gg12 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Malinko jak najbardziej wyśle Ci zdjęcia ale dopiero w kwietniu kiedy będę po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Zwykła dziewczyna.. Ty masz 98 i 76 pod? Roznica 22 cm? :| ja mam 70 pod, 93 w .. (wiec roznica 23) i mam cudowny biust! Ale nie jest jakis niewiadomo jak duzy!!! i nie mow ze staniki dzialaja cuda? Co nam po stanikach? ja nie mialam nic a w staniu (GĄBKI nieszczescne) B/C i co? i gowno za przeproszeniem. A teraz co? Mam cudne cycuchy, moge chodzic bez stanika, a patrzac w lustro rano mam normalnie orgazm na swoj widok (hahaha). Wiec dziewczyny nie sluchajcie tych od STANIKOW, robcie cycuchy!!!!! WARTO!!!!!!!!!! Sama bylam decha, i wiem jaki to bol przy kupnie stanikow, strojow kapielowych czy nawet bluzek! Wiec sie nie zastanawiajcie, szukajcie dobrych lekarzy i frrrrrru na operacje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwykla dziewczyna Napisano Grudzień 18, 2008 ale rozumiem co to znaczy miec problem z biustem i rozumiem co to znaczy miec kompleksy z tego powodu. nie tylko osobom z mniejszym biustem ludzie dokuczaja to co napisalam wczesniej to tylko taka mala rada. moze komus akurat sie przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwykla dziewczyna Napisano Grudzień 18, 2008 no to przepraszam ze sie wtracilam eot pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gg12 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Eniii wielkie dzięki. Malina nie mogę nigdzie znależć jakie masz wkładki tzn. wielkość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franzezka Napisano Grudzień 18, 2008 Cześć dziewczyny możecie mi wysłać fotki sowich nowych cycuszków, ja odwdzięczę się tym samym, jestem 1,5 po zabiegu troszkę już wypowiadałam się na tym forum ale chyba mam za małą siłę przebicia, za to was regularnie podczytuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Franzezka prosze wyslij mi swoje zdjecia, ciekawa jestem jaki efekt, i napisz cos wiecej jaki mialas rozmiar wczesniej, jakie masz wkladki i gdzie robilas, pewnie wczesniej pisalas ale za duzo szukania, prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Zwykla dziewczyna jestes zle poinformowana, wcale nie trzeba wymieniac implantow po 10 latach, chyba ze sie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ABC____niewiedzy Napisano Grudzień 18, 2008 Witam dziewczyny :) Przeczytałam wczoraj wieczorem chyba ze 30 stron z Waszego forum, bo mam problemy trochę inne niż większość. Dzisiaj dostałam maila od Zani i jestem zachwycona jej biustem :)) NAPALIŁAM się na operację! To jest moje postanowienie noworoczne :) Muszę mieć nowe, fajne cycki HA Błagam, prześlijcie mi foty swoich nowych piersi i oczywiście ze zbliżeniem na blizny (tego najbardzieje się obawiam) PLEASE PLEASE! Miałam 5 lat temu operację w. żółciowego metodą laparoskopową i blizny nie są duże ale ja je widzę i trochę mnie wkurzają. Piersi to jeszcze bardziej dekikatna sprawa, więc mam burzę w mózgu... Chcę operacji, ale nie wiem gdzie, co i jak... Piszecie dużo dobrego o Dr Kasprzaku z krakowskiej kliniki, widziałam galerię na ich stronce IMPOMUJĄCE!!! Ale ze mną to będzie pewnie zupełnie inaczej. Pozdrawiam i proszę o zdjęcia jeszcze raz :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ABC____niewiedzy Napisano Grudzień 18, 2008 Do "Chcę ważyć 52 kg". Przeslij mi fotki, proszę. Jakoś zapamiętała Ciebie najbardziej z tego forum i byłam strasznie ciekawa jak potoczy się Twoja historia z nowym "JA" Dosłownie, jakbym czytała Twój pamietnik. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilka1985 Napisano Grudzień 18, 2008 Witam wszystkie te przed i po :)) Czytam was od nie dawna ale cycuchy marza mi sie od czasu kiedy przestalam karmic, przed milam duze B takie male C a teraz zostalo mi tylko male A ((tragedia)) Mama ogromna prosbe do tych juz po o zdjecia z gory pieknie dziekuje ::))) Cieplutko pozdrawiam wszystkich :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Malina02 zajebiste masz cycuszki (zajebiste to malo powiedziane). A taka zwykla dziewczyna powie "zastanowcie sie", nad czym tu sie zastanawiac. wlasnie o to chodzi zeby bez stanika wygladac tak jak malina, martusia badz enii, zeby moc spojrzec na siebie w lustrze, suuuuuuuuperrrrrrrrr, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 malina02 napisz jeszcze jakie masz implanty i jaki rozmiar mialas przed, bo moja konsultacja juz za 3 tygodnie i nie wiem na co sie zdecydowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Grudzień 18, 2008 ABC____niewiedzy niestety mam popsuty aparat:( wiec z fotek nici. Za niecaly miesiac mam kontrole u dr. to poprosze go aby wyslal mi mailem foty z przed i po (bo robi zawsze) ;) Ale jestem niesamowicie zadowolona, fakt- po operacji byly większe - bo opuchlizna a teraz sa takie mysle duze C/ moze D;) nie wiem bo nie mierzylam staniczkow. Ale są piękne:) Wczesniej nie mialam nic, operacja byla moim marzeniem odkąd pamietam- myslalam ze się nie spełni- a jednak spełniło się nagle.. (dziekuje rodzicom ). To była najlepsza decyzja mojego życia:) I wiem, że jesli kiedys bede miala okazje i mozliwosci (finansowe) to po ciązy zrobie sobie wieksze.. :) no ale to zalezy jak po ciązy bedą wyglądac:) Dla tych, ktore się wahają;) -> WARTO. Ból jest do zniesienia (mowie to JA , ktora boi sie dentysty:D). A efekt przechodzi najsmielsze oczekiwania. Dodam jeszcze, że najpiękniejsze piersi wychodzą z NICZEGO (AA, A) wiec chociaz tym się pocieszcie że decydując się na operacje będziecie miały najpiękniejsze piersi:) Gorzej już ze zmniejszeniem..jak ktos ma swoje naturalne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilka1985 Napisano Grudzień 18, 2008 malina 02 , franzezka oraz chce wazyc poprosze o zdjecia dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franzezka Napisano Grudzień 18, 2008 Hej dziewczyny ja wam zdjęcia wieczorkiem, bo mój aparat odmówił mi posłuszeństwa, jednak myślę ze mąż sobie z nim da radę. Pozdrawiam i życzę udanego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Tak sobie myśle.. ale dużo juz nas "silikonowych cycolinek" ;) kto by pomyslal.. pewnie na ulicy nie raz mijamy takie cycolinki:D ale to dobrze! Nie zawsze to co naturalne jest najlepsze, co nie?:) Pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 A ja mysle ze jesli natura nas nie obdarzyla cyckami to pewnie mamy cos innego lepszego niz inni, ale za to my cycuszki mozemy poprawic :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 I po takiej malej poprawie juz bedziemy idealne (no moze prawie idealne) :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina02 Napisano Grudzień 18, 2008 mam wkladke 375cc pod miesien , bylo malutkie A i mielo wyjsc dobre C i jest. tak szczerze troszke zaluje ze wiekszych nie wzielam,bo nago sa piekne i duze a pod bluzka takie normalne adekwatne do mojej figury. ale jakbym wsadzila wieksze np.400ml. to zdaniem dr.wygladalo by to sa bardzo sztucznie,jak wypchana lalka. ale kto wie moze za kilka lat wymienie na wieksze zeby zyskac ladne D . nie wiem jakie mialam wymiary przed ale teraz biust 87, pod biustem 70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina02 Napisano Grudzień 18, 2008 vanilka1985 fotki poszly, dziewczyny ciesze sie ze wam sie podobaja moje skarbenki . jak myslicie nie sa za wysoko?? mialam ten pas na sobie tylko dwa tygodnie i sama nie wiem czy juz sa na miejscu czy nie, jak myslicie moge go juz odlozyc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 18, 2008 obejrzalam jeszcze raz twoje fotki i mysle ze sa na swoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ABC____niewiedzy Napisano Grudzień 18, 2008 Malina02 ale jesteś.........do mnie nie wysłałaś fotek. Tylko Zaania była naprawdę OK i napisała. Wiem, jesteście bardziej zżyte ze sobą i dlatego szybciej ze sobą korespondujecie, ale dopuście do siebie tych przed PLANOWANĄ OPERACJĄ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franzezka Napisano Grudzień 18, 2008 Moim zdaniem twoje cycuszki są na właściwym miejscu, moje są dość nisko i lekarz zalecił mi noszenie tylko pancernika ale baz pasa tego na górze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franzezka Napisano Grudzień 18, 2008 Ostatni mój post był do maliny, ale gapa czasem ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina02 Napisano Grudzień 18, 2008 jestescie kochane . wkoncu moge sie uwolnic od tego pasa. Abc... fotki poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilka1985 Napisano Grudzień 18, 2008 .......malina 02......... poprosu woooooooowwww sa cudowne :)) dokladnie takie jak bym chciala :) u kogo robilas ?? ile kosztowalo cie ze wszysstkim ?? a jak z bolem ??? buzki :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanilka1985 Napisano Grudzień 18, 2008 ......porosze rowniez o zdjecia matusie i zaniee. dzieki wielkie :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina02 Napisano Grudzień 18, 2008 koszt operacji ze wszystkim wyniosl mnie 7280zl (operacja3500+implanty3500+pas200+stanik80) pewnie nie uwierzysz ale robilam u Zukowskiej wLodzi 24pazdziernika.jestem bardzo zadowolona, nic nie boli nic nie ciagnie.z dnia na dzien coraz bardziej mieciutkie sa. fajnie ze wam sie podobaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina02 Napisano Grudzień 18, 2008 straszny bol byc przez pierwszy tydzien, nie moglam sama wstawac ani jak cos chwile robilam reka to juz sie meczylam..z dnia na dzien bylo lepiej az jakos w 3 tygodniu bol ustal. kazda z nas tez przechodzi ten bol inaczej , jedna troszke bardziej a druga mniej, na to nie ma zasady zalezy od organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach