Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 ja to jeśli wódkę to w postaci drinka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 a co do win to mój dziadek robi sam czerwone słodkie winka z wiśni i porzeczek mówię Wam pycha!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Siostra ja to przez tego dola dzis w ogole na nic nie mam ochoty:(jak sie film skonczy to sie szybko wykapie i wskocze do wyrka na nastepny film,nie martwcie sie o mnie kiedys mi przejdzie albo i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Ja tez jezeli wodke to tylko drink, chociaz czasami w wiekszym gronie trzebabylo tak wypic z kieliszka....brrrrrrrrrr.....:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 efqa________ no i prawidłowo, trzeba sobie dogadzac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Październik 25, 2008 Efqa kurcze nie spodziewlaabym sie po Tobie,ze sama sobie z gwinta walisz:D kurcze.ja ogladam Mam talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 ja wole czysta niz drinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 O widze ze coraz wiekszy ruch na kafee sie robi- super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 siostra i znowu mi stronke buchnelas,ale to dla ciebie na szczescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 myszk a ja nie mam twojego gg a bo wiesz co moj dawid jest z kolega i pija piwo i zabrali mi kompa ale juz im zabralam:P:P:P:P ale stronki klepiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 no to mamy impreze topikowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Aha madzik, a ja Twoje gadu mam i widze ze jestes dostepna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 A ja to raczej nie moge nic wypic bo na nocke ide do pracy-zostaly mi 2,5 godzinki w domu....buuuuuuuuuuuuu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 dziewczyny slysze alkohol ja jestem przeciwienstwem tego heheh ale dobra spirytus jest the best heeh :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 25, 2008 myszko do pracy idziesz ? szkoda :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 oj Siostrzyczko uśmiech proszę, zero smutków, nie myśl o tym co złe, ale o tym co dobre, zapomnij to co było, myśl o jutrze naprawdę w takiej sytuacji musisz zapomnieć o wszystkim co Cię boli na serduszku, zrób sobie SPA poczytaj jakąś książkę i zapomnij na chwilkę o przykrościach :):):):):):):):):):):):):):):):)łapcie bo uśmieszki lecą:):):):):):):):):):):):):):)):)))):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)bo uciekną!!!;):):):):):):):):):):):):):):):):)))):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 myszko :( bedzie nam przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 No siostra wlasnie film dla rozrywki ogladam bo na czytanie nie mam jakos natchnienia,gdybym chociaz wiedziala ze jestem w ciazy to bym sobie marzyla jak bedzie pieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 stefcia _______ bedzie pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Dziewczyny ale zanim ja pojde do pracy to wy juz bedziecie spaly.....wiec nie bedzie tak zle hehehehe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 heeh skąd wiesz może już jesteś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 25, 2008 Myszko to zależy na którą do pracy idziesz, ja akurat jestem nocnym markiem i chodzę bardzo późno spać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 25, 2008 no wlasnie skąd wiesz ze nie jestes stefciu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Ja ide do pracy na 6 wiec u Was tzn. w Polsce bedzie 12 w nocy;) byc moze niektore z Was jeszcze nie beda spac, ale wiekszosc pewnie tak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 No siostrzyczko jak to sie u nas mowi sklej zolwika:) bo ja tez po nocach buszuje,a pieknie to mialo byc ale juz nie jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Przeczucie!!!!!!!!!!moj z ryb wrocil to pewnie znow sie zacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Stefcia nie zakladaj ze znow sie zacznie, zobaczysz bedzie dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 25, 2008 Ksiaze zachowuje sie jakbym w ogole nie istniala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 25, 2008 Stefciu postaraj sie załagodzić to jakoś w końcu sie kochacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 25, 2008 Dziewczyny moze przejedziemy sie do tej naszej Stefci aby wybic jej z glowy te wszystkie zle mysli i przeczucia co???? Ktora sie pisze????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach