Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Czasami wcinam czasami nie :D:D:D:D Mam jakis taki dziwny kwasny smak, wszystko jest kwasne :( Juz chyba zaczynam powoli fiksowac :D:D:D Ale piekne slonko za oknem, tez bym chciala sobie pranko na swierzym powietrzu wywiesic, a tu musze sie w pracy meczyc!

Polusia, ty caly brzuch w srodku musisz miec niezle posiniaczony od tego kopania! Oj bedzie pilkarz :D:D:D

Nie fiksuj Dorcia :P:P:P Zobacz, dziś już środa, jutro czwartek, potem piątek przeleci i będzie sobota i teścik i II tłuste krechy :D:D:D:D:D:D

Albo jedna i znow wyczekiwanie na @ :(:(:( Jak sie nie uda, to chyba w nastepnym cyklu wykoncze ukochanego! Ani dnia mu nie popuszcze, bo teraz mu odpuscilam od 13dc, ale to dlatego zeo oboje bylismy zmeczeni po podrozy :( Polusia a jaka bedziesz miala suknie do slubu, czy raczej nie bedzie sunki? Jaki stroj planujesz?

Dorcia będzie piłkarz i zagra kiedyś w mojej kochanej Barcelonie :P:P:P Planuję kupić sukienkę, ale krótką. Jakąś jasną - kremową, brzoskwiniową, albo coś w tym stylu :) Ale nie kupuję jeszcze, żeby się nie okazała za mała w maju :P A jutro po południu odbieramy obrączki :)

no to cudnie! Pewnie z sukienka poczkaj, bo pewnie teraz rosniesz z dnia na dzien :D:D:D Oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu :D:D:D mozesz sobie poszukac jaka ci sie podoba i kupic tuz przed slubem! Ale super! my w tym roku mamy tyle slubow, ze doslownie weekendow brakuje :D:D:D mamy dwa w maju, jeden w czerwcu i lipcu i potem w listopadzie i juz dwa na przyszly rok! moj ukochany sie smieje ze my chyba nigdy slubu nie wezmiemy, bo juz wszystkie weekendy zabukowane z wyprzedzeniem na nastepne 10 lat :D:D:D

Polusia będziesz ślicznie wyglądała :) Zawsze możesz kupić sukienkę odcinaną pod biustem - wtedy rozmiar brzuszka nie ma takiego znaczenia :) Dorcia my jesteśmy zaproszeni na weselicho 25 kwietnia, a potem mamy w lipcu i we wrześniu :) Ostatnio byliśmy w lutym :) Na to wesele w kwietniu nie idziemy, pojedziemy tylko do kościoła, bo z finansami krucho, a młodym trzeba od serca dać trochę kaski :)

Właśnie sobie nałożyłam drugą porcję pomidorowej :D:D:D:D:D Jadłam niedawno a już jestem głodna, normalnie w żołądku burczy :P:P:P

wróciłam ;) byłam na spacerze z moją przyjaciółką, która wróciła na stałe do Polski :) trzy godziny chodziłyśmy i mam dość. Jak wróciłam to strasznie bolał mnie brzuch aż się wystraszyłam ale teraz przeszło, ale sprzątanie i ogródek to sobie dzisiaj chyba odpuszcze. Kruszyna ja wiem co czujesz przed wizytą u lekarza, ja też się martwiłam :) cieszę się, że się przepiszesz już dzis do dolnej tabelki :) Dorka nie szukaj w sobie żadnych oznak ciąży bo możesz żadnych nie mieć jeszcze :) mnie piersi też nie bolały mocno, dopiero później dały o sobie znac :) ja wierze, że teraz się udało i mocno kciuki zaciskam :) za rezte staraczek oczywiście też :) Polusia jeszcze miesiąc do ślubu :) stresik mały już jest? właśnie co z Kasią? nie oddzywa się za często :( Kasia wołamy Cię, szybko pisz co u Ciebie i Wiktorka ;)

U nas na razie cisza ze ślubami. W przyszłym roku się szykuje w maju, no i może nasz kościelny ;) Moje koleżanki to na razie nie bardzo chętne , o kuzynach i kuzynkach nie wspomnę :P

Sylwinka kiedy idziesz na usg zobaczyc płeć Twojego brzdąca? U mnie też cisza ze slubami i dobrze bo teraz inne wydatki się szykują :P

Grażka no jest już trochę stres :) Zwłaszcza, że jeszcze nawet nie zapraszaliśmy nikogo. No, ale to tylko ślub cywilny i doszliśmy do wniosku, że nie ma się co spieszyć. Będziemy się martwić przed kościelnym ;) Ale to dopiero jak mały się urodzi już :) No nie bierz się już za sprzątnie, bo to napewno ze zmęczenia. Ja też tak nieraz mam jak za dużo rzeczy robię.

no u nas slubow nie bylo i rapetem wszyscy postanowili zaatakowac w jednym roku! Dla nas to wydatek ogromny, bo jeszcze musimy doleciec do PL, a to latem nie jest tanie latanie :D:D:D ale ja kocham sluby i juz nie moge sie doczekac! Grazka, mam nadzieje ze masz racje i czekam i czekam do soboty! Do niedzieli to chyba nie dam radu :D:D:D Grazka, fajnie ze sie tak nachodzilas, ale dla dzidzi chyba bylo za dlugo! Super masz ze przyjaciolka juz na stale wrocila, moja jest w pl i strasznie za nia tesknie! Tel to nie to samo co spotkanie i ploteczki!

witam slonecznie :) dorka - fucktycznie na objawy za wczesnie ale za niedlugo sie wyjasni :) moj M stwierdzil ze jemu tez sie dzwiga jak zeby myje,hihi moze ja zadnych objawow nie mam tylko pasta nie taka,dzis kupilam taka herbal moze nie bedzie dzwigalo sie po niej ;) kruszyna zdaj relacje dokladnie jak u gina bylo :)

Polusia zazdroszczę Ci tych przygotowan :) Ja bym jeszcze raz poszła na moje wesele :) a Ty bedziesz miała dwie imprezki, najpierw ślub cywilny a później koscielny :) Dorka chyba za długo jednak byłam ale ten czas bardzo szybko minął i nawet nie wiem kiedy. Ja strasznie się ciesze, że moja przyjaciółka wróciła :) bylismy ich juz przywitac na lotnisku ale to nie to samo co sobie pogadac bez facetów :D co do testu w sobotę to nie czekasz sama bo my czekamy tutaj razem z Tobą i tak samo przeżywamy... ja jak nigdy mam przeczucie :) ale ciiii nic już nie powiem :P Agi kiedy dodasz jakieś zdjęcia z Barcelony na nk?

Ja zamierzam dzis powiedziec ukochanemu ze chyba mi sie @ spoznia, no bo miala byc 25dc a dzis jest 27dc :D:D no i chyba zrobie z nim razem w sob :D:D:D no chyba ze wczesniej @ zawita :( Spacerowanie na pewno nie zaszkodzi, ale nie ma co przesadzac Grazka no i dzidzia sie przypomniala :D:D:D:D A kruszyna juz zaraz jakos wychodzi, pewnie juz nogami przebiera z podekscytowania, a ja razem z nia :D:D:D:D:D:D

Grazka dodam moze dzis wieczorem:) sa b duze i musze je pozmniejszac:) a jest ich z 1000:) wiec mam trudne zadanie, jestem w pracy i strasznie zmeczona:/ padam doslownie za 2 godziny koncze i wychodze:) ,oj maz jest troche przezuiebiony po calej wycieczce;) nie mam juz w ogole sily, tak sie przejadlam rosolem;) chce mi sie tylko spac;p Dorka ja mam etap slubow w wiekszosci zaliczony, jeszcze kilka przed nami, teraz to raczej chrzciny:) itp,:)

Dorka odpisalas mi na pyt co z tym lekarzem jak to dziala, jak chodzisz prywtanie, musisz cos robic czy tylko idzuiesz?? i placisz?? ide na badania krwi w maju i chce prosto udac sie na konsultacje...Asia kiedy najlepiej robi bdania?? jest jakas specjalna pora cyklu, czy mozna kiedys ie chce>>>> musze sie przekonac czy ten progesteron mam w porzo:)

nie nie odp Ci, bo stwierdzilam ze sie pewnie przypomisz z pytaniem i wtedy Ci napisze :D:D:D no i dobrze myslalam :D:D:D No wiec jak idziesz prywatnie to nie potrzebujesz zadnych skierowan, tak samo z badaniami. Ja najpierw bym poszla do gina i niech ci zrobi usg, przebada i poleci badania. Wiem ze progesteron powinno sie robic wypoczetym na czczo, ale ja robilam ok 13 i moja gin byla w stanie okreslic problem i zapisac leki :D:D:D Agi dobrze ze sie przebadasz, uspokoisz sie, bo i tak bedzie u Ciebie wszystko super z takimi regularnymi cyklami!!!!

