Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Hejka ludzie :) Angel nas odwiedziła :) fajnie ,niedziele wolne więc i czas dla nas znalazła :) wracaj dopiero jak uzbierasz worek kasy :D Phill ty chyba zimnolubych istot należysz:Da u mnie wczoraj było bardzo fajnie tak jak dzisiaj :) mam słoneczko ,ale gorąco nie jest :) fajny wiaterek wieje :) Zabieram dzisiaj córę na "sesję zdjęciową ":Dna huśtawki ,ciekawe czy uda mi się zrobić zdjęcie takie jedno :Dplanuję zrobić każdemu mojemu dzieciaczkowi zdjęcie i powiesić sobie na ścianie w dużym formacie w czarnych drewnianych ramkach ,pewnie bez fotoshopu sie nie obejdzie :Dtaki mam stary aparat :Dale spróbować zawsze można :) Mam zdjecia dzieci sprzed kilku lat ,najwyższy czas zrobić nowe :) A jedno takie mi sie udało zrobić małej jak się huśtała na opnie wśród drzew :) tak ślicznie wyszła :)

Ryjek fajny pomysl z tymi zdjeciami :) ja mam nad biurkiem pelno zdjec popowieszanych - lubie sobie na nie zerkac, bo wywoluja zaraz wspomnienia :) a ja bylam w niedziele nad jeziorem i cos mnie uzarlo w stope 😭 stopke mam spuchnieta i takla jakas odretwiala :o nie wiem co to bylo :( na zakupach bylam w sobote i prawie nic nie kupilam :o no nic nie ma w tych sklepach :o

Może to była mrówka ?:) Mnie kiedyś użarła nad stawem taka czerwona i też mi spuchło ,ale kolano :Doctem smarowałaś i cebulą ?:) czasem pomaga :) Jak się ustawia aparat ,albo co trzeba ustawić ,żeby np;była widoczna osoba tak jakby przybliżenie jej a reszta czyli tło było lekko rozmazane ?:) Człowiek plan pierwszy na drugim tło ?:D wiecie :Da i na cyfrowym aparacie to zrobię ?:D A ja kupiłam sobie zasłony do pokoju takie na ozdobę upięte :) podoba mi się a michu jak przyjechał to od razu je zauważył i także się podobały :) Kiedyś by nawet nie zauważył :D a teraz wszystkie szczegóły widzi :D

Kurde zapomniałam :)Misska ty farbujesz czasem włosy szamponetkami ? KKurcze chce sobie pomalować kłaki tak by mi z miesiąc trzymało jakies czekoladowe brązy czy coś ,patrzyłam w damskiej torebce ,ale tam pełno tego i nie wiem ,które takie tanie w miarę i ma gamę brązów dużą i trzyma się ok,miesiąca ?:) może któraś z twoich koleżanek farbuje tak czasem? A w sobotę to się wkurzyłam ,ostatnio kupiłam michowi rybaczki dżinsowe kurde chyba 68 złoty za daliśmy a w sobotę patrzę a tu wyprzedaż letnia i kurde te same po 35 :O nosz cholera jakbym wiedziała to byśmy poczekali i dwie pary kupili :O to się nazywa szczęście :O

Ryjku trzeba nastawić małą przesłonę. Wtedy widać tylko pewną część kadru ostro:) Cyfrówką powinno się dać zrobić Zgadza się jestem zimnolubny, bardzo źle znoszę upały. Taki mój los, na szczęście w naszym klimacie to rocznie wychodzi jakieś 10-20 dni w roku:)

Ryjek no moze to byla mrowa :( niczym nie smarowalam, bo nie mialam czym, dzis jest troche lepiej, bo juz to odretwienie prawie minelo, no co za owady :o ja nie farbuje wlosow, ale to ile farba sie utrzyma zalezy od tego jak czesto myjesz wlosy. a to co pisza na opakowaniach czesto gesto mija sie z rzeczywistoscia :) nie mowiac juz o tym, ze kolor ciemny braz albo czekolada u wiekszosci moich kolezanek wyszedl prawie czarny. mi sie marzy rudy.... ale boje sie zaczac farbowac :o

Dzięki Phill poszukam tego czegoś jak osłona :O kurde jeszcze mam menu po angilesku to ciężko trochę ,ale pogrzebię na necie może tłumaczenie do tego gada znajdę :D Misska toś mnie pocieszyła z tymi szamponami :O kurde muszę lajsnąć na chociaż miesiąc ,potem pójdę do siory :Otroche mnie ostatnio wkurza i muszę przeczekać moje odrzucenie do jej osoby:O

Miss a może witaminkę C z sporej ilości (wiąże toksyny). I podaj rysopis robala to mu zrobimy wjazd na chatę :)

Ryjek no kurde widzisz farbowanie to trudna sprawa na ktorej ja kompletnie sie nie znam :D :o Phill witaminka C powiadasz? to musze sprobowac :) niestety nie mam pojecia co mnie uzarlo, chyba mrowa albo jakis pajak, w kazdym badz razie sprawca szybko sie ulotnil, bo nic w trawie juz nie znalazlam, wiec najazd na chate odpada :(

Misska miejsce zbrodni jest znane ,poszukamy śladów ucieczki zbira ,ewentualnie przejrzymy pod lupą czy nie zostawił na twoim ciele odcisków palców ,znajdziemy gnojka i kara go dosięgnie :classic_cool:

Ryjku lepiej podjarajmy łąkę. Na stówę się upiecze. ;) Podgryzanie Misski o ile nie jest dozwolone jest zabronione pod karą zdeptania :)

Już wiem ,jeśli to była mrówka to Phill poczęstuje ją swoim butem co za tym idzie wagą :classic_cool:a jeśli to był pająk to każdą z jego odnóg przyczepię do konia i powiem "wieś ta wio koniki":classic_cool:i w tak brutalny sposób rozerwią mu ramiona :classic_cool: Idę ,robić zdjęcia :D

Hejka w ten deszczowy dzionek :D🖐️ Nie zgadniecie :D mam 200 zdjęć w tym 100 to drzewa z doktorkami ,ok.70 pustego opakowania po ibupromie wśród źdźbeł trawy :D i ok.30 zdjęć latarni :D to wszystko zrobił mój synek Kamil w przeciągu godziny :Dale mam fotografa w domku :classic_cool: Poszliśmy na plac i do parku a tam spotkaliśmy moją kuzynkę z jej małą córeczką co ma 2,5 miesiąca :D i tak poszliśmy na spacer razem z nią ,moja mała nawet o zdjęciach nie myślała bo oby dwie byłysmy zafascynowane malutką Amelką :D a mój syn dorwał aparat i walił zdjęcia na potęgę :D Musimy innym razem zrobić fotki :D ale co tam wczorajszy spacer był bardzo miły :) Właśnie wyczytałam w mojej lokalnej gazecie ,że będą budować u nas nowy hotel z krytym basenem :D oj jak fajnie by było ,już bym nie musiała jechać taki hektar :D A niedługo mają przyjechać łowcy kropka B:D czas kabaretów się zaczął :D Jest fajnie :D A tu takie cudeńko dla was a raczej dla płci brzydszej :D ja to kobiety muszą sie starać dla mężczyzn :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=H7zOcjJLklk :D

Cześć Ryjku, a Miss się gdzieś zawieruszyła:) Widzę że młody wyczerpująco przestudiował temat :)

Phill chyba rośnie ci konkurencja :Dbyło jeszcze kilka zdjęc z zawartością śmietnika :D ale chyba żaden rarytas oglądać pampersa wśród petów ,puszki od piwa i taki tam innych cudów :D Ty chyba dzisiaj w swoim żywiole :D jest chłodniej nasz zimoludku :D

hej ho 🖐️ no kurde zobacz jakiego fotografa w domku masz :classic_cool: filmik dobry :D jakbym widziala siebie :D :o a na kabaretach to ja bylam bedac nad morzem :) na ani mru mru - moim ulubionym :classic_cool: i jeszcze na kabarecie moralnego niepokoju :) super bylo :) lowcy tez byli, tez chcielismy pojsc, ale nam sie daty pomylily i niestety przegapilismy :o

Cześć sroczko :Dszkoda ,że reklama nie jest pokazana cała bo końcówka jest zaczepista:D

Ryjek no to jaka jest ta zaczepista koncowka? :D Phill nozka chyba coraz lepiej, teraz jest na etapie strasznego swedzenia :o ale odretwienie minelo, opuchlizna jeszcze jest. ale ogladalam wczoraj straszny filmik, nie dam Wam linka, bo jestescie zbyt wrazliwi :) byla pokazana reakcja ciala na podany dozylnie psychotrop, oczywiscie mlodzi ludzie wstrzykneli sobie go sami. ich ciala zaczely sie.... rozkladac!!! masakra :o glupota boli oj boli :( skad sie takie pomysly biora :o

Przedłużenie reklamy wyglądało mniej więcej tak :gościówka dalej stoi w tej windzie ,w pewnym momencie wchodzi chłopaczek do windy a ta znów wciąga brzuch i prostuje sylwetkę :D niestety jest już na resztkach sił i ledwo wytrzymuje jego pobyt w windzie :D on wychodzi a ona znów prycha i spódnica pęka :D heheh ale mina nieziemska ,bo wszystko jej oklapuje a brzuch wielki jak balon ,nawet koszulka poszła w szwach i ta jej boska mina i bezdech :D Misska jesteśmy z Phillem na tropie zbója :D jeszcze przyjdą wyniki z laboratorium odnośnie DNA napastnika i jest nasz :D

No ba :classic_cool: nie jednego wyrwiemy ,tak na zapas żeby się im znów nie zachciało kąsać naszej Miseczki :D Znów miałam curry z kurczaka 😭 ta potrawa wraca do mnie jak bumerang :D

wiecie co? skoro i tak juz szykujecie napad to chcialam jeszcze zglosic, ze napastuja mnie w nocy pewne osobniki zwane komarami :classic_cool: budze sie rano cala w bablach 😭 jakby dalo rano cos z ta mafia rowniez zrobic to ja bardzo prosze i zobowiazana niezmiernie bede :classic_cool:

Ok.młoda :classic_cool:tym również sie zajmiemy :classic_cool: tylko w zamian ty wpadniesz do mnie do chaty ,tak pod wieczór i strącisz wszystkie pająki ,które zwisają z gzymsu nad moim oknem :classic_cool:wchodzisz w to ?:classic_cool: A nie wspomniałam ,pająki są bardzo przyjaźnie nastawione :) tylko troszkę duże ok.10 cm ,czarne z długimi grubymi odnogami :) dobrze im z oczu patrzy :D