Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość zuza1234
JJ88 ja bym wziela o rozmiar wieksze na Twoim miejscu biorac pod uwage wzrost I wage. Ale nie znam Twoich dokladnych wymiarow :-) ja mam 48 kg 160 cm w kapeluszu.Implant okragły 350 wysoki profil I wyszly pelne D . Ale niewiem czy to nie zalzy od firmy implantu tez .ja bym juz chyba wiekszych nie mogla ledwo te juz dzwigam ;-)

Gość zuza1234
Gosc marzena hahaha nie rozsmieszaj mnie blagam haha smiac sie zle bo boli :-(

Gość zuza1234
Gosc marzena wyslano :)

Gość zuza1234
Moze zamiast tej wody jakis kisiel wsadzic do woreczka.w sumie podobne :-D

Gość zuza1234
Gosc marzena.Przy wyciaganiu drenow moje byly troche wieksze jak od Tequilla. Ale jest swiezo po zabiegu .jak zmiekna I opuchlizna zejdzie beda identyczne.Tequilla ma identyczna wage I wzrost jak ja I ten sam rozmiar implantu ,tez pod miesien

Gość gośćKasia
Leenia Dzwonilam do lekarza i moje wyniki badań w zaden sposób nie wpływają negatywnie na przyszla operacje. Mam 161 cm wzrostu waze 62 kg mam dosc szeroka klatke piersiowa pod biustem 82cm miska b w chińskich gabkach.... Jestem szczupla jestem dosc umiesniona stad waga. Na konsulatcji lekarz mowil o implantach powyzej 400 cc i bylam pewna ze zapisał jakie mialy byc a dzis mi powiedzial ze musze wybrac i wczesniej mu napisac zeby przywiozl ten i ten rozmiar. Moge wyslac zdjecia mojej sylwetki i moich zwisow. Urodziłam i wykarmilam 5 dzieci. Myślałam ze bedzie potrzebna plastyka a jednak nie. Wystarczy duzy implant. I mam problem dziewczyny chce implanty okragle Mentory pod miesien. Chce uzyskac duze D lub male E i nie wiem jaki rozmiar wybrać 425cc czy 450 cc i jaki profil czy hp czy uhp?Doradzcie. Jak mam wydac tyle kasy to chce byc zadowolona i mogą wygladac sztucznie mam to gdzies .

Gość Leeenia
gosc Kasia jesli masz 82 pod biustem to uhp wg mnie nie bedzie konieczne bo nie jestes waska w klatce, bierze wysoki profil zeby piersi byly wypelnione , wg mnie jak chcesz miec E to bierz te 450 .

Gość BB320
Gość Kasia jeśli chcesz mieć duże cycochy i nie zależy Ci na naturalnym wyglądzie to bierz maksymalnie ile się zmieści. A nie miałaś okazji przymierzac sizerów na konsultacji?

Gość Leeenia
dziewczyny czy u wszystkich was rozmiar sie zmniejszył od tego po operacji i czy wszystkim piersi opadly ?

Gość gość sylwia
ja mam 85 pod biustem i bede miec 430ml

Gość Domka80
Ja dzis mam masakrę ... Tak mi od łopatki przez bok az do piersi bol kłujący przeszywający krąży ze oddychać cieżko... A juz myślałam ze Ok bedzie... Znów na prochach... Albo nerwy uszkodzone albo mięśnie albo neuroagilia międzyżebrowa.... Wykończę sie normalnie.... Chyba ta operacja obnażyła moje kłopoty z krzywa sylwetka

Gość gośćKasia
BB320 Przymierzalam tzw sizery i tak naprawde nie wiem co mi dawali do wlozenia do stanika wiem tylko ze lekarz powiedzial ze mozemy poszalec z wielkoscia bo mam szeroka klatke ja z przejecia nawet nie zapytalam o wielkosc lekarz cos tam pisal wiem ze mialy byc ponad 400cc. Wiem ze pod miesien 5 procent implantu wchodzi i te 5 procent tak jakby ubywa z wizualizacji. Nie chce by mi wchodziły pod pache i juz zglupialam. Chcecie zdjecia? Moze zobaczycie i doradzicie? Lekarz mi dzis powiedzial ze pomiędzy 425cc a 450cc jest nie wielka roznica. Na konsultacje juz nie pojade za 9 dni zabueg i musze cos wybrac zeby mi doktorek przywiozl to co ja chce a nie to co On według siebie przywiezie. Nie chce zalowac ze wyszły mniejsze jaj niektóre z Was teraz bralyby wieksze.

