EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 No i od razu się wesoło zrobiło od tych muzyczek!!! Ale moja ulubiona to: Dzikość serca TLove ale nie mam do tego linka bo na you tube nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Tiamat dobre! Stefcia nie cierpię Rubika. Mam wysypkę od razu, ale to nawet nie przez muzykę tylko z zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Ja lubię głos Żebrowskiego stąd zamiłowanie do tej piosenki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 26, 2008 hmmm, dzis nie poslucham waszych kawalkow bo mam do dyspozycji tylko laptopa bez glosnikow (komputer w sasiedni pokoju okupuje mąż), ogladam taniec z gwiazdami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 A co powiedzie dziewczynki na trans:D http://pl.youtube.com/watch?v=Aiew8ywjEuU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=84psYe3g3kM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Fajnie się tego słucha chodząc po mieście;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Stefcia a ty tez niezła jesteś!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 26, 2008 a nie macie jakichs wiesci od Patinki?? moze juz zostalysmy ciociami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Ostatnio moja koleżanka dała mi taki link też fana pioseneczka ale trzeba mieć nastrój na ten gatunek- to typowy trans http://pl.youtube.com/watch?v=LqV5P8V6ZDQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 czemu niezla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Bo widzisz Siostrzyczko, ja dopasowuję muzę do nastroju czasem słucham ballat, czasem transu- jak teraz, a czasem nawet metalu(w liceum lubiłam death metal- teraz mi powoli przechodzi ale miewam czasem zachcianki) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 Skuzi za błedy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 26, 2008 Dobra mykam,jutro wpadne buziaczki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 26, 2008 niop ja też mykam muszę mojemu kolację przygotować bo wygłodniały wróci z pacy :):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) dla wszystkich;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 26, 2008 hmmm, pusto się zrobiło ja tez zmykam udanych staranek wszystkim pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Październik 26, 2008 hejka kochane nie mam nawet czasu i ochoty by was poczytac dolki jakies przedporodowe. Nie urodzilam dla formalnosci ciocie musza jeszcze poczekac :D ale juz chce rodzic EfQA jak ty dajesz rady kobieto? ja juz chce dzidzie pokarm nawal, nic nie wyciskam nie naciskam nie masuje a jak zdejme stanik to sie leje doslownie ehmm :-( mysle ze to chwilowe :) (dolek oczywiscie) pozdrawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Październik 26, 2008 ja sie nie wysile zycze wam tylko dobranoc dopiero was skonczylam czytac natrzaskalyscie stronek ale jestem spiaca do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 26, 2008 Patinko ja czuję sie dobrze na razie ale też juz nie mogę się doczekać tylko że mi lekarz powiedziała że dzidziuś jeszcze posiedzi trochę :o także chyba sobie do 11 listopada poczekam a kto wie czy nie dłużej ......eh a tez już ciężko, tylko ja się boję co po porodzie....wszystko mnie będzie bolało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Październik 27, 2008 Przyszla do mnie ta wredota!!!4 dni opoznienia strasznie mnie brzuch boli:( ja juz skonczylam ze starankami,mam wto wszystk ogleboko w czterech literach !!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 witam dziewczynki! widze ze jeszcze nikogo nie ma? ale mialam piekny sen! szkoda ze musialam sie obudzic,snilo mi sie ze jestem na porodowce i zaraz urodze ale zanim urodzilam to sie obudzilam szkoda bo nie zdazylam zobaczyc maluszka:( kurcze mi sie sny czesto sprawdzaja moze i tym razem sie sprawdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Kalpku przykro im,mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 Widze ze nikogo nie ma to chyba sobie do miasta mykne po zakupki i jak wroce to zajrze,moze wtedy bedzie was wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 ja w domku gotuje obiad też miałam doła wczoraj mąż mnie wkurzył tak to nieraz bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 No nareszcie! witaj Jolanto bo juz myslalam ze wszystkie w akcji zaginely hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 27, 2008 No wlasnie czasem sa tacy kochani ze szok a czasem im odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 patinko słoneczko nie martw się znam twoje obawy ale wszystko bedzie dobrze to dobrze że masz mleko ja nie miałam wcale i to była rozpacz a co do piersi to miej w zanadżu krem bepanten jak dzicia pogryzie piersi i będą bolały to pomoże albo nakładki na piers mogą się przydać kalpku serduszko dobrze że jest @ teraz spokojnie nie stresuj sie dobre winko na uspokojenie i zobaczysz zadziała buzki dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 27, 2008 hej stefcia ja też ostatnio miałam taki sen że byłam w ciąży moja mama już miała dziecko na recach a ja jeszcze z brzuchem to tak w podswiadomosci ale czasami tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach