Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Kurde kiedy wy to tu nastukali :O ja nic nie widziałam a mam ciągle odświeżoną :O Misska ty chciałaś żebym się rozgrzała czy co :classic_cool: ci panowie są niegrzeczni :classic_cool: nie wiem czy ktoś miał by odwagę na tak przerażający widok:D Phill gdzieś ty był :D u teściowej :D

A teraz moi kochani :) :) :) :) :) :) :) :)Chwila z YERBA MATE:D

Fil eeee w urzedzie 🖐️ ja tez stawialam na tesciowa :D :D :D kurde kurde Ryjek ja lubie takich niegrzecznych panow :classic_cool: :D :D :D yerba mate pije o poranku, no ile razy mam powtarzac 😠

E to nie tak źle :D Najgorsze to może być czekanie :D A miałam się pytać :) i co kupiłeś te komputery co ci dali "bardzo wysoki budżet "na nie :Di jak tam ta nowa pracownica :) pisałeś kiedyś , że przyjmujecie kogoś :) a kompusia brak było dla niej :) I jak tam żonka :) zdrowa :) jak tam plecki :)

Misska nie jeż się tak :D bo ja chińczyk wyglądasz :D

He he Ryjku zacznę od Małżowinki:) Ogólnie jest lepiej, ale co tydzień coś się przyplącze, jakaś wysypka, jakieś nadwyrężenie itp. :) Plecki już w formie:) Kupiłem komputerki, jeden został mi do zrobienia i wydania, nijaka Basia dostała stanowisko, może nie takie jak by chciała, ale ma na czym pracować:)

Wychodzi stres i przemęczenie ,musi trochę wypocząć i to nie w jeden dzień ,tylko porządny urlop od wszystkiego :) czasem to najlepsza recepta na powrót do zdrowia :) Basia powiadasz:D Basia niech się cieszy co ma :D nie ma wszystkiego od tak:D

Dla mnie ten DOBRY wieczór to kolejne godziny walki z obżarstwem. No porażka... im bardziej powinnam schudnąć tym większą mam chcicę na czekoladę :O P.S. A mate nadal nie zamierzam pić! :P

Hehehe:D tak to jest, czego nie wolno to bardziej ciągnie :D Ja też nie pijam Yerba Mate :D ale muszę przedrzeźniać z Phillem i Miss:D A Miss się denerwuje :D a ja se żartuje :Dkurde kurde:D

Ekaterini 🖐️ nie wiem co sie uczepilyscie tej yerba mate, ale przeciez to nie jest herbatka odchudzajaca :D ona jest na pobudzenie umyslu, zastepuje mi kawe, dziala silniej i zdrowiej przy tym od kawy i energetykow :classic_cool:

Na cokolwiek jest mate, nie piję :P ale sobie zaraz "kakałko" przyrządzę. Z tłustym mlekiem!

Misska ty jesteś jak kameleon:classic_cool: raz chińczyk raz super koleś :D

Misska kurde byś rosołku zjadła to na pewno by pomogło:(