Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

polusia gratuluję ci:) najlepsze przed tobą :D no ja właśnie wróciłam z siłowni, także już troszeczkę się popociłam, zaraz prysznic, jedzonko i zabieram chłopaków na spacer toa próbuj dalej a co tam:)

Polusia - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😍 Ja dziś z pracy prędzej wyszłam bo od południa w ogóle nie było już prądu więc szefowa mnie zwolniła :P Zjadłam dziś mannę, marchewkę galaretę rybną i dorsza z surówką ( jakieś max 700kcal mi wyszło) i mam zamiar nie jeść już nic :) Wieczorkiem zasiadam do pisania prezentacji, jutro plan...... ehhh, pracowite i męczące dni przede mną :o

no i po spacerku :D także dzień udany za mną trochę poćwiczyłam i jadłam według planu:) także ok

Polusia - gratulacje!!! teraz musisz się rozpieszczać i dbać o siebie :-) Polecam odwiedzić szkołę rodzenia i dowiedzieć się, jakie ćwiczenia możesz wykonywać. :-) ja akurat od lipca chcę zacząć starania :-) Na sieci możesz znaleźć ciekawe książki do ściągnięcia- Język niemowląt/ Język dwulatka/ Każde dziecko może nauczyć się spać/ Zaśnij wreszcie. Wystarczy pogrzebać w googlach. Mnie te dwie ostatnie pozycje uratowały życie, bo mała potrafiła budzić się w nocy co godzinę i bez cyca się nie obeszło. Jeśli chcesz mogę ci je przesłać, tylko podaj adres.

toa - możesz jeszcze patrzeć na jajka? :-) czujesz po sobie, że chudniesz? olenka- jeśli nie jest ci źle, to trzymaj dietę- pomyśl, jaka będziesz z siebie dumna! ;-) a ja wciąż ci dopinguję i szykuję nas do pójścia w wasze ślady. sieben- taka państwowa uczelnia to tragedia- pieniądze każdy bierze, ale zero szacunku! o materiałach do pracy dla ciebie pamiętam! jak tylko ją dostanę to prześlę a wczoraj mój mąż bardzo grzecznie zjadł na obiad zupkę ogórkową; po czym uzupełnił pustkę w żołądku 4ma grzankami!!! ale nic to- jesteśmy na dobrej drodze, bo kolacji żadnej nie dostał! :-)

ja tam na moja państwową nie narzekam :-) a propos jajek - jakoś jeszcze mnie nie odrzuca. wczoraj zaczełam norweską od początku żeby przerw nie było. dziś jestem jak na razie po dwóch jajach i 600 kcal spalonych na rowerku :-)

Zjadłam - wiejski, marchewkę i Jogobellę :) Teraz jeszcze papiery niech ogarnę....Czas dziś leci jak szalony :)

Gość zuźka29
Hej, chciałabym sie przyłączyć do tak sympatycznego gronka. Nie ważę może bardzo dużo ale chciałabym schudnąć ze 3kg dla lepszego samopoczucia, czuję, że mi tłuszczyku przybywa:-( Pozdrowionka dla wszystkich odchudzających się.

Uff ledwo żywa jestem :/ Wróciłam godzinkę temu z pracy i teraz sobie leżę i odpoczywam. Idę w czwartek do pani doktor i zapytam co z pracą - bo dzisiaj co chwilę musiałam iść usiąść bo mi się niestwty słabo robiło :( 18-08 jeśli możesz mi przesłać to mój mail polinka86@buziaczek.pl :) Będę wdzięczna :)

hej:) dziś się złamałam rano bo było mi słabo jakoś i ręce mi się trzęsły, trochę się przestraszyłam no i zjadłam banana i płatki z mlekiem ale potem byłam na zakupkach i kupilam spódnicę o dziwo rozmiar 36:) także myślę że nie jest tak źle jutro chyba od nowa nie wiem zobaczę papppp

witam dziewuszki :-) dziś mój 3 dzień po wznowionej norweskiej :-) jest dobrze... jem mniej nawet niż w jadłospisie bo się ze wszystkim nie wyrabiam :-) na wadze widać ubytek, ale wam go nie zdradzę. oficjalne ważenie będzie w każdy piątek :-) był u mnie dziś już mikołaj :-P przyniósł prostownicę, zaraz wypróbuję ... a potem godzinka na rowerku mnie czeka :-D

