Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

Necia podaj maila to wysle ci namiary. bo na kafe nie bede pisala kim jestem :) odzywam sie co jakis czas. teraz mam czasem czas tak jak dzisiaj polozylam sie w ciagu dnia do wyrka i usnelam, bo pogoda straszna... i teraz tez mi sie oczy zamykaja. ale jakby co to z ktoras z was musze sie wymienic nr kom i w razie co bede pisac :D

Anetko,no na poważnie :D Tylko ze my bierzemy cywilny wiec nie trzeba już rok wcześniej wszystkiego planować :) teraz polecimy do Polski,kupimy obrączki,zaklepiemy termin,jakaś restauracje gdzie zjemy obiad,moze garnitur i skuienkę i tyle :)

planujemy zaprosić tylko najbliższą rodzine,poprostu chcemy wziąć ślub w USC a potem zjeśc obiad,ciasto,kawa i tyle. Zawsze tak sobie to planowałam.Nie chcę żadnych orkiestr,tańców,zabawy do rana.To nie dla mnie. J tak samo myśli. Sukienkę kupię jakąś elegancką,do tego buty na obcasie. J jakis garnitur i buty. Nawet nie żałuje że nie bedę mieć pięknej białej sukni,gdybym chciala to bym może w takiej poszła,ale szczerze mówiać-nie chce. I tak to bedzie wyglądać. Dokładną date ustalimy jak bedziemy w Pl. i wtedy Was równiez poinformuje! :) Teraz uciekam. Całuje

Marta śliczny jest:-)jeszcze troszkę i będziesz go miała przy sobie:-) Kinguś no no to już nie długo i zostaniesz szczęśliwą mężatką:-D a planujecie kościelny czy tylko cywilny? Ja też myślę nad cywilnym do kościelnego nie jestem aż tak przekonana. Martuś możesz mi na klasie napisać nr tel jak chcesz:-) Pozdrawiam

Aniu,tylko cywilny. Nie jesteśmy praktykujący wiec branie kościelnego byłoby śmieszne... Ale mam stresa :D

Kinga ja też nie jestem praktykująca, ale Ł czasami chodzi do kościoła, a jego rodzice chodzą w każdą niedzielę, więc raczej szansy tylko na cywilny nie mam:-( a wolałabym tylko taki.

Już wszystko obmyślam, Mam troche trudno bo nie ma nas na miejscu,jak polecimy do domu pod koniec marca teraz to bedziemy jezdzic i załatwiac,kupic ubrania,obrączki itp itd I mam tyle myśli co i jak że masakra :) Byłyście kiedyś na samym ślubie cywilnym? Jak to wyglądało?

hej hej ja swiadkowalam na cywilnym :) krotko zwiezle i na temat. co prawda bylo to prawie 4 lata temu ale cos nie cos pamietam. babka ktora udzielala slubu cos tam pogadala za nia powtorzyli przysiege, podpisy w ksiedze jakiejs, dowody osobiste swiadkowie podali, pozniej wszyscy gratulowali nowozencom i na koniec ktos tam rozlewal szampana i dodatkowo fotki cykali sobie. nie trwalo to dluzej niz pol godziny i calkiem fajne bylo :) Necia to ty???

Witam! Co u Was? Ja zaraz ide pod prysznic a potem na jakies zakupy musimy jechać spożywcze. Pozdrawiam!!!

a ja niedawno skonczylam sprzatac :) tzn dalam rade tylko kuchnie i lazienke zrobic, bo w sypialni i w pokoju meksyk i jutro tym A sie zajmie... i mam nadzieje ze wiekszosc rzeczy poprasuje dla malego :)

A my zjedliśmy obiad a potem poszłam spać a J sidział na necie. Niedawno sie obudziłam. Pogoda fatalna,nawet grad padał popołudniu. Cały weekend w domu spędziliśmy.

Dziewczyny!~:D Mam termin! 2 maja 2009 godzina 13.30 :) Jesteśmy juz zapisani! :):) Normalnie to się nie da by osoba trzecia zaklepała termin ale moja mamusia ma znajomości w USC i tym sposobem już jesteśmy zapisani :) teraz jak przyjedziemy to tylko dopełnimy niezbędnych formalności :) Jupiiiiiiiiiiiiiii :D:D:D:D Teraz jak mam 100% date i godzine mogę oglądać zaproszenia na allegro i ewent. zamówić :)

Może mi pomożecie znależć jakieś ładne zaproszenia? :) Cena nie gra roli,chociaż wiadomo bez szaleństw,bo na dzień dziesiejszy razem z nami bedzie 15 osób,czyli wyjdzie jakieś 10 zaproszen wiec można zaszaleć i kupić jakieś ładne :) Ale jestem podekscytowana :)

Kinga gratulacje :) co do zaproszen to ja sie nie znam wiec nie pomoge. nigdy nie szukalam. na razie mnie to nie dotyczy ale podejrzewam ze na allegro tez zerkne jak bede sie rozgladala...

znalazłam takie bardzo proste ale eleganckie i chyba takie kupie. Do tego teskt własny w cenie jest wliczony wiec super :) Marta,jak sie czujesz? całuje

Kinguś GRATULUJĘ:-) A co do zaproszeń to na allegro jest ich dużo, więc jest z czego wybierać:-)poślij link to sobie zobaczymy te zaproszenia:-)

Kochane wiedziałyście, że wczoraj był \"dzień mężczyzny\"??? Bo mój facet był na mnie obrażony, że nie wiedziałam o takim dniu!!! Ł uważa, że to jest dyskryminacja facetów, nie no jak on coś czasami wymyśli to aż głowa boli!!!:-(

Dzieki :) Ta fotka z tekstem to tylko taka przykładowa,dziś mają mi opracować jak to bedzie wyglądało i ja zaakceptuje. :) Ja wiedziałam ze był dzień faceta...ale...właśnie :P Jednak o tym ich świecie sie tak nie pamieta jak o \"komunistycznym\" 8 marca :D

cos ostatnio cisza tutaj. ja spac nie moge heh czasem sie zdarza chociaz juz nie pamietam kiedy ostatnio...

Hey no właśnie cisza jak nie wiem!:( My za tydzień lecimy do Polski na pare dni :):) I bedziemy latać,załatwiać i kupować ahhhh ale bedzie Az sie boje czy kupie kiecke odpowiednią