Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Misska rozkładam ręce i co tam jeszcze ..nogi?:D pobiłaś mnie kurde :classic_cool: Angel ,ale ze co ?:O

A u mnie jest zimno jak jasna cholera :O brryy :O jeszcze sobie narobiłam balaganu i obiecałam małej ze pójdę z nią na rower :O matko żeby jej sie odwidziało :O

Uważam ,ze jeśli sa takie piękne zdjęcie w necie to powinni wymyśleć jakiś gadżet zeby np.takie istoty jak my mogły sie napawać zapachem i ciepłem takiego miejsca :D tak samo jeśli chodzi o świeże górskie powietrze :D Wiesz siedzisz przed kompem ,masz total doła ,zimno szaro buro i ponuro (dodam jeszcze okres :O to juz masakra )i klikasz na takie zdjątko a tu z dyfuzora leci taka bryza:classic_cool: normalnie raj do tego okularki z obrazem 3D i jedziesz z koksem :D widziałam ze taki fotel juz jest z okularami :classic_cool:czujesz to ,siadasz w sekunde na fotel ,okularki na czachę :classic_cool:i momentalnie znajdujesz sie na wyspach i bujasz ,bujasz ,bujasz ...ahhh jak zajebiście :) aż tu nagle dostajesz z kokosa w łeb :D

taaa i ten kokos budzi Cie z tego pieknego snu :D ale kurde taki fotel 3 d - super sprawa :classic_cool: chociaz ja bym chciala tak realnie, znalezc sie tam, i bujac sie, i napawac pieknym widokiem :) ahh ahhh ahhh :)

bora bora - raj na ziemi :) Ryjek jedziemy tam? :D ostatnie grosze bym wydala, pol chaty sprzedala, zeby tylko znalezc sie tam! choc na chwilke :) no moze tak na tydzien :D

Ja sobie katamaranem bede pływała :classic_cool: zawsze mi sie marzyła taka wyprawa po ciepłych wodach na katamaranie :D tak bym sobie lezała na tej siateczce w środku i woda by mnie pluskała od spodu :classic_cool: mmmmmm..... Jak ty sprzedasz pół chaty ja sprzedam pół chaty to troszke nam sie uzbiera :D ze dwa tygodnie tam poleżymy :D czujesz tą opaleniznę :classic_cool: Matko jakie my ładne by były :D A zapomniałbym :D dorwałam próbki takich kosmetyków z Nivea:) dokładnie Natural Beauty :D i jest tam piling do twarzy (ślicznie pachnie )krem do twarzy i pod oczy :) i tak czytałąm na necie opinie i ceny patrzyłam i chyba kupie sobie cały komplet :) ten piling jest fajny bo taki delikatny ,krem delikatnie błyszczy i dobrze sie wchłania :D a to pod oczy to taki fajny bajer :classic_cool: ma perłowy kolor z drobinkami złota czy cos tam ,ale ja wycziłam ze to fajnie wygląda jak tak pod oko dasz i na górną powieka i troszkę na kości policzkowej :classic_cool: zajebiście to wygląda tak Amerikańsko no wiesz tak świeżo :D

Ryjek a sobie plywaj na tym katamaranie 🖐️ ja podziekuje, bo sie wody boje :D zawsze jak plyne na jakims jachcie, zaglowce czy czyms takim to sie boje, ze sie wywroci :o a znowu na statku na morzu to mi niedobrze, bo chorobe morska mam, wiec ja sie jednak pobujam :D daj no linka jakiegos, oblukam te kosmetyki :classic_cool: chociaz ja mam swoje ulubione kosmetyki, szczegolnie jesli chodzi o twarz, wiec raczej nie probuje nowosci, bo skore problematyczna mam i sie po prostu boje :) to samo mam z szamponami do wlosow :)

Ryjku katamarany są dość niebezpieczne, lepiej zwykły porządny jednokadłubowiec:)

A to o te kosmetyki mi chodzi :)http://www.wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci/Upiekszajaca-linia-Nivea jeśli chodzi o produkty do twarzy to ja mam to samo dlatego też smaruję sie tylko dove albo niva soft :D ale ten mnie nie podrażnia i nic mi po nim nie wychodzi to kupię ,cena też nie jest jakas straszna :) o czasem smaruję sie kremem z oliwek :) ale bardzo tłusty jest więc czasem to robię :) A z tym katamaranem to wy zawsze coś wymyslicie :D ja to miałam na mysli ze go przycumuje jakimś wilegachnym kamiorem do dna :D i bedę sobie leżała na tej siatce :classic_cool: i łapał promienie słońca :D a katamarany to mi sie tylko podobaja te własnoręcznie robione z drzewa z takimi łukowatymi połączeniami :) U mnie wieję jak cholera :O idealna pogoda na puszczanie latawców :D

no ciekawie sie prezentuje ta nowa seria nivei :) w sumie to jakis piling by mi sie przydal, wiec moze sie skusze :) ja myslalam, ze zamierzasz tym katamaranem wyplynac na szerokie wody :classic_cool:

He he a kto Ci powiedział że to źle jak pada :) Poza tym jako jedna z niewielu masz dzisiaj szansę na słońce:)

Doobry dzien:) Dajcie troche slonca jesli macie:) Dzis jest rocznica...20 LAT WOLNEJ POLSKI:D Widze,ze wczoraj troche rozmarzyliscie sie na temat cieplych krajos itp.:) Mnie szlak trafia bo w tą sobote znajomi jada do Holandii,,tam gdzie bylismy rok temu a ja nie moge jechac bo jeszzce nie moge ciezkich rzeczy podnosic itp.:O:O:O:O ..i gdzie jest sprawiedliwosc,pytam sie:P:P:P

