Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

Aniu, słoneczko kochane.... błagam! Powiedz że żartujesz z tym odchudzaniem. Z czego chcesz zrzucać? Facet musi mieć się do czego przytulić a Ty i tak już jesteś szczuplutka.

próbowałam kiedyś A6W,wiem że daje dobre efekty ale po jednej serii poprostu padłam i nie mogłam sie ruszyć :O poprostu koszmar,przez 3 dni tak bolały mnie mięśnie że myślałam że padne...:P

Wiecie kobieta powinna mieć jakieś kształty;-) a nie być chuda jak deska którą człowiek boi się dotknąć żeby się nie złamała:-)

dokładnie,Anuś Ty juz nie ściemniaj że musisz coś zrzucić!! :) Chudzino!!!!!

Kinia... całe zycie będziecie tyrać... tak czy inaczej. Jeśli chcecie być na swoim to nie ma wyjscia jak wziąść kredyt i kupić mieszkanie (Wpisz w wyszukiwarce "RODZINA NA SWOIM"- fajna sprawa dla małżeństw i osób samotnie wychowujących dzieci...)

Ja się zrobiłam płaska jak decha (strasznie mnie to boli) ale cóż, takie życie...

Paula jak jesteś taka chuda to przynajmniej możesz jeść ile wlezie:-D A co do tego, że jestem chuda to wiecie pozory czasem mylą:-)

Aniu...jakie pozory? nie śwruj :)) A ja chyba zmienię kolor włosów, wiecie?

Mój facet ma się do czego przytulić:-)hihi:-) ale powiem wam że też mam bardzo słabą silną wole:-) A co to jest to A6W?

wiesz,zawsze nogami i rękami zapierałam się ze nie wezmiemy kredytu!Nigdy!! ale teraz jak widze jak jest w rzeczywistości,tzn.takie dorosłe życie,no wiesz...to chyba sie nie obejdzie bez :( Niby idzie tutaj odłożyc sporo,tym bardziej że euro skacze do góry jak szalone,oby tak dalej! ale ile trzeba kasy by kupić ziemie,materiały,pozwolenia itd. poprostu masakra piłą mechaniczną :P zazdroszcze tym których rodzice mają dom i umożliwiaja młodym po ślubie że piętro jest do ich dyspozycji,to naprawde duże ułatwienie! a w bloku to mozna sie zadeptac! niby nie mamy małego mieszkania,ale wiecie,jak by było dziecko,to wstaw łóżeczko i coś tam jeszcze,wózek i tego typu rzeczy i sie nie przeciśniesz przez przedpokój :P hehe wiem że dużo młodych tak mieszka,wiem ze nawet w jeszcze gorszych warunkach,ale ja postanowiłam,chce zeby dziecko miało jak najlepsze warunki! A co do wynajęcia mieszkania,wiecie to może i dobre ale nie na dłuższą mete,pieniadze idą na wynajem i to taka studnia bez dna,a i nic nie zrobisz do końca jak chcesz bo to w końcu nie twoje mieszkanie....czemu teraz młodym jest tak trudno? A Wy Paula macie mieszkanie po babci K. dobrze pamietam??

Jaki masz na myśli kolor? Mi się podobałaś w takich czekoladowych. teraz masz chyba czarne co nie?

Ja będę mieszkać u rodziców cały dół będzie nasz:-) ciesze się że mamy własny domek:-) ale powiem wam że też chcieliśmy budować bo działka jest ale tyle kasy to kosztuje że wybudowanie by nam chyba z 10 lat zajęło:-(

A,co do kupna mieszkania,jest jeden problem,Jacek powiedział że nigdy nie chciałby mieszkac w bloku!:P On sie wychował w domu i dla Niego blok to nieporozumienie! A wiecie że mieszkania też wcale tanie nie są,czasem troche tańsze niż DOM!! A znów nie chciałabym kupowac gotowego domu,mamy wizje na domek i chcielibyśmy wybudować taki jak nam sie marzy :) ehh,życie jest cięzkie-przynajmniej nasze :P

A6W to aerobiczna 6 weidera. Zestaw 6 ćwiczeń wzmacniających i kształtujących mięśnie brzucha (po całej serii trwającej 41 dni masz kaloryfer) Zrobię sobie chyba mocno czerwony kolor... jak ta panna na fotce: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://e-biznes.pl/ebizCMS/UserFiles/case_garnier2.jpg&imgrefurl=http://e-biznes.pl/inf/2008/23135,Case_Study_Agencja_REDage_dla_marki_GARNIER.php&h=344&w=493&sz=135&tbnid=h-CKgDa4qBaSzM::&tbnh=91&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dgarnier&hl=pl&usg=__HT_sLZukfOHtOlqLDkev-qAsLcc=&sa=X&oi=image_result&resnum=5&ct=image&cd=1 nie wiem czy to się wczyta...

a kredytu nie chcemy brać bo odsetki by nas chyba totalnie wykończyły i taki kredyt to byśmy chyba całe życie spłacali

i własnie tego Ci Aniu zazdroszczę,wiesz że po ślubie bedziecie mieli coś własnego a nie tylko jeden pokój i wspólna kuchnia z rodzicami :O Chyba obrabuje bank żeby już zacząć budowę :P!!!

czerwień mi sie też podoba. Link nie działa! Własnie,odsetki :O a potem spłacać go do końca życia :(

Kinguś zadeptać się można...w kawalerce. My mieszkamy w bloku...w dwupokojowym mieszkaniu (tak, babci K.) i mamy mnóstwo przestrzeni. Jeśli chodzi o budowę domu to...naprawdę moze być problem. Moi znajomi od 3 lat czekają na jakieś jedno pozwolenie... następnych kilka lat będą się budować, urządzać itd. Ciężka sprawa. kiedy ja miałam czekoladowy kolor?! hehe, nawet nie pamiętam...

Gość tiruriruriru
jakie bzdury. zgłaszam ten topik do usunięcia

Przecztajcie sobie o tym projekcie: RODZINA NA SWOIM. To apropos odsetek.

Gość tiruriruriru
co wypad, bede robic co mi sie poboba to nie jest twój prywatny topik

Za granicą można coś zarobić na budowę ale w polskich realiach to jest nie możliwe, no chyba że ktoś zarabia z 10 tys na miesiąc.

no kiedyś widziałam jakieś foto na którym miałaś taki ładny ciemny brąz.no ok,może nie była to czekolada :P Ja już miała czarne,czerwone,fioletowe-oczywiście odcienie a nie czysty fiolet czy czerwień :P i w tej czerwieni czułam sie super i każdemu sie podobalo :D Paula,wrzuc jeszcze raz link bo mi sie nie otwiera