Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

"uciełabym mu jaja patrzyła jak sie wykwawia,a potem zadzwoniła po policje" hehe w emocjach to bys rzucila sie z pięściami, sprobowac mu wydrapac oczy :D

Gość klee
"a zemsta jest slodka" kwestia smaku a o gustach sie...

Najbardziej sie czuje jak desperatka że boję się że on mnie rzuci, nie dość, że na tyle rzeczy przymknęłam oko to jeszcze boje się że sobie znajdzie inną. nie mam takiego poczucia bezpieczeństwa mimo że mówi on o wspólnym mieszkaniu. Bede spokojna dopiero jak zamieszkamy razem

"gdyby go zabił? uciełabym mu jaja patrzyła jak sie wykwawia,a potem zadzwoniła po policje" i odpowiedzialabys jeszcze za uszkodzenie mu ciała :D cieńka w uszach jestes jak tak bys sie zemściła :D

jak juz o zemście... to najlepsza zemstą jest niezrealizowana groźba :D ale nie bedziemy wchodzic w makiaweliczne klimaty bo jeszcze jakis psychol sie tego nauczy :P

Gość klee
"nie mam takiego poczucia bezpieczeństwa mimo że mówi on o wspólnym mieszkaniu." a moze tylko o mete i seks mu chodzi? Mowilas, ze nie ma mieszkania... Moze stara sie tak, zebys go pod swoj dach przyjela?

35 letnia desperatka============wnioskuje, ze go nie kochasz? Skoro tak to gwarantuje Ci,ze jak juz razem zamieszkacie to bardzo szybko jego wady (pijanstwo,sposob ubierania itp.) zacznie dzialac Ci na nerwach. To glownie milosc dodaje nam tolerancji, cierpliwosci i to na dluzsza mete. Bez tego sielanka trwa b. krotko.

Gość klee
a tak przy okazji, to trzeba kogos naprawde kochac, zeby wytrzymywac razem w jednym mieszkaniu ;)

"a tak przy okazji, to trzeba kogos naprawde kochac, zeby wytrzymywac razem w jednym mieszkaniu " e tam, wystarczy ze siedzą w osobnych pokojach ;)

35 letnia desperatka========== tez mialam chlopaka, co lubil sobie popic. przymykalam oko, ludzilam sie, ze to jest w granicach rozsadku. poczatek znajomosci i okres narzeczenstwa byl piekny. tak jak Ty czulam sie wspaniale itp.itd. niestety po slubie, gdy juz razem zamieszkalismy mezus szybko pokazal swoje oblicze. dlatego mowie NADUZYWAJACYM ALKOHOL STANOWCZO NIE!!!!

Gość ofer ma
" oj, tam chrzanisz oferma" sama chrzanisz :P co to ja myślisz nie znam takich cwaniaczków? to są moi koledzy z osiedla. chodzi o to, że między sobą to oni zachowują jakąś tam elementarną uczciwość ale wobec "obcych" to nie ma żadnych zasad. można wymyślać największe brednie, konstruować opowieści rodem z filmów i jak głupek w to uwierzy to tym gorzej dla głupka. wydaje się wam że kobiety są z tego wyłączone? to niech wam się tak dalej wydaje.

nic mi sie nie wydaje ludzie sa rozni znalam drani ktorym moglam w miare ufac i znalam niby dobre kolezanki ktore mnie potrafily okradac:-O

"co to ja myślisz nie znam takich cwaniaczków? to są moi koledzy z osiedla" oferma gdzie w Łodzi mieszkasz? sie okaże ze gdzies koło mnie jak cwaniaczkow znasz :P

oferma ma tez sporo racji... nie mozna goscia skreślać, ale trzeba go poobserwowac i trzymac reke na pulsie (czyli robic cos o czym kobiety nie maja pojecia :P )

Gość ofer ma
no to powinnaś zaufać mojemu osądowi. :D

\"a ja w takie rzeczy nie wierzę. ludzie się na ogół nie zmieniają.\" ludzie sie zachowuja tak jak otoczenie w jakim sie znajduja. dodaj do tego wyuczone reakcje na zdarzenia ktore sie pierwszy/drugi raz wydarzyly i masz duza przewidywalnosc zachowań danej osoby :D i - psychika ludzka jest plastyczna ;)

haha z ta zmiana:P moja kolezanka przez 2 lata liczyla na to ze jej facet a) wyprowadzi sie z zadupia do warszawy b) znajdzie tam prace c) przestanie codziennie pic w knajpie d)zacznie ja lepiej traktowac wynik na dzisiaj a,b,c,d=no changes

\"haha z ta zmiana \" do zmiany trzeba CHĘCI :P u niego nie było chęci. i tyle

ludzie zazwyczaj zmieniaja sie... ale na gorsze... zmienic na lepsze sa w stanie ich najczesciej wydarzenia-zwrotnice... smierc bliskiej osoby, więzienie, ciezka choroba itp

Gość ofer ma
"wynik na dzisiaj a,b,c,d=no changes" no dokładnie, tak jest właśnie w większości przypadków. ale jednocześnie mój sąsiad, obecnie niepijący alkoholik, 3 dzieci, żona, wszystko ładnie, pięknie. opiekuje się sparaliżowaną matką. ale "ślady młodości" w postaci sznytów na rękach i klatce są. bo kiedyś i chlał, i jakieś pobicia czy drobne kradzieże. zresztą dlatego twierdzę że nie tak łatwo się trafia do więzienia za pobicie. i zmienił się. tylko że zanim się zmienił to musiał dostać jakiejś traumy poalkoholowej i trafić do szpitala psychiatrycznego gdzie mu lekarz powiedział że jak z tym nie skończy to niedługo umrze. no ale on ze swoim "starymi kolegami" to się spotyka jak idzie do sklepu po coca-colę.

Gość wiosenna rosa
Do autorki i tak nic nie dociera ona go chce i juz za wszelka cenę i jeszcze boi się żeby to on jeje nie zostawił. no naprawde jesteś zdesperowana. obojetne jaki jest byleby ja chciał

"zmienic na lepsze sa w stanie ich najczesciej wydarzenia-zwrotnice... smierc bliskiej osoby, więzienie, ciezka choroba itp" nie tylko. ja wierze w potege edukacji :P ale to juz trzeba miec otwartą głowę do tego :P

do zmiany nie sa potrzebne chęci, tylko zazwyczaj przymus wywolany przez siłe wyższą... chęci to czesto ludzie maja ale ich natura jest silniejsza... np oferma chcialby sie zmienic i byc twardszy i bardziej złosliwy w stosunku do kobiet... ale jego natura nakazuje mu być słodkim misiem wyżalaczem, przytulanką i wypłakiwaczem...

"nie tylko. ja wierze w potege edukacji ale to juz trzeba miec otwartą głowę do tego" a taka wiare i edukacje to mozna sobie w dupe wsadzic...

Oferma to że mu zostały ślady na ciele to nie znaczy że sie nie zmienił. Mojemu tez coś tam na ciele zostało (co mu nie odbiera uroku ani urody) ale na pewno nie wróci do poprzedniego zycia, to juz 7 lat "spokoju" gdyby mial nadal ciągoty to by juz wyszło na jaw.

Poza tym mój chyba nie jest alkoholikiem. Lubi wypić a to co innego.