stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 Moj takie odnawia,takie ma hobby,wychodza naprawde super,w domu juz mi 2 pary drzwi zrobil i podloge w przedpokoju a na tym nie koniec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 HHHuuurrraaa i znow stronka moja!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 Tiamat to musisz byc szmalowna bo takie rzeczy to drogie sa jak cholerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 na aukcjach nie są takie drogie;) to zależy co się kupuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 za to sa piekne,kurde brzuch mnie coraz bardziej boli tak ze pewnie juz po ptakach,zaraz sie chyba rozkleje z rozpaczy,co jest kurde nie tak ze nie wychodzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 Stefcia nie martw się moje koleżanka starała się cały rok a była całkowicie zdrowa przestała mężem myśleć o dzidzi i momentalnie zaszła w ciążę- nam też się uda zobaczysz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 Tylko ze to sie nie da tak calkiem nie myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 28, 2008 Hej hej!!! Witam wszytskie forumowiczki! Stefcia co to za smutki, glowa do gory i szeroki usmiech - nie poddawaj sie !!! i nie watp w siebie! i masz racje, nie da sie calkiem nie myslec- bo skoro sie planuje to sie mysli - logiczne, nie? :) wiec myslmy tyyylko pozytywnie! EfQa ja do swojego stanu pozostaje obojetna, nie chce sie martwic na zaps. Myslalam juz o tysiacach mozliwych chorob przez ktore byc moze nie dostaje okresu. Jednak logicznie myslac - skoro nigdy nie mialam zaburzen w cyklu to nie raczej malo prawdopodobne jest to, zeby cos zlego sie dzialo od tak - w sensie bez zadnych poprzednich objawow. Jedyne co - to moze castagnus mi cos pomieszal. Wiec poczekam na dokladne badania u gin. Ale dziekuje za \"troske\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 Wiem mnie też jest trudno- tego się trzeba nauczyć;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 Tak tylko ze ty dopiero zaczynasz a u mnie to juz bedzie 5 niepowodzenie:(ide myc te okna pozniej wpadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 Stefcia :):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):::):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)-dla Ciebie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 28, 2008 wlasnie zajmij sie czyms i odciazysz glowke od myslenia! powodzenia :) i nie zmarznij w lapki przy myciu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 Witaj Czokdi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 dzieki siostrzyczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 Czokdi juz mi wszystko jedno,mowilam sobie ze bede twarda i dam rade ale jakos nie wychodzi:(,wzielam sie za sprzatanie a i tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 Siostrzyczko to może jakiś filmik??;) żeby zapomnieć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 28, 2008 Tiamat86 witam Cie rowniez :) Hmm trudna sprawa z Toba Stefcia! :) to moze idz do sklepu i kup sobie cos slodkiego, cos co najbardziej lubicz, zrob sobie herbatke (jak dobrze pamietam- wolisz herbate od kawy) i zapal papieroska i przez piec minut sprobuj myslec tylko o przyjemnosci :) (dzis ja pozycze zapalniczke :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 Sęk w tym ze na nic nie mam apetytu od kilku dni a herbaty juz tyle w siebie wlalam ze zaraz pekne,te filmy ktore mam to juz wszystkie widzialam,poza tym nie mam na nie czasu bo musze te okna umyc i obiad zrobic,nie martwcie sie o mnie kiedys mi przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 28, 2008 no to tak, zebys miala wiecej do roboty to mozez i mi pomoc w myciu okien, ojjj a ja mowie Ci - mam ich duzo- i przy 6 oknie to juz zaczniesz myslec tylko o przyjemnosciach jakie beda na Ciebie czekac po ich umyciu;) usmiech poprosze!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 28, 2008 no i dodac link do moich solnych rzeczy -jeszcze nie pomalowane, poczekam kilka dni - wtedy to zrobie :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a039789acb48174d.html i http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/28a61c8d2ce2d8e8.html ;) sie "pochwale" no :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 heheh śliczniutkie- ten Aniołek fajny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czokdi 0 Napisano Październik 28, 2008 ach - dziekuje :) zawstydzona czuje sie- pierwszy raz publikuje swoje "wynalazki" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 i dobrze!! tak trzymać!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 28, 2008 ja myka muszę się położyć bo przez tą pogodę to spać się tylko chce- zajrzę do Was później;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 28, 2008 a ja sie narobilam jak nie wiem jeszcze mi podloga zostala,za okna sie jeszcze nie wzielam bo zabraklo mi papieru a taki specjalny kupuje co nie zostawia tych wloskow i nie pozostaje mi nic innego jak skoczyc do miasta:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 28, 2008 Heh hej:) Dziwczyny sie wziely za porzadki -ladnie, a mi sie nic nie chce....pogoda do d**y, pada i jest ciemno jak w nocy.... Ide sobie zrobic kawke i jakas kanapke i bede sie lenic caly dzionek, oprocz tego ze robie pranie, jeszcze 2 pralki mi zostaly.... Za chwile wracam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 28, 2008 dziewczyny a ja dopiero skonczylam robic pierogi jak ktoras chce to zapraszam:):):) myszko a u nas nawet cieplutko bez wiaterku fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tynusia Napisano Październik 28, 2008 Cześć dziewczynki!! Mam taki problem bardzo chciała bym zajsc w ciaże.Ale mi to nie wychodzi . Byłam u swojego ginekologa i przepisał mi luteine i duphaston i oczywiście badania na prolaktyne. Brałam luteine przez 5 dni 3x1tab. dostałam okres i w 15 cyklu mam zacząć brać duphaston przez 10 dni po 1 tab.A badania na prolaktyny wyszły mi 35.7ng/mL i nie wiem czy dobrze czy nie ??? a do gin ide dopiero 10 listopada i sie troche niecierpliwie odpiszcie mi prosze czy mam jakieś szance na dzidziusia z gory dziękuje pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 28, 2008 Tynusia witaj u nas my tu wszystkie czekamy z niecierpliwoscia na fasolke, wiec zycze Ci aby Wam sie jak najszybciej udalo zobaczyc II kreseczki:) zostan z nami , dopisz sie do tabelki a bedzie Ci z nami razniej:) Madzik ja chetnie sie wprosze na Twoje pierozki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 28, 2008 Cześć dziewczynki Ja mam juz nowy zlew w kuchni i bardzo ładnie wygląda, wreszcie przestane marnować hektolitry wody. :) Czokdi fajne te rzeczy porobiłaś. Stefcia coś ty ostatnio marudzisz, coś trzeba wymyślić żeby ci humor poprawić.... Monia co tam porobaisz? Myszko buziaczki Ja tez dzisiaj porobiłam trochę porządków. PATINKO ODEZWIJ SIĘ !!!! Co tam u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach