Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

haha przypomniał mi sie nasz stary topic którego juz niesttey nie ma,pamietacie wojne z pomarańczami :P były jaja. Tylko że wtedy była masa innych dziewczyn i było wesoło :P Poprostu nie zwracajcie uwagi proszę na nie,nie ma sensu!

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.garnier.pl/img/OUR_PRODUCTS/PRD_HAIRCOLOR/100_COLOR/100_COLOR_BENEFITS_visuel.jpg&imgrefurl=http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/products_trade.aspx%3Ftpcode%3DOUR_PRODUCTS%255EPRD_HAIRCOLOR%255E100_COLOR%255E100_COLOR_BENEFITS&usg=__f_9gLSi2-OI9xv_YGdQC08skL0U=&h=470&w=260&sz=27&hl=pl&start=6&um=1&tbnid=apjWD8cU8maI5M:&tbnh=129&tbnw=71&prev=/images%3Fq%3Dgarnier%2B100%2525%2Bcolor%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN taki kolor! :)

Chyba wole jednolity kolor włosów:-) miałam raz pasemka blond i wszyscy stwierdzili że lepiej jeden kolor:-)

a ja lubię te pomarańczki... banda debili którzy wpisują sobie głupi nick i podjudzają do kłótni.

coś czaje na ten temat rodzina na swoim,że niby państwo coś tam pokrywa kredytu...tylko czy każdy tak może? Pozatym ja bym chciała mieszkać w moim mieście,muszę o tym poczytać dokładnie :)

no kolor super :) ciekawe jak by mi było w takiej mocnej czerwieni? :D

Dzięki Funduszowi Dopłat Skarbu Państwa małżeństwa kupujące swoje pierwsze mieszkanie w Dom Development mają prawo do 50% dopłat do odsetek od kredytu! to ze stronki skopiowałam hmmmm ciekawe :)

Ten projekt obowiązuje w całej Polsce z tego co wiem. Trzeba być tylko małżeństwem lub osobą samotnie wychowującą dziecko. No i nie możesz być w posiadaniu mieszkania...

wiesz co,chcemy wkrótce wziąć,ale nie mamy czasu by leciec do Polski by zaklepać termin w USC. A potem by "wypadało" heh znów lecieć na sam ślub a to nie tak hop siup,praca nas ogranicza do takich wojaży :P

jak bedziemy juz miec termin to obiecuje że poinformuje Was jako jedne z pierwszych ;)

wiecie,ja sie chyba łamie po trochu,może mam akurat taki okres,nie wiem,ale chciałabym wrócić do Polski! ehhh.myślę że to chwilowe,ale ciężko mi troche...mimo ze wszystko sie układa. A pewno jak bym wróciła to po 2 tyg miałabym dość i wróciłabym znów tutaj :P hehe

Gość tiruriruriru
boze jakie pierdoły kogo interesuje jaki bedziesz miła kolor włosów wiesniaro

no mam nadzieję :)) jejuniu....jakbym chciala czas cofnąć o jakieś 3 lata... albo do początku naszej znajomości... fajnie było mi z Wami przechodzić ciążę, spędzić sylwestra...:))

no fajnie było :) stary topik był fajny! i jaki z niego byl tasiemiec,ponad 1000 stron. I brakuje mi dziewczyn,szkoda że tak mało sie odezwało...

wieśniara Cię robiła pomarańczowy przygłupie! * przepraszam dziewczyny, musialam...;p

ale wiesz Kinguś... wtedy było inaczej. miałyśmy więcej czasu, łączyła nas ogromna tęsknota za naszymi wojskowymi, miałyśmy siebie w tych najgorszych momentach... a teraz każda ma pracę, męża, dziecko lub inne sprawy. poza tym inaczej byłoby gdyby tamten wątek był kontynuowany (miałby teraz ze 3 tyś stron ;p)

Ja bym się chciała bardzo z wami spotkać, planowałyśmy kiedyś ale jakoś nic z tego nie wyszło:-(

no też tak myśle,przykład na to jak się zmieniło widac tutaj,czasem po pare dni żadna nic nie napisze...takie życie... oj,wspomnienia :)