Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gośćKarolek
Paulinka nie dostalam. Zerknij czy na dobry adres poszlo? Ile dni po OP jestes?

Gość gośćKarolek
Paulinka, Zle podalam adres ma byc karolek2013@onet.pl

Gość popielata_Lola
Bo ja dziś w podróży byłam i walizkę dzwigałam po schodach to się przestraszyłam czy to juz można. Mój lekarz to tak lajtowo nie podchodzi do takich spraw, na boku pozwolil dopiero po miesiącu a stanik mam nosić przez uwaga- 6 miesięcy :-D to jest dopiero :-D ale ja miałam tendencję do opadania piersi i mam metodą pod powieź czyli to jednak nie jest pod mięśniem żeby mógł je mocniej trzymać. Lekarz przygotował mnie na to ze stanik będzie konieczny żeby jak najdłużej te piersi były jędrne :-)

Gość gośćPaulina
Ale po 4 tygodniach to już raczej możesz jakieś małe ciężary podnosić :) Karolek dopiero 3 dzień- śnieżynka:D wysłane dziewczyny

Paulina ładnie wyszły, widać ze lewa już chyba zaczyna się układać powoli. Efekt będzie na pewno super jak opuchlizna już zejdzie. Ciekawa jestem jak u mnie wyjdzie, z jednej strony nie umiem się już doczekać, aż drugiej co raz bardziej mnie strach bierze :P

Gość gośćPaulina
One to narazie żyją własnym życiem:D

Gość popielata_Lola
a przestało tak boleć Paulina ? :-)

Gość gośćPaulina
Boli nadal cały czas ta jedna i to bardzo:( dzwoniłam dzisiaj do lekarza i wysłałam mu fotki ale powiedział że wyglądają bardzo dobrze i jeśli ból jest punktowy i pojawia się przy napinaniu mięśni, nie ma gorączki i zaczerwienienia to nie ma powodow do niepokoju :) chociaż trochę się uspokoiłam

Gość popielata_Lola
to nawet mnie uspokoiłaś bo ja czuję pod jedną piersią taki punktowy ból i to tylko dziś a dziś trochę sie nadzwigałam :-)

Gość gośćOla
Lola, u mnie po 3 miesiącach ledwo C, jestem w szoku ze tak mi zmalały . Ja dźwignąć mogłam dopiero chyba po misiacu ale nie było mowy o ciężarku jakim jest córka :) to dopiero teraz po 3 miesiącach kilka razy ja podnosiłam, ale ona wazy 14 kg:)

Gość popielata_Lola
Ola a długo Ci malały? w sensie czy po prawie miesiacu mogę czuć ze takie zostaną ? jak większych mieć nie będę to chcialabym żeby chociaż ten rozmiar został ☺

Gość popielata_Lola
jak mierzyłam się poraz pierwszy to miałam 97, czyli tyle ile mam w biodrach a teraz 94 :-(

Gość karola66
GośćPaulina a jestes zadowolona z dr.Łonia? czy nie do końca

Gość Monika88 już nie goscik
Jestem miesiąc po operacji. Lekarz powiedział że przez pierwsze trzy tygodnie mam się oszczędzać ale żyć normalnie, to jest tylko powiększenie piersi. Mam 1,5-roczna córkę która już waży 13kg i jak tylko mąż pojechał po dwóch tygodniach do pracy, to musialam ja wsadzić do wanny, na ubikacje, bo się upomina, no i na szczęście nic się nie stało złego . Wiadomo gdybym mogła to bardziej uważałambym na siebie, niestety natłok obowiązków życie w ciągłym biegu spowodowało, że gdyby nie wy, czyli to, że tu zaglądam, to zapomniała bym że miałam w ogóle operacje. Teraz noszę dziecko, zakupy, odkurzam itd.. Nawet sutki są dziś słabo wyczuwalne, nie sa tkliwe. Chyba moje Ciało się poddalo :) piersi sa dość miękkie i nie czuje zadnego ciała obcego w sobie. Wiadomo czasem coś lekko zaboli, zaszczypie, ale jak implantow nie było też czasem cycek mnie zabolał itd. Czasem ściągnę stanik i polaze trochę po domu, bo jest wygodnie. Kamizelka uciska mnie lekko na wysokości żołądka, a to mnie czasem drażni. Natomiast wiem że to stanowczo za szybko. Właśnie wróciłam ze spotkania i padam na twarz.

Lola też to zauważyłam :) rownież zdziwiłam się patrząc w lustro, że tak bardzo odznaczają się sutki. Przyznam nieskromnie że świetnie wygląda hehe

Gość popielata_Lola
z ja trzy i pół tygodnia dalej mam piersi bardzo wrażliwe na każdy dotyk szczególnie brodawki, pod spodem jak dotykam to nie mam czucia, palcami tylko wyczuwam ze jest tam twardo. Góra tylko zmiekła.. nie wiem czy to u mnie tak długo trwa, bo jak Monika pisze ze ma całkiem miękkie po miesiącu to zaczynam się denerwować ze u mnie coś nie tak :-(

msnats operacje mam 14.05- perfect media;) to jak dziewczyny moge liczyc na wasza pomoc ze zdjeciami?:) moze ktoras ma 400ml okrągłe? Musze jakos je porownac a najlepszy byłby program o którym sie tyle czyta,że pozwala zobaczyc efekt po powiekszeniu piersi ale takiego w perfect nie posiadaja;// wiec moze zdjecia chcoc troche mi pomoga;) dzieki!