Cześć pierdziuchy :D pry ,pry :D Przed chwilką u mnie lało :D ale juz spokój :) Misska ja zawsze jak mam kupic jakiś piling to kupuje najpierw próbkę w saszetce :) kiedyś kupiłam taki z Dax Cosmetix z bambusem i mordę mi pocieło dosłownie :O miałam cały pysk porysowany od tych drobinek :O Tan z nivea jest taki delikatny i ładnie pachnie :) z tym pilingiem to zaczekam na razie bo mam z Joanny ,truskawkowy :D Angel ja własie od czasu do czasu uzywam tego co podałaś :) ale jest bardzo tłusty :) świeci sie po nim człowiek jak jaja :D choć przyznam ,że kremy z oliwek są bardzo dobre :) jest jeszcze oliwka do ciała ,.bardzo fajna :) ciałko ma sie po niej jak dzidzia :D Wczoraj zakupiłam w biedronce serek waniliowy w wiaderku :classic_cool:myslicie ,że dam go radę sama zjeść :classic_cool::D

Ryjku no widzisz a mi sie cera w ogole po tym kremie nie blyszczy , pewnie dlatego,ze mam sucha i szybko ona krem wpaja....musze jakis inny zakupic do cery nie suchej a bardzo suchej:P:P:P:P Nie cierpie wanilii ...dasz rade:D

Angel 🖐️ Ryjek 🖐️ Angel ten krem znam i dla mnie tez za tlusty jezeli chodzi o twarz, no nawet bym sie nie odwazyla :D ale do rak moze byc, bo rece mam bardzo suche. a co do gdanska... nie zebym sie chwalila, ale moja mam tam dzis jest :classic_cool: szczesciara :classic_cool: Ryjek a ja probek nie kupuje nigdy, a potem kosmetyki stoja mi i miejsce w lazience zajmuja, bo po pierwszym uzyciu juz ich wiecej nie uzywam :o ale na ten pilling to sie chyba skusze :) musze go oblukac :) Phill slonca nadal nie widze :( deszcz nie jest zly, ale... jezeli pada dzien w dzien przez miesiac to zaczyna mnie wqrwiac! 😡

No widzisz Angel ten krem ci widocznie służy dobrze ja tak samo się świece jak Misska więc go tylko czasem uzwam :) Misska kurde przecie próbka kosztuje ze 2 zeta :O tosz to koszt okropny :O ja wolę wydac dyszkę na 5 próbek i zobaczyć który przypasuje niz kupić cały pojemnik i go wywalić :O chociaz ja to zawsze matce wsyzstko daję ona to wciera w siebie wszystko :O jeszcze chyba tylko smalcu nie wcierała :O Zastanawiam sie też nad kosmetykami firmy Olay :) podobno sa dobre choć dośc drogie :D widziałam nawet kilka razy w telewizji jak wizażyści ich używają :) O kurde przypomniało mi sie :D kiedyś kupiłam taka maseczkę z AA żelową co sie potam ściaga taki kauczuk z twarzy :D i robiłam ją wszystkim w domu :D nawet michowi zrobiłam :D bardzo mu sie podobała bo miała taki odświeżający mentolowy zapach i ten kauczuk ,osz kurde jakie to było fajne jak zdzierali go z twarzy :D Kiedyś chcialam micha pomalowac kosmetykami :classic_cool: ale sie kurde nie dał :O nie rozumiem dlaczego :O żonka chciała oblukać jak sie ładnie cienie dobiera a on sie nie dał :O kurde no :O A jak byłam mała ,mój tatko wracał z nocki z kopalni i zawsze spał do południa :D to pamiętam jak kiedyś mu zrobiłam na głowie pełno kitków :classic_cool: a ze nie miałam tyle gumek do włosów to mu w kolorowe nitki obwiązałam cała głowę :classic_cool: miałam jeszcze taką ukryta szminkę czerwoną :classic_cool: i pomalowałam mu usta i zrobiłam mu takie okulary ładne na twarzy :classic_cool: ładnie w ten czas wyglądał :classic_cool: Gorzej było jak poszedł na dół do sklepu po żarcie na obiad :O nie przeglądał sie w lustrze bo taki zaspany był i poszedł :O czujecie co sie działo w sklepie :O no i wpiernicz dostałam :O też nie rozumiem dlaczego :O przecież chciałam żeby tatuś ładnie wyglądał :O

ryjku ja tez sie zastanawiaam i zastanawiam do dzis na firma OLAY:) Trzeba pamietac,ze drogie nie oznacza koniecznie rewelacyjne:):) hahahahaha to co zrobilas ojczulkowi swojemu to wymiata hahahaha hehee usmialam sie:P Ja zawsze z kuzynami wsypywalam sol do herbaty roidzicom,dziadkom, ich znajomym eheheheh

Własnie wiele dziewczyn sie zastanawia nad nimi ,ale jak dotąd nikt tego z moich znajomych nie kupił :D a mi szkoda kasy ,bo jak nie bedzie mi pasował to co z tym zrobić :O A ostatnio dziewczyna dawała na kafe fajny mix :) http://www.youtube.com/watch?v=k4vyYooUUE8 mi sie podoba :D ale ja bym tempo jeszcze podkręciła :D