Cześć kobietki 🌼 Czytam Was codziennie, ale nie mam czasu odpisać. Już nie pamiętam kiedy coś do Was pisałam. eh... strasznie zabiegana jestem, jeszcze te święta, siedziałam w domu i pomagałam mamie. Nie miałam siły sprzątać, to chociaż siedziałam i kroiłam produkty na sałatki itd. U nas ok. Wiktorek szaleje coraz bardziej. Już raczej o stałych porach. Wczoraj chciał się wydostać na zewnątrz przez pępek :) Aż cały brzuch skacze jak się mały rozhasa. A jak tatusia słyszy, to wierci się na całego. Kopniaki jeszcze nie bolą, ale czuję dyskomfort, gdy uciska jakiś narząd albo wkłada stopę pod żebra i ciężko się oddycha. Remont idzie do przodu. Wczoraj odwiozłam zwierzaki do znajomej, żeby mąż mógł zająć się sypialnią. Ogólnie dużo już zrobione, co mnie bardzo cieszy. U Was widzę wszystko ok. Nie będę odpisywać wszystkim bo nie bardzo mam czas. Trzymam kciuki za Was wszystkie - Kruszyna powodzenia u lekarza, Dorka powodzenia w sobotę i dla reszty co która tam sobie zażyczy :) Poprawiam tabelkę i znów muszę zmykać trochę popracować. Buźka NICK...... ..........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30...............12.03.09................W-WA....... ....29.........1 anna999..............po świętach..............Lublin ..........26.........0 milka czekolada.....07.02.09................Sieradz.........26.... ... magda//.............8.04.09..................Kraków..... ....23........0 agi26................. 11.05.09..............Londyn..........26........0 Kruszyna2008.......03.04....................Bielsko..... .....23........0 Dorka.................po swietach...............Londyn... .......28........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ Kasia.T21...............25............27.07.2009........ ....26...........??? Polusia86...............23............08.08.2009........ ....22...........??? aska.osa................19............06/09/09.......... ....26...........??? Sylwinka 25............17............18.09.2009.............25....... ....??? MERY27.................14............8/12.10.2009....... ..27...........??? Grażka23...............14...........14.10.2009.......... ...24...........??? S.U.R.I..................12............22.10.2009....... ......30..........???

Kasia to remont na całego u Ciebie :) i Wiktorek szaleje tak jak mój syneczek :) Najgorzej jak chce się siku, a on po pęcherzu kopie :P

oki Dorka dzieki:) wolalabym isc od razu z wynikami...zeby tylko zerknal, bo ja bede tylko 2 tygodnie, chce to jak najszybciej na miejscu zalatwic, jak bede pewna, ze wszystko jest ok, to na luzie na pewno podejde do sytuacji:) maz tez sie zbada dla swietego spokoju:)

agi w dwa tyg to wszystko zalatwisz! Chyba warto zrobic wszystkie badania za jednym razem i ja robilam znacznie wiecej niz tylko progesteron, robilam jeszcze prolaktyne i kilka innych. Ja chodze do takiego laboratorium ze jak przyjde rano to wieczorem juz mam wyniki i moge sie dowiedziec nawet przez tel :D:D:D Agi na pewno nie masz zadnych problemow, bo wszystko chyba masz jak w zegarku :D:D:D No umieram z ciekawosci jak dziewczyny! Kruszyna musi byc juz po, pewnie skacze z radosci!!!!

Mialam w nocy goraczkie wiec caly dzien slaba i spiaca, dopiero teraz nabieram energii, ale nie przeszkadza to Malenstwu kopac i wiercic sie caly czas :) Dzis wystawil tak pieknie nozke chyba, bo dosc duza przez brzuszek, moj maz nie mogl z podziwu wyjsc, fajnie to wygladalo :) Agus zalatwisz wszystko na bank w dwa tyg, pewnie 2 wizyty bedziesz potrzebowala, na jednej zbada, zrobi usg i powie co zbadac. Progesteron robi sie zazwyczaj w drugiej polowie cyklu, bo wlasnie wyedy powienien wzrosnac, ale mozna sprawdzic tez w kazdym dniu, po prostu daje to inne informacje..... Czekam na zdjecia z Barcelony :) Kruszyna daj znac jak bylo. Ja pierwszy raz bylam w 8 tyg i widzialam serduszko bijace. Bylo cudnie.

Heja :) ja już po wizycie u lekarza, no i jestem tak jak myślałam po owulacji, widoczne było ciałko żółte na usg. agi jak chcesz zrobić hormony to napisze Ci jak mi lekarz kazał zrobić: 3-4dc LH, FSH, TSH prolaktyna 7 dni po owulacji progesteron bo to daje info, czy mogą być problemy z zagnieżdżeniem zarodka. a podczas monitorowania cyklu usg - robi się LH, żeby zobaczyć czy jest skok no i estradiol, żeby zobaczyć jakiej jakości jest pęcherzyk. Kruszyna, Anna czekamy na relacje :D

Asia, mam nadzieje ze juz temp przeszla i super sie czujesz! piszesz ze widzieliscie nozke przez brzuch? to jest niesamowite! Agi super zdjecia :D:D:D:D neti czyli rozumiem ze jest po, ale wiedzialas i wykorzystaliscie ja pieknie! teraz czekamy na rezultety ;) Ja tez takie badania robilam i tak jak piszesz niektore robilam od razu a niektore pozniej aby byc po owu, dlatego tak jezdzilam do pl co chwila... Ja juz po obiadku, dzis mielismy lenia i zamowilismy hinszczyzne. mam skorcze jednego jajnika, i troche boli, ale zupelnie do wytrzymania. Oczy mi sie same zamykaja, ale to dlatego ze nie spalam za dobrze w ostatnia noc :( siedze i ogladam przyjaciol, bo mnie zawsze rozsmieszja :D:D:D