Gość gośćPaulina
Karla póki co z doktora Łonia jestem zadowolona chociaz muszę powiedzieć, że zauważyłam, że on uwielbia małe implanty. Mi zaproponował 300 a 375 powiedział że maxymalnie może mi zaproponować, ale nie obstawałby przy tym. Jednak ja się oparłam i żałuję że nie większe bo ja mam 168 cm więc jestem dosyć wysoka i ważne 55 kg, ale tak jak mówiłam zobaczymy jak się wygoją

Gość janess
Hej troche sporo pracy mam chwilowo Dziewczy na "starosc":)Wam sie nic nie zmieni;)wymienicie implanty na nowe;) Ja robilam pierwszy raz jak mialam 29 lat,teraz na "starosc"wymieniam Ale sie usmialam :) Pozdrawiam

Lola ale do zupełnej miękkości to mi jeszcze brakuje. Po prostu zrobiły się dookoła miękkie w jakims stopniu. Już nie mam tak że góra miękka a dół twardy i zrobiły się ruchome,czyli mogę je chociaż trochę zbliżyć. Do pełnej miękkości brakuje im jeszcze z 40% myślę. Wydaje mi się że dzieje się tak bo mam nieduży implant i wszystko szybciej się regeneruje. O jesteś Jasmine, myślałam że zrezygnowałas z zaglądania tutaj. STAROŚĆ widać jest pojęciem względnym dla każdej z nas. Ja tam wiecznie będę piękna i młoda :)

Gość gośćOla
Lola, u każdej kobiety inaczej, może Ciebie już rozmiar się nie zmieni - oby. U mnie do dwóch miesięcy było ok, oczywiście sukcesywnie w miarę gojenia i schodzenia opuchlizny się zmieniają . U mnie teraz jest duża różnica między tym co było początkowo .

Gość Tornado_ad
Paulina nie martw sie bo moje też są jeszcze twarde. Dopiero od góry zaczynają mi mięknąć;) też mam wrażliwe sutki Ale mniej niż na początku. Mi w obwodzie wogole nie zmalaly bo dalej mam 94 ale optycznie bardzo. Ciekawa jestem jak będą finalnie wyglądać. Mogę przesłać zdjęcia Ale ty prosisz o okrągłe s ja mam anatomy 3 tyg więc jeszcze niezbyt piękne:)

Gość Sponsorowane eee
Odsysanie tłuszczu

Gość msnats
Dziewczyny mam problem.. od jakiegoś czasu boli mnie mega kolano podczas zginania. RTG nic nie wykazało, w pon mam USG podejrzewam tzw kolano skoczka czyli zapalenie więzadła rzepki. Myślicie że nie będzie to przeciwwskazaniem do wykonania OP ? termin za tyg a ja nie wiem co robić :-( nie chce odkładać marzeń na później Ale zdrowe kolano chyba jest teraz ważniejsze..

Gość karola66
Gość Paulina ja mam 155 i wazę 53 kg z tego co czytam to dziewczyny decydują się na 375-400 . ja jeszcze nie byłam na konsultacji czekałam żeby zebrać większą cześć kwoty :)

Gość gośćkarla
Msnats nie zazdroszczę Ci dylematu .... najlepiej zadzwoń do kliniki i zapytaj czy to nie przeciwskazanie do operacji . Chyba ze sama wiesz ze nie dasz rady przejść przez operacje bo za bardzo boli Cię to kolano . Czy jakie Ty masz objawy ?

Gość msnats
GoscKarla boli przy zginaniu Ale nie na tyle żeby sobie nie poradzić z tym :-) jestem twarda babka zacisne zęby Ale.. chodzi mi głównie o fakt czy nie stanowi to jakiegoś dodatkowego zagrożenia dla zdrowia bo np z chorym zębem na pewno nie polozyliby nas na stół.. :-) potwierdzę wszystko na usg a potem zadzwonię do DR. najwyżej leczenie kolana zacznę po OP. Tyle już czekam na ten dzień że chyba się załamie jak będzie trzeba przełożyć..

Gość Liwia86
25.04. operuje mnie dr Żukowska. Dobrane mentor 390 cc wysoki profil. Byłam nastawiona na 350, no ale po sugestiach pani doktor padło na 390. Rzeczywiście w przymiarkach wypadły znacznie lepiej. Ma którąś z Was 390 anatomy wysoki profil? Jak? Ja mam klatkę, "która może sobie pozwolić" 75-80 cm. Chciałam pełne D. Napiszcie proszę jak wrażenia po?

Gość Nati_1
GoscPaula mamy podobny wzrost i wage,czy jest szansa na przeslanie mi zdjęc po operacji na nateo25@wp.pl ? Bylabym bardzo.wszieczna,operacje mam za meisiac. Dzieki z gory za pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się