Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

Nooo, miałyśmy się spotkać... i miało to być miejsce do którego każda miałaby tyle samo trasy do pokonania :))

Mi bardzo pomogłyście uporać się z tęsknotą za moim wojakiem:-) do dziś jestem wam wdzięczna:-D

noooooo :] szkoda wielka szkoda że się nam to wtedy nie udało :( No ale dzis długo J pracuje...troche mnie to wkurza bo ma taki nienormowany czas pracy... A tak pozatym co jeszcze słychac??

Gość trutututututututututut7
w sumie to wam sie nie dziwnie bo gdzie pasztety znajdą pocieszenie, tylko na kafe

Ja też Wam wiele zawdzięczam... pamiętacie moje załamki, nie? Nie powinnam była się wtedy denerwować i wy mi w tym pomagałyście. Dzięki temu mam zdrowe dziecko :)

10?? więcej :P Ja też nie wiem jak bym bez Was sobie wtedy poradziła :) 🌻 Zawsze bedę o Was pamiętać :):)

może może :) kto wie,może przypadkiem :P albo kiedyś coś rzeczywiście zaplanujemy :) Jak już wybuduje dom :D to zapraszam jeje :]

Gdybyście mogły cofnąć czas do 10 maja 2006 roku... to czy zmieniłybyście coś co się od tamtego czasu wydarzyło?

wiesz nie chce tutaj pisać na forum bo jak widać różne dziwne stworzenia czytają ten temat oprócz nas :P

no ja bym z chęcią wymazała z przeszłości pare rzeczy których żałuje że się wydarzyły... Ale pozatym to myśle że nic bym nie zmieniła.Ale wojska znów nie chciałabym przeżywać :) no chyba że znów w tym samym składzie na kafe to musialabym się ostro zastanowić heheheheh :P

Ja bym zmieniła to, że była bym bardziej spokojna i opanowana taka jak teraz, bo kiedyś to kłóciłam się z moim co chwilę, a teraz raz na 3 miesiące i to przy dobrych wiatrach:-)

Kiniu, miałabym. Ślub brałam w 5 miechu ciąży:) Wystarczyłoby żebym wtedy sobie odpuściła ślub...

To dobrze Aniu że tak rzadko się kłócicie... dobrze mieć chłopaka z którym można się dogadać.

a no tak,Majusia już była :) ok,zaraz Ci napisze,Pauli juz napisałam :)

JA zmykam idę się umyć bo za chwilę mój Ł przyjedzie:-)ale wy tu sobie piszcie spokojnie:-) jak wrócę to poczytam i napiszę coś:-)

ja idę zaraz jakąś szamkę przygotować bo jak się moje maleństwo obudzi to musimy coś zjeść :)

Mi też było miło :) ciskam mocno i pozdrawiam Was wszystkie na raz :) Buuuziaki :*:*:*