Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

hehe:P to pewnie udane wesele mialas:) ja mam nadzieje ze ze mna nie bedzie az tak zle... najwazniejsze jest malenstwo:)

zobaczysz, będzie fajnie i wszystko się uda :) to musi być niezapomniany dzień i musisz się czuc jak księżniczka :D

Witam wszystkie kobietki:)Sympatyczna79Ja ostatnia miesiczke miałam tak samo 12Listopada noi termin tez mam wyznaczony na 19.08.2009:)Kapucha171pewnie juz odliczasz dni do wesela extra.Ja miałam wszystko zarezerwowane na czerwiec,ale wszyscy kazali mi przesunac date i bedzie dopiero za rok.

przyjdzie, przejdzie i ani się obejrzysz jak będzie rok po ślubie :P hihi

Cześć dziewczyny :) Dzisiaj wchodzę w 18tc więc stopka już zmieniona :) ruchów nadal nie czuję :| Dziękuje wam za podpowiedz odnośnie kaloryfera, chyba tak zrobie i pomaluje na kolor ściany żeby nie był tak widoczny! NiLLi ja z Paulą ost @ miałam tak jak Ty i ze 3 terminy porodu ale głownie stanęło na 7 sierpnia a urodziłam ją 16 i to przy pomocy oxytocyny :) Tupa 80 wpisz się wg daty porodu do tabelki. Chyba zmykam się zdrzemnąć, noc mam nieprzespaną bo luby na nocnej służbie to ja wtedy spać nie moge a dzisiaj trzeba było rano się zerwać do kościoła na rekolekcje i teraz ledwo na oczy widzę! :o

moja mama wczoraj mówiła, że wszystkie trzy nie pchałyśmy się na świat. ciekawe jak będzie u mnie :P

nooo odliczam dni:) ja maialam miec slub w sierpniu tego roku,ale mi tato kazal wziac slub przed urodzeniem dziecka:) dzidzia tylko przyspieszyla sprawe...

o wlasnie moja dzidzia zaczela kopac:) ja juz musze zmykac...uciekam do szkoly:) pozrawiam wszystki brzusie:)))

Nilli termin według ost @ mam na 8 sierpnia ale według lekarza (usg) jest to 14 sierpnia. Ja to nastawiam się na cały sierpień, bo nigdy nic nie wiadomo :)

*******Anytram co do tego kaloryfera to musisz wziąć też pod uwagę to czy będziesz na nim coś suszyć w przyszłości i wtedy dobrać rodzaj farby żeby ci później nie farbował jak powiesisz coś mokrego. Ale ja też jestem za kaloryferem w kolorze ścian mimo że sama mam białe tyle że mam długie firanki więc nie widać.

Anytram zdecydowanie kaloryfery specjalną farbą ale w kolorze ścian.

Co do terminów to ja według @ (ostatnia 26.10.08) mam na 02.08 według USG na 05.08 a według moich obliczeń na 11.08, dodam że ja @ miałam co 36-42 dni także ja się też na cały sierpień nastawiam.

Witam Anytram ja mam pokoj pomalowany na dwa kolory karmazyn i alpejska zielen i kaloryfer mam na scianie z zielenia i jest pomalowany na karmazyn :) jak bys ty malowala na jeden kolor pokoj ale np firanki czy jakies inne ozdoby bylyby w iinnym kolorze to na taki kolor mozesz pomalowac kaloryfer ale nie radze malowac na taki sam jak sciana bo bedzie mdlo zleje sie ale to tylko moja skromna opinia;)

cześć kobitki wreszcie mogę troszkę z wami popisac. Dzisiaj mam troszkę spokoju chociaz maz bedzie caly miesiac w chacie bo jest po operacji, wiec o laptopka sie kłócimy.......musze was przeczytac masakra tyle stron :)

zależy jaki masz ten kaloryfer jeżeli starodawny to pewnie, że musi się zlać ze ścianą, bo nie jest ozdobą

Nick........................... GaGa_........................ kiteczek999999999....... Jogi11....................... Majka15181................ Alidżi.........................dziewczynka NiLLi......................... Iwoneczka..................?? kapucha171................?? lolcia26..................... Pikle......................... Koteczek19833........... Bebe B...................... ?? Marzenie1508............. Asiaaaaa....................?? anytram..................... Agula125.................... Figlarna..................... Sympatyczna79...........?? issima....................... małaHPW................... RedHairMama..............?? ruda2828................... Monika26sz................ kropelkaaaa...............chłopiec Kamila19_2908............chłopiec zelka_86.................... Sylwinka25................. monika1987................chłopiec

Cześc Wpisuję się do tabelki wg daty porodu :) Nick.........Miejscowość......Wi ek.....T.porodu....Płeć .dziecka/imię GaGa_..........UK................29l......19.07.09.....? ./Natalia?Szymon! kiteczek999999999..wlkp.....27l.......30.07.09........ .?............? Jogi11.........śląsk..............23.........30.07.09... .......?...........? Majka15181...Glogów...........27l.......04.08.09........ ..?...........? NiLLi.......Ostrów Wlkp.........22l.......05.08.09........?....../....?..... Iwoneczka...lubelskie...........30l.......05.08.09...... ?.............? kapucha171...Pomorskie......19l.......05.08.09......... ?Zuzia lub Eryk lolcia26.........UK...........................06.08.09.. .......syn/antoś? Pikle.....Warszawa..............28l.......12-14.08...... ..?/Maria lub Jan Koteczek19833..świętoszów..25l......13.08.09.........syn /marcin Bebe B.............................27l........14.08.09.........?. ...........? Marzenie1508..warszawa..31l..15.08.09.syn Mikołaj/Wojtek/Bartek Asiaaaaa......Sosnowiec_Gwda.....22l...16.08.09... ....?...Paweł-Zuza anytram........Kołobrzeg......26l.......17.08.09.....?. ...Zuzia/Szymon Agula125....Janów Lubelski....29l......17.08.09.... ......?.... .........?.. Figlarna.....Gdańsk........................17.08.09..... .....?.............? Sympatyczna79...Wrocław..............19.08.09..........? ............? issima.............Pomorze.................20.08.09..... ....?.............? Tupa80.........Katowice........29l........21.08.09..........?.............? małaHPW........Bytom..........24l.......21.08.09..... ....?............?.... RedHairMama....Łódź..........29........24.08.09......An iela / Julian.... Monika26sz..Koło ...............26.......28.8.09...........?............?.... kropelkaaaa........Paryż.......27.......28.08.09....?..N atalia/Mateusz Kamila19_2908...Wwa....19....29.08.09.......syn...Maksym ilianJakub zelka_86.....Lublin........................03.09.09..... .....?..........?.. Sylwinka25....Jarocin...........25.......18.09.09....... ..?.............? Sorki ale z pospiechu nie zauważyłam że to wg dat :)...:) miłego Dnia Towarzyszki :)

Alżidzi i kropelkaa gratuluję ! fajnie ze juz znacie płeć-wreszcie moja. Jadzia bedzie miała koleżankę....tak wogole to nie moge was poczytac do tylu bo mi sie nie chca strony otwierac :( zrobie to pozniej Nick........................... GaGa_........................ kiteczek999999999.......dziewczynka Jogi11....................... Majka15181................ Alidżi.........................dziewczynka NiLLi......................... Iwoneczka..................?? kapucha171................?? lolcia26..................... Pikle......................... Koteczek19833........... Bebe B...................... ?? Marzenie1508............. Asiaaaaa....................?? anytram..................... Agula125.................... Figlarna..................... Sympatyczna79...........?? issima....................... małaHPW................... RedHairMama..............?? ruda2828................... Monika26sz................ kropelkaaaa...............chłopiec Kamila19_2908............chłopiec zelka_86.................... Sylwinka25................. monika1987................chłopiec

Alżidzi i kropelkaa gratuluję ! fajnie ze juz znacie płeć-wreszcie moja. Jadzia bedzie miała koleżankę....tak wogole to nie moge was poczytac do tylu bo mi sie nie chca strony otwierac :( zrobie to pozniej Nick........................... GaGa_........................ kiteczek999999999.......dziewczynka Jogi11....................... Majka15181................ Alidżi.........................dziewczynka NiLLi......................... Iwoneczka..................?? kapucha171................?? lolcia26..................... Pikle......................... Koteczek19833........... Bebe B...................... ?? Marzenie1508............. Asiaaaaa....................?? anytram..................... Agula125.................... Figlarna..................... Sympatyczna79...........?? issima....................... małaHPW................... RedHairMama..............?? ruda2828................... Monika26sz................ kropelkaaaa...............chłopiec Kamila19_2908............chłopiec zelka_86.................... Sylwinka25................. monika1987................chłopiec

Hej Dziewczyny! Ja bym kaloryfer też pomalowała na kolor ścian. Ja mam u A nowe grzejniki, więc nie są tak brzydkie ale u rodziców mamy stare i są okropne.. Na szczęście firanki są długie, więc nie rzucają się w oczy. Chyba hormony zaczynają mi szaleć, bo ciągle mam pretensje do A i się kłócimy. Wczoraj się popłakałam i powiedziałam, że coraz częściej się zastanawiam, czy ten nasz ślub to ma w ogóle sens.. Oczywiście z nerwów bolał mnie strasznie brzuch i znów krwawię.. Dobrze, że w środę wizyta.. No, ale już nie mam wyjścia z tym ślubem, bo właśnie wróciliśmy z usc i mamy termin na 24.04 Chcieliśmy na 18, ale nie ma w ogóle miejsc.. Powariowali Lublinianie na tym punkcie:P

Nick...........................płeć GaGa_........................ kiteczek999999999.......dziewczynka Jogi11....................... Majka15181................ Alidżi.........................dziewczynka NiLLi......................... Iwoneczka..................?? kapucha171................?? lolcia26..................... Pikle......................... Koteczek19833........... Bebe B...................... ?? Marzenie1508............. Asiaaaaa....................?? anytram..................... Agula125.................... Figlarna..................... Sympatyczna79...........?? issima....................... małaHPW................... RedHairMama..............?? ruda2828................... Monika26sz................ kropelkaaaa...............chłopiec Kamila19_2908............chłopiec zelka_86....................?? Sylwinka25................. monika1987................chłopiec

Zelka jak krwawisz to nie musisz zgłosić się natychmiast do lekarza?

****Zelka mialaś się nie denerwować !!!!! *******Kropelka fajne zakupy!!! *******Antytram zajefajna sukienka ale chcwmy zdjecie Ciebie w niej:) mnie od piatku boli brzuch i czuje ze jest bardzo twardy, pozatym czuje wewnętrzne klucie czzyli macica sie intensywnie rozciaga..... wiec niedlugo przysle wam zdjecie big brzucha bo mi pewnie wyskoczy. Dzisiaj tez ukladalam te ciuszki ktore mam rozmiarami...mam sporo na 56 cm a jak Jadzia bedzie wieksza to bedzie masakra hihi. no nic uciekam bo mnie ten brzusio boli wiec ide poczytac i troszke poodpoczywać . trzymajcie sie brzuszki

Bebe, a co mi lekarz powie? To samo.. Leżeć, brać leki. I tyle co może w tej kwestii zrobić. Ja krwawię i plamię na zmianę z okresami ciszy i spokoju. I mogę tylko czekać..

zelka 3maj sie :* ale wam zazdroszcze ze czujecie kopniaki ja sie nie moge doczekac juz . za 5 dni bede juz męzatka hehe moze wtedy 1 raz kopnie jak bede mowila Tak hehe :d kto wie :)

A jeśli kopnie pt. ''Matka, zastanów się, co robisz!''...?

hehe, pikle też o tym pomyślałam! Może to być w trakcie przysięgi małżeńskiej.... Asiaaa, jeśli maleństwo Cię kopnie w momencie, gdzie będziesz miała powiedzieć tak, to tylko nie krzycz KOPIEEEEE!!!!

Dziewczyny, nie wiem czy w mojej stopce wykasować Natalię? Jak myślicie? Żelka trzymaj się! A może chociaż zadzwoń do lekarza? Może masz rację, ale martwię się o Ciebie i dzidzi... Kiteczek, dzięki! nie kupiłam tego co chciałam, bo już nie było... ale widziałam coś podobnego w innym sklepie, tylko, że 2 razy droższe!