Gość zuza1234
Domka80 ,ile jestes po operacji??ja dzis trzeci dzien I tabletke tylko wzielam rano I od tej pory nic .jakos pomalutku sobie radze.Te tabletki niby mocne a na mnie I tak nie dzialaja po nich tylko kreci mi sie w glowie I mi slabo.wiec nie biore nic .bolI tylko przy wstawaniu tak bol naciska na przod I rak nie moge podniesc zbyt wysoko, tylko troche tak do polowy

Zuzia Zapomnialam o mailu na fotki:) jpalczynska27@gmail.com.

Tak było ze mną. Przymierzając 325 a pózniej 350 stwierdziłam WoW tosz to kawał cyca jest :), ale ale po obejrzeniu naprawde sporej juz ilości zdjec stwierdzam, ze jak sie ciąć i płacić tyle kasy to biorę maksa. A co mi tam lepiej jak sie troche wyleje :)

Gość zuza1234
JJ88 wyslalam foty . Jeszcze zapakowana jestem :-( 23 kwietnia konsultacja to poprosze doktora zeby mi fotki porobil :-)

Gość BB320
Zuza1234 Ja również poproszę fotki ☺ beata.jankowska @op.pl

Gość gość
Zuza ja juz 2 tyg i normalnie funkcjonuje, dokucza mi jedynie ten bol napadowy w łopatce i żebrach strasznie to wkurzające bo jak złapie to puścić nie chce jak by nożem mnie ktoś dźgał pod piersią .... Piersi sie goja ładnie, ciecia juz zabliźnione.

Gość zuza1234
Jacdopiero 3 dni po. martwie sie bo nie mam wogole czucia w piersiach :-( a sutki sa wielkie jak hiszpanskie truskawki

Gość zuza1234
BB FOTKI wyslane

Gość BB320
Zuza1234 Dzięki za fotki zapowiadają się super ☺

Gość zuza1234
BBwyslalabym bez stanika ale boje sie sciagnac .a aty jakie implanty ?

Gość to ja 82
Hej, juz jestem w domu. Ogolnie myslalam ze bedzie gorzej. Pewnie najgorsze przede mną.... cycochy super, bol porownywalny do zakwasow lub jak mnie korzonki pokreca. Jutro cos wiecej napisze bo bardzo chce mi spac

Gość Leeenia
zuza1234 wyslij mi focie tez prosze trifek@o2.pl

Gość zuza1234
To ja 82 :-) widzisz i juz po i dołaczylas do grona posiadaczek :-) pij duzo wody i odpoczywaj :-) ja mialam dzien przed Toba i juz troche lepiej :-)

Dziewczynki jak czytam że każda z Was dostała coś na uspokojenie to normalnie masakra :( W mojej klinice tego nie praktykują, cieszę się że się wybudziłam i przetrwałam tą operację :D Co do dylematu niektórych z Was odnośnie wyboru rozmiaru implantów, u każdej wyjdzie inaczej, nie ma co się tym sugerować. to jest uzależnione od indywidualnych wymiarów, predyspozycji, wyjściówki, mięśnia itd. Wystarczy że jedna ma bardziej wysunięty mostek, asymetrię lub mniej rozbudowany mięsień czy rozstaw piersi i już będzie efekt inny. Każdy też się inaczej goi, po operacji piersi mogą się wydawać ogromne a po 3 tygodniach okaże się że są o rozmiar mniejsze, bo nabiorą kształtu i opuchlizna zejdzie. Ja np bardzo mało spuchłam i bardzo szybko u mnie piersi wyglądały jakby się nic przy nich nie majstrowało. To wszystko to jest naprawdę indywidualna kwestia. Moja Koleżanka miała większa wyjściówkę od mojej, wybrała większy implant niż mój, a moje piersi wizualnie wyglądają na większe niż jej, więc nie ma porównania.

Gość BB320
zuza1234 ja bede miała okrągłe allergany 325 wysoki profil pod mięsień operacje mam za tydzień wyjściowo mam 160cm 49kg, klatka 78cm, aktualnie nie kwalifikuję sie nawet do rozmiaru A nie moge sie juz doczekac chociaz bardzo się boję

Gość BB320
to ja 82 bardzo sie ciesze że jestes juz po wszystkim odpoczywaj teraz i wyślij nam fotki jak będziesz w stanie beata.jankowska@op.pl zuza 1234 na Twoje fotki tez czekamy jak już się rozpakujesz ;-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się