Ooooo widzę ruch od rana :D Super :) toa - pisz jak prostownica :) Polusia - jak możesz to bierz zwolnienie, z tego co wiem i tak jest płatne 100%, nie przemęczaj się oleńka - ach zazdroszczę ci rozmiaru 36, sama niedawno go nosiłam, trzeba do tego prędko wrócić!!

kurna..cudna :-D prostowałam na najmniejszej temp. na próbę i kurcze wystarczyło, żeby ładnie wyprostować włoski, jedno pociągnięcie i już :-) błyszczą się jak za przeproszeniem psu jajca na wiosnę ( moja koleżanka tak mówi, mam pasa ale kurna do dziś nie wiem skąd takie powiedzenie...). W dodatku myślałam że zajmie mi to dużo czasu, bo mam włosy długości między ramionami a łopatkami, ale szybko poszło :-) eeeehhh! czemu ja jej nie kupiłam wcześniej???

:D cieszę sie razem z Tobą toa :D jaka firma/funkcje?? ja mam nie firmową, zwykłą i już mi się marzy jakaś wypasiona.... :)

remingron s1031 ceramiczne płytki, turmalin, teflon ( jonizacja ), regulacja temperatury 130-200, cyfrowy wyświetlacz. Można też nią kręcić loki, ma film instruktażowy na dvd

Mmmmm to wypas :) Mnie też mąż pytał co chcę pod choinkę i na razie nie mam pomysłu heheheeee, za dużo mam życzeń ;) A wy co chciałybyście dostać??

hej:) ja juz tez dostałam prezent na mikołajki- koszulka do spania taka sexy wiecie:) jeszcze mnie czekają urodzinki przed świętami moje ćwierć wiecze heheee idę robić jakąś kawusię toa a zaczęłaś od nowa czy po prostu ciągniesz trzeci dzień dietki??

we wtorek zaczęłam od nowa i dziś mam 3 dzień :-) brokuły...

ja może od wtorku albo poniedziałku spróbuję, chociaż kilka dni?? nerwa mam dziś w pracy, szefunio mi siedzi na głowie, muszę mu usługiwać jak hrabiemu wrrrrrrrrrrrrrrrr, zaraz pęknę chyba

:) dzień zaliczam do udanych fakt,że nie jestem już na norweskiej ale jakoś dzisiaj trzymam dietkę a mój mały grzeszek dziś to kabanos:) za to byłam godzinkę na rolleticu i 10 min na platformie wibrującej i 30 min steperek skrętny:) jeszcze czeka mnie peeling kawowy i masaż:) do jutra dziewczynki, jutro ważonko pap

Hej:D u mnie waga pokazała 58,9 kg:) dla mnie ważne,że nie idzie w górę a jak u was dziewczyny?

Hejka :) U mnie 65,2 (lekko w górę) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chyba sobie fundnę tę dietkę od poniedziałku, choć kilka dni powiedzcie mi tylko jak ten (bleee) seler jeść??

Hmmmmmm, to może w ogóle zrezygnować?? Ja dziś do 14-ej w pracy bo na 16-stą lecę na zajęcia :( No i maraton jutro od rana do 21-szej 😭 Senna dziś strasznie jestem i nic mi się nie chce 💤

mam to samo co ty też mi się nic nie chce a jeszcze tyle rzeczy muszę zrobić mam nadzieję że uda mi się dziś na siłownię wyskoczyć to poprawię sobie humorek:)

hej 🖐️ u mnie waga troszkę ruszyła w dół dziś 4ty dzień norweskiej - jakoś leci... idę popedałować właśnie, 600 kcal mam do spalenia ( drugie tyle wieczorkiem )

toa codziennie pedałujesz? bo ja chodzę na steperku ale co drugi dzień bo czytałam że tak najlepiej żeby mięśnie odpoczęły