Beti2905 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Asia nic nie było od staranek, jakoś nie mam ochoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula25,25 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 foka, wszystko będzie dobrze. My z M od ok. 2 lat staramy się z lekami i nic, wczesniej ok. roku bez wspomagaczy ale się nie poddaję. Wyluzowałam. Przechodzę z cyklu do cyklu i w każdym mam nadzieję że się uda. Nie zakładaj że na bank nie zobaczysz 2 kresek, może akurat! miej nadzieję ale z 2 strony nie napalaj się bo przy okazji się stresujesz a to szkodzi tak jak dziewczyny piszą. Bedę za twój test trzymać kciuki! powtarzaj sobie- jak nie w tym cylku to na pewno w innym się uda! Będzie dobrze i głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foka100 Napisano Wrzesień 2, 2011 Dziei aguuula 3maj kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula25,25 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Ja ostatnio robiłam i wyszła mi baaardzo cienka i blada 2ga kreska. Jeśli do niedzieli nie dostanę @ to testuję 2gi raz. Oczywiście ze stoickim spokojem :) wiec kochana bez załamek a wszystko będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netta2 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Foka wydaje mi się, iż luteina raczej nie powoduje takich efektów jak wzdęcia. U mnie ból brzucha przed @ nasilił się po castagnusie. W pierwszym miesiącu brania myślałam, że oszaleje tak mi dokuczał ból jajników przed @. Duphaston wyciszył te objawy, szkoda tylko, że plamienia przy nim trwały teraz 11 dni i na dodatek przesunęłam mi się @ o 3 dni. Już miałam cichą nadzieję, iż mimo kiepskich wyników badań jednak się udało :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foka100 Napisano Wrzesień 2, 2011 Aguuula pewnie Tobie sie udało 3mam kciuki:) .Tak napewno od luteiny nie mam gazów...chyba za duzo o Tym myslę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANKA81 Napisano Wrzesień 2, 2011 Kala, piękny Bobasek!!!!! To jets niesamowite, zobaczyć taką miniaturkę człowieka!!!! Beti, myślę, że to nic poważnego ale też bym pojechała do lekarza bo jednak myśl, że coś może być nie tak nie dawałaby mi spokoju......trzymam kciuki, żeby wszystko było OK Netta, niektórym dziewczynom Castagnus namieszał ale po odstawieniu wszystko się regulowało i powracała owu. U mnie na szczęście nie namieszał a przynajmniej pozbyłam się napięcia przedmiesiączkowego i mam teraz właściwie bezbolesne @ i tak już przez prawie rok!!!! Agullla trzymam kciuki za Twój test!!! Chyba się nie doczekam niedzieli.....:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foka100 Napisano Wrzesień 2, 2011 mam doline zawsze pare dni przed rwie mnie noga na OKRES JEBANY wiec dupa nastepny cykl starań ij Mówie Wam Dziewczyny nima lekko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foka100 Napisano Wrzesień 2, 2011 Kochane rozumiem,ze jak przyjdzie@...to mam odstawic luteine? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 luteinę masz odstawić po tych 10 dniach, jeśli następnego dnia po zakończeniu brania test wyjdzie negatywny. Bo luteina może zablokować @ i mimo braku ciąży jej nie dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda87 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Kala :) :) :) Foka starsz się dwa lata i jeszcze masz w sobie takie pokłady energii?? Przecież myślisz o tym bez przerwy To nie wpływa dobrze ani na Ciebie, a ni na ewentualną ciąże Pamiętam jak na początku starń wariowałam, chciałam już zaraz, później przyszło załamanie... a dopiero w okresie względnego spooju kiedy umówiłam się na leczenie po zakończeniu studiów się udało Pamiętam jak sę złościłam jak mama, mąz mówili mi że mam przestać myśleć Pamiętam jak Moniaaaa radziła się wyciszyć I powiem to naprawde działa:) tylko każdy potrzebuje swojego czasu żeby to zrozumieć Jeszcze raz Ci powtórze masz wielkie szczęscie, bo jesteś prawidłowo leczona, a nie każda z nas miała to szczęscie Tyle że najlepsze leczenie przy takim podejsciu może nic nie dać a doprowadzić do załamań, deprsji itp. Najlepiej się czyms zająć, bo do testu znajdziesz jeszcze milion objAWÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANKA81 Napisano Wrzesień 2, 2011 Foka, o tej rwącej nodze przed @ powiedz swojemu gin. Czasami podobne objawy są przy endometriozie. Tylko nie wkręć sobie, że ją masz:D:D:D:D Nie wiem jakie już miałaś robione badania ale jeśli zaczynasz leczenie niepłodności to mów ginowi o wszystkim co Cię niepokoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość foka100 Napisano Wrzesień 2, 2011 Luteine mam brac Justysia do 9go wrzesnia ,a jak przyjdzie wczesniej@ to mam odstawc tak????bo czuje,ze sie nie udalo,i za pare dni przyjdzie @ ja pierdole odechciew mi sie Tego wszytkiego ojfbikjzcjojaedkjnzb jSNB AdJsnkbdnsnjd dsNKJzsklznj sm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 przy braniu luteiny raczej na pewno @ nie przyjdzie, a poza tym ona przychodzi zwykle około 14 dni po owulacji, a Ty przecież znasz dokładnie datę swojej. No ale jeśliby jakimś cudem przyszła wcześniej, to odstaw, ale na pewno nie przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula25,25 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Foka, powtarzam Ci- tylko spokój Cię uratuje :) a co do tej mojej 2 krechy na teście to uwierz mi, musiałabym oszaleć do niedzieli z tej niepewności a ja jestem bardzo spokojna bo nie żyję teraz z taką świadomością że ta 2ga kreska oznaczała ciążę. Hanka, powiem Ci szczerze ze podchodzę do testowania lajtowo ale niedziela mogłaby już być :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Beti kochana daj znać jak po wizycie, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Zora ja miałam masakryczne bóle piersi, teraz bolą mniej albo się do nich przyzwyczaiłam. Tez biorę tą opcję pod uwagę:) Justysia, Hania, Agula, Katia, Foka trzymam za Wasze starania mocno kciuki:) I czekam na dobre wiadomości:) Mam pytanie czy może boleć brzuch, nie jakoś wybitnie mocno, ale jednak, tak na samym środku, ustepuje jak się kładę. Lekarz powiedział, żebym nie przesadzała ze spacerami i lepiej dużo leżeć w domu niż w szpitalu, a teraz najlepsze cytuję: "jedynie co może Nas boleć w ciąży to palec, którym pokazujemy co M ma robić":) i nic więcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beti2905 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Hej Wszystko w porządku, lekarz nie widzi nic niepokojącego, stwierdził 5 tydz 2 dzień i jak ten czas wszystko ok. Jestem na zwolnieniu, w poniedziałek kazał zrobić progesteron, a w środę idę do tej swojej zobaczyć jeszcze czy wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 To super, odpoczywaj teraz i nie forsuj się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 B eti a lutke masz brac? ciesze sie,ze wszystko jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Asia kiedyś pokazywałaś taką specjalną podusię, możesz jeszcze raz ją wrzucić, bo teraz nie mogę tego znaleźć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 cebuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 http://www.sklepchaber.pl/Cebuszka_Poduszka_dla_mamy_i_dziecka-216.html moze byc dla mamy i dla dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Asia podaj @ to Ci coś podeślę, znalazłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 zaraz. bo mam awarie- kupa siostrzenca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 asia_1893@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 kupa na szczescie na tronie-trzeba dzieciaka podsadzic i gacie pociagnac-reszte zrobi sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Zaraz wysyłam:) Może Ci się przyda, ja odkryłam to dopiero:) Miłego weekendu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 wracajac do pduszki- warto cos (nawet recznik) podłozyc pod brzuch, aby był podtrzymywany, bo w pewnym momencie lezy sie na nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Dzięki za radę, ostatnio kiepską śpię w nocy, jakoś ułożyć za nic się nie mogę by było wygodnie, i tylko się kręcę z boku na bok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Gosia spróbuj od zwinietego koca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach