Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

Mi też było miło poklikać z wami:-) Troszkę stron nadrukowałyśmy:-)mam nadzieję, że kiedyś to powtórzymy, może wtedy będzie nas więcej. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę, całusy.

ola kurcze ja nie moge!!!! jednego dnia wiecej stronek zapisalyscie niz w ciagu kilku miesiecy od kiedy ten temacik nasz jest, fajnie :D:D:D Kinga moj maluch bedzie Michasiem, pisalam gdzies na poczatku :) No chyba ze dwojka lekarzy sie machnela i bedzie coreczka :P haha bylyby jaja :P

a tak w ogole to przybralo mi 13 kg... dla mnie to tragedia, bo nigdy tyle nie warzyal a od dwoch lat wage miala ta sama czyli 50 kg... a moze nawet i dluzej?? licze na to, ze szybko zrzuce i ze nie bede miala obwislego brzucha. niestety rozstepy juz mam :(

Michał... ślicznie:) Martuś jeśli będziesz karmić piersią to masz duże szanse na szybki powrót do dawnej figury (o ile nie będziesz szcuplejsza), troszkę ćwiczeń na brzuszek i będzie ok:)) Dziewczynki... dostałam wczoraj kwiaty od męża! SZOK! ;p A ja ciągle myślę o tym kimś innym... ;p grrr! Jestem zła na siebie!

dziewczyny,miałam dzis sen że urodziłam bliżniaki-córke i syna :P ale fajny sen ;) Co do rozstępów,duzo jest uwarunkowane genetycznie,chociaż moja mama nie ma wogóle a ja niestety mam na tyłku takie małe-więc jak widać to nie jest regułą...i boje sie że w ciąży mi wyjda... Kwiaty-hmmm jak miło ;)

rozstępy z czasem wyblakną, spokojnie... poza tym są dobre kremy na rozstępy, np. perfecta mama :)

Niezupełnie bez okazji...;p Wszedł z tymi kwiatami i mówi: \"Proszę...z okazji urodzin\" :) Ale ja wiedziałam że to kwiaty \"przeprosinowe\"... choć niespodziewałam się takiego gestu. Sądziłam że skończy się jak zwykle na suchym ~przepraszam~

Aniu, nawet jeśli się czegoś nauczył to zobaczymy na jak długo... :p Ale sobie potańcówę z córką teraz zrobiłam :)

ja rozstepy na tylku mam jeszcze z czasow dojrzewania, spodziewalam sie ze przy ciazy moga sie pojawic :( troche tez pewnie mojej winy bo nie smarowalam sie zbyt czesto... nie lubie ale teraz uzywam serii AA therapy zobaczymy, jak na razie duzo sie nie powiekszaja ale jednak sa widoczne, dobrze ze tych na piersi nie widac. jesli bedzie mozliwosc to bede karmila cyckiem :) przynajmniej pol roku, a jesli sie nie uda to trudno :(

31 tydzień...? ja rodziłam w 40 tygodniu ;p długo nosilam swojego bejbika pod sercem :)

hmm,urodziny to Ty miałaś jakiś czas temu no ale dobre i to :D Słyszałam że dobrze jest używać najzwyklejszej oliwki dla dzieci tylko regularnie i od początku ciąży i nie powinno byc problemów z rozstępami. Tylko wiadomo że nie zawsze sie chce żeby się smarowac ;) Ja mam troche celulitu ale sądze ze to po tabletkach anty,w końcu biore juz dosyc długo. cos za cos...

Co do rozstępów to ja też mam na tyłku i też ma z okresu dojrzewania:-( Brałam tabletki anty pół roku i po nich troszkę przytyłam:-( teraz trzeba coś z tym zrobić:-)

mi sie wydaje że moja waga też jest uzależniona od tabletek wlaśnie. Wiadomo,nie zwalam na nie całej winy ale cos mają z tym wspólnego niestety. A biore juz dobrych pare lat wiec i rozstępy i cellulit i te kilogramy które trudno mi zrzucić są własnie spowodowane przez tabsy... powoli chce rzucić tablety w cholere i przez ciążą dać odpocząć organizmowi pare dobrych miesiecy :)

Ginekolodzy mówią, że po nich się nie tyje, ale to nie prawda wzmagają apetyt, który czasem trudno pohamować:-/

Gość do usunięcia

Hey,ja jestem! Co słychać? U nas dziś znów wiosna cały dzień :) Oby już na stałe bo mam dość tej zmiennej pogody. Co u mnie? kupujemy nowe autko,tzn nie nowe bo używane-robimy wymiane na inne :) J. zamarzyło sie już inne :P faceci.... :D Dobrze że tylko samochody nudza mu sie tak szybko :P:P hahahaha A pozatym to nie myśle o niczym innym jak o małym dzidziusiu! cały czas-w pracy,w domu,w nocy mi sie śnią dzieciaczki...chyba popadam w paranoje! :O

A u nas pada sobie śnieg:-( mam już go dość!!! No faceci to mają bzika na punkcie aut:-) mój ma jedno i na razie nie zamierza go zmieniać:-) No no Kinguś może już potrzebujesz jakiegoś dziedziaczka:-D

hej brzusio w porzadku, maly co raz mi cos wystawi do przegladu, a czasem przechodzi samego siebie. ze tez taki szkrab ma az tyle sily, raz na ok 5 cm chyba piache mi wystawil, auccc troche bolalo... wierci sie kreci i tak prawie caly czas. a ja jestem wymeczona. juz chce aby byl z nami, bo ciaza to piekny stan ale juz chcialabym go miec przy sobie a nie w sobie :P ciezko mi coraz bardziej.