 ognisty :D nie moge juz sie doczekac jak go zrobisz powiem wam,ze jak troche siedze na L4 w domu,odpoczywam to ustaly moje dolegliwosci,nie ma mi niedobrze,nic nie boli,czasem cos zamuli w brzuchu ale wtedy szybko herbatnika zjem i przechodzi :)

Suri w domku zawsze mniej stresów jest :) Chociaż ja od 3 dni mam mdłości i nie bardzo mam smak na cokolwiek - poza owocami. Te mogłabym wcinać w nieograniczonych ilościach :P

Na razie do 6 marca, ale 5 idę do mojej gin i pewnie mi przedłuży. Wiesz ja pracowalam w KFC, więc nie bardzo mi pasuje tam wracać i stać po 8-10 godzin...

jak KFC to bez 2 zdan trzeba sie oszczedzac, zreszta juz duzo dalej ode mnie jestes ja wszedzie czytam ze do 3 m-ca wszystko sie moze zdarzyc i na moj brzuch to uwazam jak na jajko ;) polusia - a duzo mdlosci mialas? i w ktorym tyg?

Suri ja nie miałam mdłości właściwie. Tylko wtedy, jak mialam grypę no i teraz od 3 dni, ale to chyba przez katar.

No i ucichło coś tutaj..... U mnie za oknem sypie znowu śnieg i wieje mocno, aż nie chce się nosa za drzwi wystawić.... Dość tej zimy!!!! Muszę jakąś petycję do tego na górze napisać :):):):)

Suri reszta na sanki poszła :P:P ja się położyłam bo dzisiaj mnie mdli a jeszcze Madzia przyniosła misie i bawiliśmy się w dom :D:D:D:D:D:D

polusia ja wlasnie teraz pranie wieszam :) reszta chyba kciuki trzyma za niezaciazone i pisac nie moze:p sylwinka - o widzisz Ty sobie fajnie czas spedzasz:D

A u nas juz wiosennie :) dzis 12stopni :) No i mam nadzieje ze juz sie nie oziebi :D:D:D:D Ja dzis troche mam pracy, ale oczywiscie nie moge nie zagladac... to juz taki nawyk :) Dziewczyny, to na dwor balwany lepic :) juz niedlugo wiosenka przyjdzie i bedzie pieknie! Ja wczoraj kupilam pierwsze zonkile! Cudne!

Madzia to się nauczyła bierze mój telefon bo chce grać trochę pogra a później weźmie i wysyła smsy puste do koleżanek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a jeszcze czeka mnie trochę roboty bo muszę placek upiec i zrobić sałatkę bo w sobotę mam gości a tak mi się nie chce 😭😭

oo hej dorka - zazdroszcze CI :) a mi smierdzio wszystko.pietro wyzej ktos na klatce trawe pali no kuuuurrrrr..... az mi sie plakac chce,co ja w jakiejs melinie mieszkam,w domu pachnie mi praniem a na klatce tym gownem :(

Suri, pootwieraj wszystkie okna na klatce! A moze gdzies to zglos.... przeciez to nielegalne... Sylwinka przestan krasc stronki! Podziel sie!