Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyostatniraz

5 kg do świąt, kto ze mną?

Polecane posty

Dawno mnie tu nie było :) Praca mnie dobija, na nic nie mam czasu :( Pomału zaczynam się dołować brakiem jakiś większych efektów. Dodatkowo cały czas się czuję jakoś tak grubo mimo że dzisiaj zjadłam tylko jogobellę ze zbożami i jedną parówkę na ciepło. Ale walczę dalej mimo wszystko :) Jakoś nie mogę się zmotywować do ćwiczeń. Postanowiłam, że w grudniu jak zrobi mi się trochę luźniej w pracy, to zakupię karnet na siłkę :) Trochę tylko koksów się obawiam i głupio mi tak samej pewnie będzie chodzić. Mykam się uczyć :D

Gość natttt. . .
witam wszystkie zawziete tez chciala bym zbugic do siwiat 5 kg :) ale gorzej z motywacja ;/

Gość Taka jedna ta jedyna
A co w święta? Również dieta..? Czy pełne obżarstwo ;))

Aksamitka wybaczam ;-) Hajla Bajla ja też nie widzę efektów gołym okiem, myślę, że na to potrzeba miesiąca gdzieś:-( czas i tak minie, więc nie warto rezygnować. W święta- normalne jedzenie, na pewno nie dieta, ale też nie obżeranie!!

Hej ja wczoraj godzinka na rowerze.Moja waga ciagle taka sama.Odkad mam wage elektroniczna nic nie chudne hah a na zwyklej pokazuje spadek .Czemu tak jest?W pracy codziennie malo jem bo nie mam czasu, przyjade do domu nie objadam sie, w tysiac kalorii mieszcze sie lekko i do tego na rowerku jezdze.Moze to ten zastoj ale jak dlugo moze to trwac?Dziewczyny ja tez wczoraj zjadlam mikolajka heh malego i nadal jade z dietka.Nie poddawac sie, czas leci na nasz organizm powoli przyzwyczaja sie do nowego.Caluski i gnam do pracy.

Gość to je tez sie dołączam

hej, zaczelam diete 13 dni wczesniej niż autorka i schudłam już swoje 5 kg jest zadowolona osiagnełam wage 68 kg przy 182 oczywiscie chce jeszcze osiagnc 2 kg i pozostac przy tej wadze choć nie chce rezygnowac z diety, dzieki niej nie chodze głodna i bałabym sie ze jak powieksze ilość to i chec na jedzenie wzrosnie \" apetyt rosnie w miare jedzenia\" wiem ze nigdy nie zjemdziennie wiecej po diecie niz 1700 kcal takie jest moje zapotrzebowanie podobno dzisiaj jest moj 24-dzien diety i jestem szczesliwa:)

skavsta nie wiem ile może potrwać taki zastój, trochę to denerwujące jest, ale musisz przeczekać!! Albo jeść więcej białka, jabłek, cytrusów i w ten sposób może coś się ruszy. Arogancka zazdroszczę Ci, 1000 kcal czasami mnie męczy, ale wiem, że to najszybsza droga do trwałego spadku kg. Dziś 12 dzień :-)

Gość Taka jdna ta jedyna
Dziewczyny, mam pytanie. Jęsli zaczęłam diete 9.11 , jestem na 1000 kcal. Wświeta zamierzam jesć normalnie czyli dosyć sporo, świeta bez jedzenia są dla mnie jak święta bez choinki czy prezentów :P. Kiedy mam zacząc stopniowo dodawać kalorie, żeby mój organizm nie przeżył szoku? I w ogóle jak mam z niej "wyjść"? Z góry dziękuje za rady:)

Waga pomiędzy 56 a 56,5 (nie mam wagi elektronicznej) czyli we wtorek powinno być 56 :-) a później już tylko mniej i mniej. Przekroczyć tę magiczną granicę 55

Taka jedna jak będziesz jeść NORMALNIE w czasie Świąt (czyli 3 dni) to myślę że przybędzie Ci 1 kg, który później szybko zrzucisz. Jakbyś chciała zacząć dodawać kalorie już teraz to efekt będzie taki że do świąt nic nie schudniesz, a lepiej schudnąć jeszcze te 3 kg :-)

Gość Taka jdna ta jedyna
DZiękuje za radę. Ale od 6.12 chyba przejde na 1200 a od 12.12 na 1400 potem coraz więcej.. :)

ja w wigilie bede bardzo mało jadła, przekonam rodzinke by wigilia była o 19 :) a na wigilie sie wcale bardzo nie objadam zazwyczaj wszystko w małych porcjach, wkoncu musi sie wszystko zmiescic a przez 2 dni swiat bede jadła w normalnych porcjach lecz nie bede jesc nic słodkiego :)

U mnie wigilia zawsze jest wcześnie, więc z tym nie będzie problemu. Zamiast 12 potraw będą jakieś 4 więc dam radę :-). A jeśli do świąt osiągnę cel, to raczej nie będę się szczególnie przejmowała tym, że zjem o 500 kcal więcej :-P

Aksamitka super ❤️ . A mnie na odmianę wzięło na słodycze, przez jakąś godzinę non stop myślałam o czymś zakazanym ale samo mi minęło. Na razie 800 kcal, w planie jeszcze kolację. Nie ćwiczyłam już 3 dni, tak mi się nie chce ;)

Gość schmeterling
Zrezygnujcie z chleba przy kolacji wigilijnej!! Chleb tylko niepotrzebnie zapycha, no i ma duzo kalorii.

ja nigdy nie jadłam chleba w wigilie :o a co do nicka, jak sie wpisze tak jest - nie ma znaczenia ;) ja zjadłam własnie sledziki, troszke tłusta polewa cos była ale obmyłam je wodą ;P

Hej kochane, ten rower dziala.Jezdze na nim pol godziny dziennie i dzis juz na wadze 48,8 i w obwodach mniej bo 64 w talii 68 w bczkach a bylo 71 no i biodra 91.Jade dalej, mam stres jutro egzamin z prawo jazdy boje sie, w ogole same stresy.Papap

Ja bym chciała trochę stresu, bo w stresie zawsze chudnę. Ale jak na złość teraz jest bardzo spokojnie, aż za bardzo. I w ogóle smutno mi, bo ciągle walczę o te 5 kg mniej, a one nie chcą ubywać :(

Nie straszcie mnie. Od kwietnia chce zaczac kurs na prawo jazdy bo teraz nie mam czasu i sie strasznie boje ze nie zdam. Najgorsze jest to ze nieliczni z moich znajmych nie zdali za pierwszym razem. Nie chce byc od nich gorsza mimo, ze wiem ze wszystko zalezy od szczescie bo nigdy nie wiadomo co Cie na ulicy spotka.