graminis 0 Napisano Październik 30, 2008 MAMUŚKI trzymam kciuki za powodzenie \"akcji\" :-) czekam na zarażenie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Kurcze fajnie by bylo jakbys tak zaszly wszystkie w ciaze....pierwsza do testowania jest Misiaczki, pozniej ja i Graminis, pozniej Tiamat i Stefcia....moe ktoras z nas zlapie brzuszek Efci....czego Wam i sobie zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Październik 30, 2008 myszko... byłoby cudnie... i kto wie? może będzie :-) my dwie tak hurtowo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Graminis wlasnie zebysmy tak po dwie hurtowo zachodzily w ciaze....a masz jakies objawy na @ czy na fasolke-chociaz one sa bardzo podobne i badz tu madry czlowieku;) mierzysz sobie tempke??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Październik 30, 2008 nie mierzyłam w tym cyklu tempki... sama już nie wiem czy objawy mam na @ czy fasolkę... oczywiście mocno wierzę, że moje wrażliwe sutki nabrzmiałe piersi i kłucie w jajnikach to dowód na meblowanie się fasolki w moim brzuszku :-) a ty mierzysz temperaturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 hejka!! ciekawe czy jestesmy juz ciociami?? dzidziusia Efqi;) u mnie jeszcze za wczesie na łapanie brzuszka- ba mam koncówke @.... wle gdyby chcial poczekac pare dni to chętnie go przyjmę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 30, 2008 hej.:) ja tak na chwil pare niedlugo do pracy ...z pracy na pociag i do soboty wieczor mnie nie bedzie..:) EwQus mam nadziejke ze juz szczeliwie tulisz maluszka..:) Patinka26 moze TY tez juz po??:) u mnie @ sie wkreca...coraz krotze mam cykle...ost 26 teraz 25..ale to dobrze..:P po@ do gina zobaczymy jak te moje pecherzyki sie maja...:P caluje:*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Graminis ja tempke w tym cyklu zaczelam mierzyc pare dni przed owulka bo chcialam wiedziec czy mi podskoczy i i w 16 dc podniosla mi z 36.6 do 36.9 i tak sie utzrymuje do dnia dzisiejszego wlasnie od 36.9-37.0....dzis jest 10 dzien wyzszej tempki....wiec mierze dalej i czekam co sie z tego "urodzi" :D:D:D:D:D:D objawow to ja tez nie mam tylko podbrzusze to mnie boli juz od jakichs 10 dni i krzyze tez pobolewaja...zobaczymy:) Ewelka co tam u ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 30, 2008 ja mysle ze EWqA JUZ Z MALUZKIEM LEZKAJE;P A PATINKA chyba tez??:) ja jescze w domku niedklugo do pracy na noc..nie chce sie ale jakos trzeba sie zebrac...po na pociag i bede dopiero w obote wieczor..:P @ sie wkreca...po@ ide do gina zobacze jak te moje pecherzyki..i do dziela ...nie ch sie wkoncu uda!!!!!!!!:P caluje WAS:0 kalpku smutaku wiecej wiary uszki do gory wiem ze bys chcciala dzidzie juz ..poczekaj a zobaczyz...na wiosne jz taaaaki brzzek bedziesz miec..:P trzeba zapoczatkowac nowa tabelke zaciazonych hihihih:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Październik 30, 2008 MIERZYSZ W USTACH CZY W POCHWIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Misiaczku ale juz masz krwawienie czy jeszcze nie?? Bo jezeli nie masz jeszcze to jeszcze nic nie wiadomo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 30, 2008 znow kafe szwanjje raz nie a raz 2 na raz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Mierze w pochwie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 30, 2008 Myszka no krwawienie male..ale jest w noicy mnie napewno zaleje/..:/ tempka nika byla wiec nic z tego:) trdno natepny cykl mam nadziej ze ost:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
New_style_SB 0 Napisano Październik 30, 2008 wiecie wczoraj minal dzien spodziewanej miesiaczki i nic sie nie pojawilo dla pewnosci wykonalam juz 3 test ale za to ten trzeci z krwi jutro maja byc wyniki wiec pod koniec przyszlego tygodnia wybieram sie do gina trzymam kciuki za nowa mame:) tak wogule ktoras sie pisala ze dziwne ze tak szybko wyszly mi test na ciaze pozytywnie jesli mialam 1,5 tyg do spociewanej@ tak dosc szybko tez sie dziwlam..ale wiedzialam kiedy mam dni plodne i ktory jajnik w tym cyklu dziala ,a kolejne to mam dlugie cykle bo za 35 dniowe i zawsze dni plodne mam po srodku wiec mi to wystarczylo :) pozdrawiam goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Misiaczku to przykro mi ze Ci sie i tym razem nie udalo:(:(:( Ja pewnie tez dolacze do Ciebie za kilka dni[choc mam mala nadziejke ze moze sie udalo] :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Dziewczyny prosze Was , co Wy tu jakis strajk zrobilyscie ze sie nie odzywacie???? Halooooo straszne pustki dzis tu sa......:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 Cześć Myszko i Misiaczki. Koleżanka @ mnie powoli opuszcza więc znowu będzie się można łudzić, że może tym razem się uda... Jestem w niezłym szoku, że EfQa już na porodówce wylądowała i czekam z niecierpliwością na wieści od niej, tym bardziej, że w końcu nie wiadomo czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Patinko rozumiem, że Twoje maleństwo na razie się ociąga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 Myszko ja jestem tylko piszę pracę na zaliczenie (już chyba piąty dzień z rzędu męczę te 5 stron i końca nie widać). W ogóle to kiepsko się czuje-coś mnie kłuje w lewym boku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 Koleżanka właśnie wróciła do pracy z urlopu macierzyńskiego... ona jest w moim wieku, żyje z facetem bez ślubu i im się udało... a dlaczego ja nie mogę zajść w ciążę??? Znowu mnie podły nastrój dopadł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Saro witaj Dzis dziewczyny niemaja cos weny do pisania chyba;) Bedziesz i Ty w ciazy zobaczysz...... wielkie dla Ciebie i tez czekam na wiescie o Efci i od Patinki rowniez:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Październik 30, 2008 EfQa powodzenia już pewnie jesteś mamuśką i tulisz swojego szkraba do siebie Ciekawe czy to chłopczyk czy dziewczynka? Patinko a jak tam u ciebie czy też już jesteś mamuśką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Alutek jak sie czujesz???? Ja zmykam do sklepu polskiego po zakupy, bede niedlugo i mam nadzieje ze pozniej Was bedzie wiecej na kaffee:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Październik 30, 2008 Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ yourmind....................20...................1...... ............ ??.10.08 jolanta2......................27...................2.... ..............09.11.08 stefcia31 ....................31...................5.................. 06.11.08 iwa18 /uk.....................26..................10......... .........pass niusiusia.....................27...................13... . ............07.11.08 Myszka24/USA...............25..................18.. . . .. ........03.11.08 nikolka25.....................25..................21.... .............24.11.08 dorota822....................26..................23. .. .............08.10.08 misiaczki......................23..................38 .................02.11.08 Sylwia29.......................29..................38... ..............21.09.08 Rusaczek/Nowy Sącz......34..................40.................17.10.08 Sara76.........................32..................51.... .............26.10.08 kalpek.........................22..............przerwa.. ..................... madzik.........................20..................3.... . ..............?????????? Tiamat86......................22..................1..... ..............04.11.08 EwelkaO ......................27..................1................ ...25.10.08 graminis......................25...................3.... ................03.11.08 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26...............34........... ...............30.11.08 EfQa......................30...............38........... . ..............11.11.08 becia_gask..............26.............. 34... . .....................03.12.08 asiunia27................27...............25......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............28........ .. ..............23.01.09 Smerfetka ..............29...............25 (bliźniaki).............24.01.09 kkinia30..................30...............21......... .................13.02.0 Monia671Kraków......27...............12......... .................01.05.09 alutek29.................29....................????..... .....................??? DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka.........Maja .....................02.05.07 PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek.............Kubuś.......... ..........01.07.08 Kakusia 22...........synek...............Kacper.................. 19.07.08 Cześć DZIEWCZYNY!!!!! Znowu trzeba dopisać się w tej samej rubryce :( Trudno... idę w sobotę do lekarza po nowe tabletki. Liczę, że teraz pomogą. Co prawda idę do tego samego lekarza (do którego mam mieszane uczucia). Będąc w Polsce nie udało mi się iść do mojego bo akurat wyjechał na jakieś szkolenia. Oprócz tego to przeziębiłam się i bolą mnie uszy. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na działanie lekarstw :) A co tam u Was? Powiem szczerze, że nie mam narazie sił nadrobić 45 stron ale pewnie uda mi się wkręcić powoli w bieżące sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 Nikolka25 a jakie tabletki aktualnie bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 30, 2008 ja sie martwie bo efqa sie nie odzywa kalpek_________ jest jakis problem z wyslaniem, uspie mala i sprobuje jeszcze z dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 Alutek29 a Ty jak się czujesz? Samopoczucie w porządku? No i kiedy idziesz do lekarza, bo widzę w tabelce, że nie wpisałaś daty porodu więc pewnie nie wiesz dokładnie na kiedy masz termin. Trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 PaniMisiowa daj cynk jak się dowiesz coś o EfQa, jeśli się stosowała do tych Waszych rad dotyczących poczynań w celu przyspieszenia porodu, w których miał uczestniczyć czynnie jej mąż to może faktycznie dzidziuś jest już na świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Październik 30, 2008 Miło Myszko że się pytasz, mówiąc szczerze to dobrze, ale znów miałam ochotę iść do labolatorium i zrobić betę żeby upewnić się czy ono tam jest. Ale siadłam spokojnie i wytłumaczyłam sobie że już w poniedziałek idę do lekarza i żebym nie przesadzała, bo poprzednie wyniki były dość wysokie a mi się nic nie dzieję, nie plamię, nie wymiotuję czyli wszystko ok. Ale juz bym chciała rodzicom powiedzieć ale z mężem ustaliliśmy że powiemy dopiero jak wrócę od lekarza,a tak fajnie by było teraz w weekend im powiedzieć jak pojedziemy do nich. Trudno muszę poczekać i powiedzieć, że ich wnuk rozwija się prawidłowo, więc muszę poczekać i powiem po wizycie u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia29 0 Napisano Październik 30, 2008 Witajcie Słoneczka! Właśnie miałam telefon od pielęgniarki, bo właśnie przyszły wyniki mojej bety. I.... ...i jest za mało, by się cieszyć i za dużo, by stwierdzić, że na pewno nie ma ciąży... Mam wynik 8,6. Definitywny brak ciąży jest poniżej 2. Natomiast przy 11 dniowym opóźnieniu miesiączki - ten wynik powinien być dużo wyższy. :-( Teraz czekam, bo mój gin ma przysłać mi maila z jego diagnozą. I ma wyznaczyc termin wizyty, by sprawdzić co się dzieje. W ten oto sposob zostałam pozbawiona marzeń. Nie ma nadziei w moim sercu. Jest obojętność, żal, pretensje do Boga, bo chyba o mnie zapomniał. Trzymajcie się kochane. Obyście miały więcej szczęścia. Zyczę wam tego. Pozdrawiam i całuję. Papaśki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach