Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figa z makiem*

Syn czy Córka

Polecane posty

Gość figa z makiem*

Gdybyście mieli możliwość wyboru płci, co byście wybrali? Tylko bez pieprzenia, że to wszystko jedno, bo i tak w to czcze gadanie nie wierzę.

to moje pierwsze dziecko więc było mi naprawdę wszystko jedno jakiej płci będzie przy drugim nie będę ukrywać, że będę chciała chłopca

ja bym wybrała córkę, ale będzie drugi syn- i bardzo się ciesze- bez pieprzenia czczego:P

Gość figa z makiem*
nawet gdybyś teraz była w ciąży z chłopcem, jako drugiego chciałabyś również chłopca?

a właśnie że cię zasmucę i powiem że mi to wszystko jedno:) Miałam tyle problemów zdrowotnych w pierwszym trymestrze że marzyłam jedynie o zdrowiutkim dziecku i nawet nie zastanawiałam się nad płcią.

Córkę Ale mój partner zdecydowanie bardziej wolałby chłopca dlatego kiedyś tam zdam się na los.

dopóki na własnej skórze nie przekonasz się jak to jest mieć chłopca czy dziewczynkę to jak - bez pieprzenia - masz być pewna, ze wolałabyś albo jedno albo drugie? ja teraz chcę chłopca, właśnie po to, by mieć porównanie do bycia mamą dziewczynki... :)

jak bym teraz była w ciąży z chłopcem to drugą chciałabym córkę po prostu chcę mieć parkę

Gość agatannnnn
pierwsza córkę bym chciała

Ja chciałam dziewczynkę a będzie chłopiec :D Ale to nie znaczy, że jestem rozczarowana czy coś... no może na początku było mi trochę smutno że jednak nie córka mi pod serduchem rośnie.. szybko przeszło jak kupiłam słodziutkie niebieskie śpioszki :) Teraz nie wyobrażam sobie córki- może uda się nam następnym razem :) Póki co -synuś jeszcze się nie urodził już zawładnął nad moim i męża sercem :) pozdrawiam

ja mam dwoch synow i szczerze powiem ,ze bardzo chcialam miec druga corke,na usg dwa razy lekarz potwierdzil ze bedzie syn,a ja nie wierzylam bo tak bardzo chcialam corke,no i urodzil sie drugi chlopak .nigdy nie powiem ze zaluje,jest cudowny,kocham go najbardziej na swiecie. moge otwarcie powiedziec,ze chcialam corke bardzo bardzo,ale nie bylam jakas rozczarowana,natomiast kobieta z lozka obok rowniez urodzila drugiego syna,ale ona jakos nie mogla sobie z tym poradzic,nie wiedziala co bedzie miala,ale byla pewna ze bedzie cora,bardzo chlodno traktowala swoje dziecko. swoja droga,to troszke denerwuje mnie to,jak ktoras mowi ze nie wazne co bedzie byle by bylo zdrowe(przewaznie przy drugim dziecku),oczywiscie to jest najwazniejsze,ale zawsze w podswiadomosci jest tak ze konkretnie chce sie miec jedno lub drugie. moja sasiadka bedzie mial 4 syna!!!jasne,ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe,ale jestem pewna ze wolalaby miec corke,wiec czemu sie nie przyznawac normalnie.

Ja czasem mysle,ze chciałabym chłopca,ale tak naprawde najważniejsze żeby było zdrowe i jak dla mnie nie urodziło sie za wcześnie. Mam zbyt dużo problemów,żeby płeć odgrywała dla mnie dużą role

ja chcialam pierwszego syna a druga corke i tak mam ale jakby zamiast corki urodzil sie drugi syn to napewno nie plakalabym z tego powodu jezeli jeszcze kiedys postaramy sie o trzecie dziecko to chcielibysmy aby to byl chlopiec ale narazie dwojka mi wystarczy :)

Nie będę oszukiwała, chciałam pierwszą córkę. Jeżeli zdecydujemy się na drugie dziecko też chciałabym, żeby była to dziewczynka.

Gość Blask Słonca
ja pragnę syna :)

Ja od zawsze chciałam mieć córeczkę :):) ale na początku ciąży miałam trochę komplikacji i płeć była mi już obojętna, modliłam się tylko aby udało mi się donosić ciążę... no i teraz jestem w 33 tygodniu ciąży i będzie córeczka :):):) Natalia :)

ja bym chciała mieć chłopaków. dwóch :) jak jeszcze byłam w liceum to mi ciągle w jakichś głupich wróżbach tych 2 chłopców wychodziło i tak się przyzwyczaiłam do myśli że dwóch chłopaków to fajnie. i serio wolałabym chłopców, bo sama jestem taka trochę męska i wolałabym kupować samochody, kolejki i komiksy ze spaidermenem niż lalki, sukienki i książeczki o królewnach. jak nie wyjdzie trudno...wychowam męskie córy :P

ja bym chciała córeczkę! chciałabym trójkę dzieci i najlepiej wszystkie trzy dziewczynki ;)

Gość tyjytjytrth
Zawsze chcialam mieć dwie córki, a syna..niekoniecznie. mam wymarzone dwie córki, a syn? Może kiedyś, dopiero teraz chcialabym syna. Nie wierzę, jkak ktoś mówi, ze płeć mu obojętna.

Zawsze chciałam mieć córeczkę i mam córeczkę... jakbym była drugi raz w ciąży to chciałabym drugą dziewczynkę, choć mój mąż zdecydowanie by wolał syna :D

Gość corka.
sa latwiejsze w wychowaniu ,a pozatym matka jest kobieta (zazwyczaj hahahaha) wiec znajda wspolny jezyk. i na starosc tez jest z kim zagadac, a syn to zawsze pojdzie swoja droga...

Mam syna, chciałam córkę, teraz jestem w ciąży i nic się nie zmieniło, dalej chciałabym mieć córeczkę, może teraz się uda.

Gość mam synka
i chcę mieć drugiego :)

Ja chcialam miec coreczke:) mam synka jak widac:D Jak sie dowiedzialam na usg, ze to chlopczyk to rozczarowanie trwalo... jakies 3 sekundy:) przy drugiej ciazy (ewentualnej) tez bede chciala coreczke.. bardziej niz przy pierwszej, ale jak bedzie drugi synek to tez super;)

Gość chcialam miec syna i corke
urodzilam corke i syna:) trudno, siostra bedzie szukala madrej dziewczyny dla braciszka, a brat co najwyzej podonosi jak siostra bedzie rozrabiac;) zawsze chcialam parke:) mam 3 mlodsze siostry:D

Właśnie, ze wszystko jedno, bo każda płec ma sowje wady i zalety. Jestem w 38 tc i do tej pory nie wiem kto się urodzi, w każdym razie czy syn czy córka, oczekuję tak samo.