Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnyostatniraz

5 kg do świąt, kto ze mną?

Polecane posty

skavsta i jak Ci poszedł egzamin? u mnie dziś spoko z jedzeniem, na razie 730 kcal, później jeszcze kolacja. gdyby zakazano domowych obiadów, to byłabym chuda ;-)

Gość alesssssss
wlasnie pozeram wielka bułę z nutellą ;)

Oblalam egzamin na wzniesieniu, nie udalo mi sie ale potrenuje.Zwaga lepiej b 48 kg i cwicze dalej na rowerku t n pozzwala mi zjesc nieraz wiecej i to spalic hihi

Każdy ma jakiś swój słaby punkt, mój to zdecydowanie łuk w tył ;p reszta placu idzie mi idealnie. A na mieście to nigdy nie wiadomo co Ci się przydarzy. Zdajesz w jakimś dużym mieście (warszawa, Kraków) czy mniejszym (Tarnów itp)?

Gość po 5 kg
to schudły ale ich lodówki. :classic_cool:

Gość SłodkaMikołajka
Cześć dziewczynki, dołączam się, chciałabym zgubić kilka kilo do świąt , 2, 3 , no najbardziej to mi zależy , żebys specjlanie nie spowolnić przemiany materii, ale trochę sięboczków pozbyć i z pupy trochę, no i ujędrnić ciało, ogólnie jestem raczej szczupła, ale zawsze się dąży do ideału, nie... ? Dlatego od 1 grudnia, mamy 3 tygodnie, zeby na swieta sie rewelacyjnie prezentowac, w ten weekend jeszzce pojem słodkiego, a od pn- 1 grudnia, na adwent zero słodkości :) pzdr :)

LauraMini a jak wygląda Twoja dieta? Mikołajkowa tak- najpierw chce się ważyć x, a jak się już waży x, to chce się zrzucić jeszcze trochę. Zawsze coś jest do udoskonalenia ;-). U mnie dziś 1010 kcal, zważę się po weekendzie, jak mi się @ skończy, mam nadzieję, że będzie 55!!

Już pisałam wcześniej, ale powtórzę 1200kcal dziennie (ale zazwyczaj wychodzi mi mniej) nie jem po 18-tej 5 lekkich posiłków dziennie zero słodyczy dużo warzyw i owoców unikanie gotowych potraw (pizza, hamburgery itd.) ćwiczenia: 3-4 razy w tygodniu po 1,5h aerobiku codziennie 30 min. z hula hopem

Gość ania76e
Dziewczyny przyłączam się do Was ale od niedzieli b jutro andrzejki:):) ja muszę schudnąć 12 kg które przybyło mi po 4 miesiecznym pobycie w Usa.. zrzuciałm już 6 a tą drugą połowę zostawiam sobie na grudzień do świąt. DAMY RADE

LauraMini i nic nie schudłaś? Ani na wadze ani w obwodach? Ania witam :-) w USA musi być super, poza tym, że ciężko utrzymać tam wagę ;-) powodzenia!! U mnie dziś 17. dzień, dziś czeka mnie wielka próba ;-) idę na ślub i przyjęcie, a później na imprezę. Na przyjęciu mam zamiar zjeść obiad (jedno danie), a na imprezie pić ile wlezie ;p

No właśnie, nic a nic. A jestem na diecie od 2 miesięcy. Jak tak dalej pójdzie, to się chyba załamię :( W czerwcu miałam swoją wymarzoną wagę (utrzymywaną przez dłuuugi czas). Pod koniec czerwca miałam operację, po której nie mogłam wykonywać ćwiczeń. Z nudów sobie podjadałam. Tym sposobem zaczęłam tyć (efekt - dodatkowe 5 kg, i zwiększone obwody talii, bioder i ud). Do ćwiczeń wróciłam wpod koniec sierpnia, pod koniec września dorzuciłam dietę. Minęły 2 miesiące i nie widać żadnych zmian :( :( :(

LauraMini nie wiem co Ci poradzić :( Wczoraj z racji tego że byłam na weselu i na imprezie, odpuściłam sobie dietę, ale jak podliczyłam kalorie, to z jedzenia wyszło 1715 kcal, czyli całkiem całkiem, a %%%% nie liczę ;-). Wracamy do diety!! Święta coraz bliżej :-). Kupiłyście już prezenty na mikołaja?

Gość PannaNaiwna
no to ja też się przyłączam;) tydzień temu w sumie zaczęłam. Ważyłam: 70 kg Straciłam : 2 kg Ważę: 68 kg Mój cel: 60kg W sumie nie zależy mi na wadze... Bardziej zależy mi na zmniejszaniu się ubrań. Moje wymiary: 95,86,94 ;O Matkooo. ;O Muszę schudnąć.

Panna Naiwna witam :-) ile masz wzrostu? Mi też najbardziej zależy na wymiarach a konkretnie to na tym, żeby zmieścić się w swoje stare ciuchy (z zeszłego roku).

Gość ania76e
no ja od jutra start:) kupiłam sobie herbatki z l-karnityna bo podobno przyspieszaja przemiane materii. ciekawe czy to prawda. do pracy dopiero na 16 wiec mam nadzieje ze moja silna wola (ktorej za wiele nie mam :/) zmusi mnie do cwiczenia:)

Gość ania76e
no i jak tam kilogramki? dzisiaj zjadlam 3 kromki razowego z miodem i już chyba zakoncze na tym jedzenie dnia dzisiejszego:) jak u was?

halo halo wracam :-) nie wiem do czego zacząć. Kupiłam sobie wagę elektroniczną i ważę na niej 57 kg. Stara waga pokazywała, że schudłam 2 kg, więc wnioskuję, że nie ważyłam 58 tylko 59 (!) kg. Przedwczoraj miałam \"atak\", napchałam się słodkim i wczoraj waga pokazała 58,8 kg. Zrobiłam dzień na serkach wiejskich, kefirze, zjadłam xenne i dziś rano- 56,8 voila :-). A Wy co tam?

Witajcie. Nie było mnie długo, bo najpierw same kolokwia, później awaria modemu uniemożliwiały mi kontakt z Wami. Ale spoko spoko, dietka utrzymana, nie wiem tylko czemu chudnę wszędzie oprócz ud. Ramiona, brzuch, talia, o piersiach nie wspomnę, ale cholerne uda na których najbardziej mi zależy pozostają niezmiennie tłuste. Kiedys próbowałam ćwiczyć ale b. szybko urosły mi mięśnie i to było jeszcze gorsze:( Pozdrawiam

Tilly, grube uda to także moja zmora. Kiedy przytyłam, to własnie w nich, a kiedy chudnę, to wszędzie tylko nie w udach. Bardzo mnie to irytuje. Podobno na nogi najlepsze są ćwiczenia rozciągające. Staram się, ale na razie nie widze efektów

Witam. dawno tu nie zagladalama le mialam mase sprawdzianow. W tym czasie dietke zwiekszylam do 1200-1300 kcal zeby miec sile na nauke. Dzis piatek, najlepszy dzien tygodnia bo moge pozwolic sobie na cos slodkiego ;). Dziewczyny mam do was pytanie. W tym roku mam studniówkę i chce disc do solarium zeby sie ladnie opalic. Mam bardzo jasna karnacje , po prostu jestem blada jak sciana. Moglybyscie mi napisac ile powinna trwac moja pierwsza wizyta oraz jakich kosmetykow powinnam uzywac przed opalaniem.

Do solarium zaczęłam chodzić w 1 klasie gimnazjum i od tej pory z mniejszymi lub większymi przerwami nadal opalam się sztucznym słońcem. Nigdy nie używałam żadnych kosmetyków przed ani po opalaniu. Pierwszy raz w solarium- 12 minut, drugi- 20 :-D. Zależy na jakie pójdziesz solarium, są różne moce. Najlepiej zacznij chodzić już teraz, idź np. na 5 min, za 3 dni na 7, za kolejne 3 na 10. I zobacz jaki będzie efekt. Musisz sama sobie poeksperymentować.

dzieki za rade... skorzystam z niej bo wiem ze lampy w solarium sa mocne a ja mam tak jasna karnacje ze latwo moglabym sie po prostu poparzyc tam

Ja tez mam bardzo jasną karnację. Opalanie zaczynam zazwyczaj od 5 min, potem zwiększam z każdą wizytą: 7min, 10 min i 12 min na koniec. Zazwyczaj w każdym solarium jest karta z informacją o typach cery i maksymalnym czasie opalania