stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Kochane stad to ja nie znikne na zawsze,za bardzo sie przyzwyczailam do was,no i w koncu mam siostre a rodziny sie nie zostawia nie?:)chodzilo mi tylko o dzisiejszy wieczor,choc przypuszczam ze jutro wcale nie bedzie lepiej niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 niop i gdze tą Stefcię wywaiło??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Dziekuje wam dziewczyny bo gdyby nie wy to chyba caly dzien bym lezala i ryczala w poduszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 ooo stronka moooooojjjaaa!!!!!!:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 głowa do góry Stefcia winko sobie wypij;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Nigdzie mnie nie wywalilo,siostra no wiesz co? stronke mi ukradlas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 :P niop co równowaga w przyrodzie musi być :Pheheh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Stefcia jutro bedzie lepiej- nie wolno Ci tak mowic....musisz byc wesola i radosna, bo niedlugo jak zajdziesz w ciaze to dzidzius tez bedzie smutny, wiec musimy byc wesolymi przyszlymi mamusiami ok???? Ktos ma ochote na kawke, bo ide wstawic wode....zapraszam do mnie i bedzie serniczek na zimni do kawki, czekam wiec;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Siostrzyczko juz sobie piwko walnelam ale nie pomoglo i tak sie zastanawiam czy nie skoczyc po drugie ale chyba sobie daruje bo zimno na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Sorki za bledy dziewczyny, mam nadzieje ze wybaczycie;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Jak bede jeszcze miala z kim je zrobic:(na serniczekjak najbardziej sie pisze bo uwielbiam ale za kawke dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 oj Stefcia piwo jest za słabe,chociaż nie wiem jaką masz głowę- ja kiedyś piłam tequilę i mnie to prawie zabiło- okropność!!! jakąś nalewę sobie trzaśnij żeby Ci się wesoło zrobiło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 A jezeli chodzi o siostry to jezeli czytalyscie caly nasz topik to my ze Smerfetka tez jestesmy "siostrami topikowymi" - odnalazlysmy sie tutaj i tak moja kochana "siostrzyczka" spodziewa sie blizniakow, bede ciocia......Smerfetko wielkiiiiiiiiiii- tesknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 ja też na serniczek chętnie;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 nie mam alkoholu w domu,rzadko cos procentowego pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Tiamat dobrze mowi, a Ty Stefciu sluchaj sie siostry:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Wiec wysylam do Was po kawalku serniczka, lapcie dziewczyny*******************************************************************************************:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 no wlasnie za slaba mam glowe na alkohol i chocbym wypila nieduzo to na drugi dzien chora jestem jak cholercia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Madzik a Ty co sie nie odzywasz????? Widze ze jestes na gg;););) a do nas to juz nie laska sie odezwac ojojoj;);):D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 Myszka MNIAM!! pyszny serniczek;) nie to że ja piję, ale trochę w życiu było głupoty i za dużo się czasem czegoś wypiło, Stefcia to mykaj po jakąś naleweczkę albo winko, dobrze Ci zrobi rozluźnisz się troszkę i na te jesienne wieczorki też będzie dobrze sobie troszkę wypić takiego trunku;):D albo puść głośno ulubioną muzyczkę i zacznij głośno śpiewać- też pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 O wlasnie Tiamat ....lallalalalllalallalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ Ja jak mam wlaczony komputer to zawsze najpierw wlanczam radio zeby gralo a pozniej otwieram nasza kafeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 Ja też mam słabą głowę dwa redsy i już mnie nie ma, ale niop cóż nie do picia człowiek stworzony został:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 siostra ogladam briget jones,tez taka zakompleksiona jak ja,chociaz ona duzo bardziej hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 jak sie ma 2 buszujacych po pokojach nastolatkow to nie mozna sie rozluznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 25, 2008 własnie zrobiłam sobie coś z procenten na rozluznienie atmosfery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 ja pije winko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 fajny film:) jakie Ty możesz mieć kompleksy, piękną kobietką jesteś!!! a co do nastolatków chmm albo wysłać do babci albo z mężem, ewentualnie do dobrych znajomych jeśli się ma takowych:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 25, 2008 Ja to sobie zawsze lubiłam butelkę białego winka półsłodkiego strzelić i do tego serek pleśniowy mniam mniam ale teraz szlaban i to na dłuuuuuugo. Sama butelkę wina wypijam. i nie śmiejcie sie ale wódkę lubię bardzo i miałam taka swoja buteleczkę i czasem sobie przes snem z gwinta pociągałam dla rozluźnienia ____ i co wy na to ? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 ja w barku mam likier kokosowy zawsze to sobie mieszałam z mleczkiem słodzonym (nie znoszę goryczki w alkoholu nawet redsa dosładzam) takim słodki likierek wychodził pycha ale jakoś teraz nie mam ochoty na nic z % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 heheh EfQa dobra jesteś;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach