Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

No kurde to dobrze ,że jesteście bo mi się nudzi :Oi tak okropne to uczucie ,ze zacznę jeszcze chwile wyć :Dałuuuuu Misska napisz coś jak było nad morzem .Byłaś na naszym czy gdzieś dalej pojechałaś ? Czekolada kto ci robił tatuaż ,do jakiegoś salonu szłaś ?:) Piszcie coś cokolwiek :O

A gdzie jest nasz rodzynek ? Pewnie wsiadł na rower i pojechał na wycieczkę :)

Ryjek rodzynek sobie poszedl, bo nie chcial tu sam siedziec :D bylam nad naszym polskim morzem :) bylo cieplutko, slonecznie, a morze bardzo spokojne zupelnie bez fal, wiec mozna bylo sobie poplywac i popluskac sie i porzucac glonami, bo niestety nie bylo meduz :D tylko strasznie duzo ludzi, ciezko bylo znalezc wolne miejsce na plazy idac o godzinie 10 np. :) spalilam sobie cialko, skora mi schodzi, z plecow juz zeszla i z dekoltu, teraz schodzi z brzucha i rak :o ale opalenizna nadal jest :classic_cool: no wlasnie Czekoladko w ktorym salonie robilas tatuaz? :)

Ja trzymałam kciuki byś miała super pogodę na wczasach :classic_cool: nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ,ale wisisz mi za to browka :classic_cool::D

Jak się kurde przestraszyłam linkiem czekolady 😭czekolada mnie o zawał o mały włos doprowadziła 😭 Wiesz co Misska :O Phill chyba strzelił focha ,że żadnych fotek nie dałaś :Dkurde i kto nas będzie yerba mate częstował z rana :D

Spoko ja się tak szybko nie obrażam. :) Ot muszę troszkę porządku zrobić w archiwach a to żmudne i czasochłonne. A swoją drogą to Miss mogła byś się pochwalić fotkami :)

Czkawka przeszła :) teraz sobie zajadam tościki i obtłuszczam klawiaturę :D

Misska no Phill o coś cie prosił :classic_cool: chciałby zobaczyć twoje fotki w bikini :D

Misska, świetne foto :) dawaj więcej! Sorry za linka, zapomniałam, że on tak wygląda :D a co do studia to faktycznie sami 'profesjonaliści'.... w trakcie po prostu składałam się ze śmiechu :D Dobre lody byłyyyy... i pamiętajcie polewa jest toffi, bo jak koleżanka zamówiła z karmelową to się popatrzał na nią jak na idiotkę :D:D

Czekoladko ciesze sie, ze sie podoba, tym bardziej, ze fotograf ze mnie raczej marny :D atmosfera w studiu jest wazna :) a mowilam przeciez, ze ja uwielbiam z polewa tofi :D a swoja droga ostatnio jak zamawialam fishburgera to tez sie krzywo na mnie spojrzala i zapytala czy kanapka ma byc z kurczakiem :D :o

Nie lubią tutaj czeskiej mowy:) Mniej więcej w tłumaczeniu "cześć dziewczyny", no ale oni coś nie teges po czesku :)