Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

dżenks mutier a wiesz że na tej gazetce uczyłem się budować modele?? Mam wielki sentyment do niej. Później już robiłem sam :) A teraz mój bratanek sprawdza ile wytrzymają :)

a no widzisz ,mam wie co dziecku się spodoba ;) mój tato kupował małego modelarza :)samoloty sobie sklejał jak mieszkał w hotelu górniczym sam :) potem jak przyjechałam do niego ,to cały sufit był w samolotach :D teraz już wiem po kim mój Damian mam ten zapęd :D Idę robić placek na dzień matki spóźniony :)

Ja raczej lubowałem się w modelach szkutniczych ewentualnie broń pancerna:) Jak się troszkę wyszkoliłem to potem sam budowałem z planów, Fajne to było. Tak się wyszkoliłem że na polibudzie nikt nie chciał uwierzyć że to przez zabawki :)

Niedługo będą u mnie dni miasteczka ,ma być Doda i Feel jedno i drugie o kant dupy obić ,ale na coś pewnie pójdę .Dody żadna mi się nie podoba ,chyba na tego Feela pójdę :( żenada kurde Kurcze dzisiaj mam iść na impre z okazji dnia matki do małej ,tylko ciekawe jak ,bo leje jak z cebra :O jeszcze placek mam zrobiony ,mała białe rajstopki i buty ,jak dojdziemy to będziemy wyglądały jak zmokłe kury wracające z poligonu:O by się miało prawo jazdy to autkiem by się skoczyło :( dupa jestem jak nic :( sankami posunę chyba

Ryjku ja mam prawko i się bujam po mieście Neoplanem:) U mnie na koniec czerwca robią święto województwa:) Popełnię kryptoreklamę :) Tu: dwl.lubuskie.pl zrobiłem stronkę. Treść i design urząd marszałkowski :) Nie udało nam się pojechać w te górki :( Małżowinka jest chora :(

witam wszystkich pieknie :) alez sie nie wyspalam ;d bylam na seksie wczoraj w kinie :D oczywiscie tym w wielkim miescie ;D :classic_cool: a teraz trzeba zakuwac do sesji, musze sie do 11 wszystkiego nauczyc ;/ potem jest MUNDIAL :D cholera jak tak mozna robic mistrzostwa w czasie sesji :( a i skarze sie ze na dzien dziecka nic nie dostalam.... :(

He he a już myślałem że na jakimś prawdziwym seksie:) No pusto bo jeszcze marszałek pisze przemówienie :) Jak napisze to braknie miejsca :) Na razie jest plakat i harmonogram :)

oj chcialabym zeby byl prawdziwy :D haha :D moze byc i przemowienie ale jak na stronie jest tylko strona glowna to po co jej robic menu? czy bedzie wiecej zakladek czy co? az mnie naszla ochota zeby sobie jakas stronke zrobic, ale musze sie uczyc finansow :(

jaaa cie ,wyparowałam z rana na targ ,potem do mięsnego ,otem atak na chałupę ,sprzątanie ,pranie ,gotowanie ,pieczenie ,pewna ,że dzisiaj sobota a teraz patrzę a tu piątek :D 🖐️ no ale jedna dobra strona tego ,że jutro mam luz :D aaakukaracza aaakukaracza tralalalala:D Co do Dnia dziecka ,to ja już nie będę taka i wiesz co Czekolada ,adoptuję cię ;) a co Philla takiego starego byka zaadoptowałam to dziewuszki młodej nie zaadoptuję ?:) Tu masz prezenta od Mamity na Dzień dziecka :) http://marketeo.com/photoOffer/big/362592_big.jpg :classic_cool: i tu na przeprosinki ,że prezent spóźniony coś dla księżniczki http://cokupic.pl/i/c_big2036070.jpg :classic_cool: no mam nadzieję ,że=p6slzh\i\d..,uśmiechnięta ;):D

:D troszkę na końcu zaszyfrowało :D miało być "mam nadzieję, że teraz buzia uśmiechnięta ":)

Phill nosz kurde nie marudz! :P pierwsze piekne slonce tego roku, pierwsze cudowne smazenie :classic_cool: ciesze sie jak glupia :classic_cool: a jak bedziesz marudzil to mi znow slonko sie skryje :( a wtedy to wiesz co bedzie - bedzie kara :classic_cool: a w ogole to dzien dobry piekny sloneczny cudowny 🖐️ :D

Kurde ,ale fajne topy na allegro są :) a jeden taki słitaśny coś romantyczny z koronką :) fajny kurcze ,ale powyżej 3 dyszek to ja nie kupię a gdzie jeszcze przesyłka .Szkoda ,ale trudno się mówi .:) Byłam dzisiaj na działce cały dzień i garowałam :) tylko się kurcze nie opalałam bo portki długie miałam ,bo....nie ogoliłam runa na girach :D:Omogłam tego nie pisać może :O jeszcze pomyślicie ,żem jakaś buszmenka :) a wczoraj byłam na bibce i wydoiłam 7 drinków z sokiem jabłkowo- miętowym i powiem wam ,że legalnie o własnych nogach doszłam do chaty ,bez chwiania nic a nic :) ale dumna to też nie jestem :Oa tak mi się pić chciało ,że nawet nie patrzyłam czy doję drinka czy sok :D tralala:) ps.Phill ,plis nie marudź na pogodę :) daj nam poużywać słoneczka :) no chyba chcesz solary mieć na topiku :D

No przecież nie narzekam na pogodę tylko na to że mi duszno :) Ale powietrze dzisiaj pachnie. Zwrotnikiem, dawno już takiego nie było :)

Jak zemdlejesz to cię będziemy reanimować :D Czekolada ci zrobi usta usta :classic_cool: Misska masaż serca a ja ....ja cię za rączkę potrzymam ;):D

To mogę?? mogę?? mogę?? mogę?? mogę?? już?? już?? już?? już?? już?? już?? już?? już?? :):):):)

O kurcze !:D Jakby co to ja cię rączkę trzymałam :Dreszta należała do koleżanek :P Phill ,żyjesz jeszcze ?:D

Kurcze zaproponowałabym ci loda dla ochłody ,ale brzmi to dwuznacznie więc ci go nie proponuję :D zjem sama jeśli pozwolisz :D ewentualnie będę co chuhać zimnym powietrzem po zjedzeniu :D Coś dziewczyny się nie kwapią do pomocy ,czyżby chciały abyś nam odszedł w stronę światła ?:D;) chociaż znając Misskę to pewnie od południa lata po sklepach za odpowiednim kolorem błyszczyka ,który jest wery wery ważny do reanimacji :classic_cool:

Kolor oczywiście :) Wiesz Ryjku ja zejdę to będę mógł je straszyć po nocy ;) Lody to ja tak nie specjalnie, także śmiało :)

Phill no kurde nie strasz :( ja sie boje duchow 😭 jestem juz jestem i nawet odpowiedni kolor blyszczyka mam :classic_cool: :D Misska cieszy sie sloneczkiem :D cieszy sie jak glupia :D siedzi na balkonie i wytapia swoj tluszczyk :classic_cool: :D Ryjek zeby Ci nie bylo glupio to ja powiem ze tez nog nie ogolilam jeszcze i tez zapierniczam w dlugich portkach :D podaj no jakiegos linka do tych slodkich topikow :classic_cool:

mało który facet pisze ,że nie lubi loda :D no ale na kafe to wszyscy wszystko lubią :D;) Misska przyznaj się podszczypywałaś sobie usta ,żeby ci lekko napuchły i wydymały do pocałunku z Phillem :P:Dtfu tfu do reanimacji :classic_cool: Z tymi topami to ogólnie kilka fajnych mi wpadło w oko :) jeden są takie fajne tylko kolory detne ,takie zwykłe prążkowane z koronką na ramiączkach i dekolcie obszytą ,ale nie takie babcine do halki tylko młodzieżowe :classic_cool:no i jeden był taki słitaśny biały jakby gorset bo bez ramiączek z falbanką :) taką słodką i guziczkami :classic_cool:

a ja tam lubie lody :D jakkolwiek to brzmi :D Ryjek sie nie musialam podszczypywac bo mam blyszczyk powiekszajacy usta :P ej no to poka ten top poka poka nie badz chytra :P :D